Prison Break

Το ‘χει παρακολουθήσει κανείς;
Τώρα παίζεται η δεύτερη σεζόν στην Αμερική. Η πρώτη πάντως σ’ έκανε να κολλήσεις για τα καλά. Κολλάς χωρίς να καταλάβεις τι είναι αυτό που σου αρέσει τόσο (αν υπάρχει κάτι τέτοιο), απλά κολλάς, όπως φαντάζομαι και με άλλες σειρές τύπου lost κλπ.

Έτσι, έτσι. Το παρακολουθώ από την αρχή μέχρι και τώρα που βρίσκεται στο 12ο επεισόδιο της 2ης season. Είναι απλά καταπληκτικό, έχει πολύ μεγάλη εξέλιξη σε κάθε επεισόδιο και σε κρατάει συνεχώς σε αγωνία.

Επίσης φοβερό είναι και το Lost αν και η 3η season δε μας τα λέει και πολύ καλά…

Τι εννοείς; :smiley:
Δε λέει πολύ; Ή τα έχει μπλέξει; Άντε ποιος θα μου φέρει τον 3ο κύκλο :x ;;

Το ευφυέστατο σενάριο, η καταπληκτική ηθοποιία, η εμβάθυνση στην προσωπικότητα και το χαρακτήρα των πρωταγωνιστών και οι σωστές δόσεις χιούμορ και έντασης σε κάνουν να κολλάς!
Τουλάχιστον εμένα…

Πολυ “προσεγμενη” σειρα! Ειχα ακουσει το σεναριο πριν την δω αλλα δεν την περιμενα τοσο καλη…

Το ευφυέστατο σενάριο, η καταπληκτική ηθοποιία, η εμβάθυνση στην προσωπικότητα και το χαρακτήρα των πρωταγωνιστών και οι σωστές δόσεις χιούμορ και έντασης σε κάνουν να κολλάς![/quote]
Ειδικα ο πρωταγωνιστης(“Σκοφιλντ”) ειναι πολυ καλος ηθοποιος…
Εχω παρακολουθησει μεχρι το 16ο επεισοδιο της 1ης season. Μετα το 12ο της 2ης season δεν εχει αλλο μεχρι τελος Ιανουαριου που θα συνεχιστει η σειρα στην Αμερικη… :frowning:

Μεχρι τοτε μπορουμε να καουμε ολοι με Lost… :lol:

Στο prison break ενας απο τους χαρακτηρες λεγετε Αμπρουτσι???

ME LIGH KALYTERH PROFORA ISWS :lol: :lol: :lol:

John Abruzzi. Ο μαφιοζος.

ME LIGH KALYTERH PROFORA ISWS :lol: :lol: :lol:[/quote]
Οπως μου τον ειπαν, ετσι τον λεω και εγω!

xalarwse mia palkitsa kaname… 8)

Το ξερω! Χαλαρος ειμαι δεν αρπαχτηκα! Απλα μια διευκρηνιση εκανα ο ανθρωπος! Και πατε να με βγαλετε και τσαντιλα! :stuck_out_tongue: 8)

Το σενάριο εκ πρώτης όψεως δε φαίνεται κι εντελώς ευφάνταστο (το όλο θέμα φυλακή-απόδραση έχει παιχτεί αρκετές φορές στο παρελθόν), αλλά έτσι όπως εξελίσσεται και διαδραματίζονται τα πράγματα εκτός φυλακής είναι που αποκτά ενδιαφέρον.

Ο Tweener έχει από τις πιο αντιπαθητικές φάτσες που έχουν υπάρξει ποτέ σε ταινία / σειρά.

Τι εννοείς; :smiley:
Δε λέει πολύ; Ή τα έχει μπλέξει; Άντε ποιος θα μου φέρει τον 3ο κύκλο :x ;;[/quote]

Το τραβάνε πολύ μωρέ και δεν υπάρχει εξέλιξη αν και το τελευταίο επεισόδιο (3x06) ήταν άψογο. Τώρα το Lost το έχουν διακόψει μέχρι το Φεβρουάριο και μετα σερί κάθε βδομάδα ως το Μαιο.

PRISON BREAK RULES!

Έχεις να δεις ακόμα 6 από την πρώτη season και 13 (όχι 12!) από την δεύτερη (σύνολο 19!!!) πριν “καείς” με Lost… :wink:
Σε ζηλεύω, εγώ τα έχω δει όλα… :frowning:
Μόνο το αυριανό 13ο επεισόδιο “The Killing Box” μένει και μετά … υπομονή μέχρι 22 Ιανουαρίου 2007.

Η κεντρική ιδέα “φυλακή-απόδραση” δεν είναι καθόλου πρωτότυπη, αλλά ο τρόπος που λύνεται το κάθε πρόβλημα είναι, για 'μένα τουλάχιστον, πολύ έξυπνος! (καμία σχέση με “δρακιές” τύπου James Bond κ.ά.)
Η ιδέα με το tattoo, η α π ί σ τ ε υ τ η προετοιμασία που έκανε ο Michael Scofield πρίν μπεί φυλακή και γενικότερα οι τρόπος χειρισμού των καταστάσεων (στο σενάριο είναι όλα αυτά) είναι έτη μπροστά και πολύ διαφορετικός από αυτά που βλέπουμε συνήθως!

Αυτό σημαίνει ότι “πέτυχε” στο ρόλο του!
Και εμένα με εκνεύριζε πολύ… όπως και ο Bellick… αυτός και αν με εκνευρίζει… τον σκότωνα άνετα!! 8)

Άσχετο, ο T-Bag δεν είναι θεός;
Φοβερή ηθοποιάρα ο Robert Knepper!!!

Μα ναι, αν το σενάριο επικεντρωνόταν καθαρά και μόνο στην απόδραση (χωρίς το πριν, το μετά και το παράλληλα) θα ήταν αρκετά μονότονο. Οι χαρακτήρες είναι ένας κι ένας πάντως. Σούκρε :lol: :lol: :lol:

Δεν ξέρω όμως μήπως το έχουν παρακάνει σε μερικά σημεία, δηλαδή όλοι να σκοτώνονται. Καλά είπαμε υπάρχει παρασκήνιο, αλλά στο τέλος μόνο ο Scoffield θα μείνει, κι αυτό άγνωστο ακόμα :P.

PS: Μην πείτε κανένα spoiler please, κρίμα είναι να χαθεί το ενδιαφέρον του επόμενου επεισοδίου.

Μην πειτε κανενα σποιλερ απο το 16 επεισοδιο και μετα βασικα,
γιατι εγω ειμαι και λιγο πισω… :stuck_out_tongue:

Η φαση με τα tattoo ειναι ισως λιγο τραβηγμενη κατα την γνωμη μου, αλλα γενικα το σεναριο δεν το θεωρω παρατραβηγμενο ουτε με ιδιαιτερα κενα…Πραγμα που δεν το περιμενα για σειρα με τοσο “μπερδεμενη” πλοκη…

Οντως πεθαινουν πολλοι αλλα διατηρειται το σασπενς ετσι! :smiley:

Σουκρε rules. :smiley:

Μην ανησυχείτε, δεν θα αναφέρω κανένα spoiler!!!

Μόλις είδα το τελευταίο (13ο) επεισόδιο που ολοκληρώνει το πρώτο μέρος της δεύτερης season!
Καταπληκτικό και αυτό (τι πρωτότυπο :wink: ), όπως και τα προηγούμενα…
Ο T-Bang είναι απολαυστικός για μια ακόμα φορά!!!
Στα τελευταία λεπτά έχει μια φοβερή ανατροπή - έκπληξη (σχετική με Lincoln Burrows και Michael Scofield), που αναρωτιέσαι πως θα περάσουν 8 ολόκληρες εβδομάδες μέχρι 22 Ιανουαρίου… :frowning:

To βλέπω στο Filmnet που το δείχνει κάθε Τρίτη και γράφω τα επεισόδια σε κασέτα ώστε να τα έχω όλα. Ξέρει μήπως κανείς να μου πει πόσοι κύκλοι είναι και από πόσα επεισόδια αποτελείται ο κάθε κύκλος. Για παράδειγμα αυτό που λέει ο Μaiden1979 για “13ο επεισόδιο που ολοκληρώνει το πρώτο μέρος της δεύτερης season!”. Αλήθεια Maiden1979 που έχεις δει επεισόδια της δεύτερης σεζόν;

Λοιπόν, η πρώτη season αποτελείται από 22 επεισόδια:

Episode 1: Pilot
Original Air Date: 29 August 2005

Episode 2: Allen
Original Air Date: 29 August 2005

Episode 3: Cell Test
Original Air Date: 5 September 2005

Episode 4: Cute Poison
Original Air Date: 12 September 2005

Episode 5: English, Fitz or Percy
Original Air Date: 19 September 2005

Episode 6: Riots, Drills and the Devil: Part 1
Original Air Date: 26 September 2005

Episode 7: Riots, Drills and the Devil: Part 2
Original Air Date: 3 October 2005

Episode 8: The Old Head
Original Air Date: 24 October 2005

Episode 9: Tweener
Original Air Date: 31 October 2005

Episode 10: Sleight of Hand
Original Air Date: 7 November 2005

Episode 11: And Then There Were 7
Original Air Date: 14 November 2005

Episode 12: Odd Man Out
Original Air Date: 21 November 2005

Episode 13: End of the Tunnel
Original Air Date: 28 November 2005

… διακοπή 4 μηνών και συνεχίζουμε …

Episode 14: The Rat
Original Air Date: 20 March 2006

Episode 15: By the Skin and the Teeth
Original Air Date: 27 March 2006

Episode 16: Brother’s Keeper
Original Air Date: 3 April 2006

Episode 17: J-Cat
Original Air Date: 10 April 2006

Episode 18: Bluff
Original Air Date: 17 April 2006

Episode 19: The Key
Original Air Date: 24 April 2006

Episode 20: Tonight
Original Air Date: 1 May 2006

Episode 21: Go
Original Air Date: 8 May 2006

Episode 22: Flight
Original Air Date: 15 May 2006

Εδώ τελειώνει η πρώτη season!

Πάμε στη δεύτερη (προς το παρόν 13 επεισόδια):

Episode 1: Manhunt
Original Air Date: 21 August 2006

Episode 2: Otis
Original Air Date: 28 August 2006

Episode 3: Scan
Original Air Date: 4 September 2006

Episode 4: First Down
Original Air Date: 11 September 2006

Episode 5: Map 1213
Original Air Date: 18 September 2006

Episode 6: Subdivision
Original Air Date: 25 September 2006

Episode 7: Buried
Original Air Date: 2 October 2006

Episode 8: Dead Fall
Original Air Date: 23 October 2006

Episode 9: Unearthed
Original Air Date: 30 October 2006

Episode 10: Rendezvous
Original Air Date: 6 November 2006

Episode 11: Bolshoi Booze
Original Air Date: 13 November 2006

Episode 12: Disconnect
Original Air Date: 20 November 2006

Episode 13: The Killing Box
Original Air Date: 27 November 2006

Στις 22 Ιανουαρίου η σειρά συνεχίζεται…

Λέγεται ότι και αυτή η season θα αποτελείται από 22 επεισόδια, άρα μένουν ακόμα 9 (από τέλος Ιανουαρίου μέχρι τέλος Μαΐου 2007). Δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει και 3 season, αν και, λόγω της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας στην Αμερική είναι πολύ πιθανό! Άλλωστε ο δημιουργός της σειράς Paul Scheuring πρόσφατα δήλωσε: “With success comes questions about season three, so now we?re framing the first two seasons as chapter one of the ?trilogy?..”

Δεν έχω Filmnet, αλλά έχω DSL οπότε …
… τα έχω κατεβάσει όλα από διάφορα torrents, αλλά και το DC++. (σε άψογη ποιότητα εικόνας και ήχου!!!)
Υπάρχουν παντού, μην ανησυχείς! :wink: