Prison Break

Ναι, και σπέρνει…!!!

και το 18 ηταν πολυ καλο επισοδειο…:smiley:

Θα το δω αυριο δεν προλαβα σημερα γαμωτο!Αντε να δουμε!:smiley:

το Prison Break φευγει με ψηλα το κεφαλι… πολυ καλο και το 19.

Back from the dead λεμε…

και το τελος απροσμενο…

Τελος…!Εκει που εδειχνε ολα τα χαρουμενα στο τελος τσουπ και το χαιλαιτ!

Οταν τελειωσε το πρωτελευταιο παντως και εμφανιστηκε ο Κελερμαν κοντεψα να πεσω κατω απ την καρεκλα!8O

Παει και αυτη η σειρα λοιπον…

Με αυτα που εχουμε δει δεν θα παραξενευτω αν δω και 5η σεζον…Ναι ικανοι ειναι μην το γελατε…

Οσο για το τελειωμα μου φανηκε πολυ ωραιο και οχι με μουφες κλπ που ισως θα περιμενα…Το μονο που με ξενισε ηταν οτι το τελος το εκαναν καπως αποτομο…Εννοω οτι στα τελευταια 20 λεπτα εγιναν ολα πολυ γρηγορα με fast forward κλπ…Πιστευω θα μπορουσαν να το τραβηξουν 1-2 επεισοδια ακομα για να τελειωσει πιο ομαλα…

Οπως και να εχει αυτο ηταν…Μας κρατησε 4 χρονια παρεα και ηταν πολυ καλο…

Παμε για αλλα τωρα…

Εμένα πάλι το τέλος μου φάνηκε υπερβολικά επιτηδευμένο και αναμενόμενο. Εννοώ για τον θάνατο του παλικαρά μας. Αφιέρωσαν 4 σεζόν να μας λένε πόσο σούπερ και ουάου είναι η Εταιρεία και τελικά αποδείχτηκε ότι δε μπόρεσε να κάνει μια σωστή επέμβαση; :roll:

Κάπου διάβασα ότι στις 27 Μαίου θα προβληθεί ένα διπλό bonus επεισόδιο το οποίο θα δώσει αρκετές απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που δημιούργησε το τελευταίο 2ωρο επεισόδιο. Για να δούμε…

Όπως γιατί το σενάριο είναι τόσο κωμικό, κακό και ότι ναναι?:p:p

Nαι οντως ισχυει.

4x23 - The Old Ball and Chain
4x24 -Free

Η σειρά τελείωσε όπως της άξιζε:bow:

Τώρα αναμονή για τα 2 extra επεισόδια, τα οποία ενώ κανονικά ήταν να βγούν μόνο στο dvd 4ης σεζόν, θα τα δείξει το Sky στην Αγγλία γύρω στις 26/27 Μαιου.

Τα τελευταια επεισοδια ηταν απροσμενα καλα,το σωσαν καπως μετα την αθλια 3η σεζον και τη μιση 4η σεζον.

Πολύ ωραία τα τελευταία επεισόδια…αλλά
(ΣΠΟΙΛΕΡ:!: )

Ήθελα happy end:( ο βασικός πρωταγωνιστής ΔΕΝ γίνεται να πεθάνει. Κανόνας. Να βγάλουν τώρα επεισόδιο με την Ανάσταση του Σκοφιλντ :evil:

21 ιουλιου διαβασα

Βγηκε το επιπλεον επεισοδειο

Ακυρο τελειως πιστευω.Το τελειωσαν τοσο ωραια πριν δυο βδομαδες.Τι το βγαλαν αυτο τωρα???Αποδραση μεσα σε 1 μερα κιολας…ημαρτον

Το Prison Break τελειωσε στη πρωτη σεζον.ΑΝτελιγο καλη ηταν και η δευτερη που βγηκε με το ζορι λογω επιτυχιας της πρωτης.Η τεταρτη σεζον ηταν ακομη χειροτερη απο την τριτη.Κακογυρισμενη,με πολλα ερωτηματικα που δεν απαντηθηκαν,με επαναλαμβανομενες σκηνες που τις ειχες προβλεψει 3 επεισοδια πιο πριν,με πολυ κακες ερμηνειες(εκαναν τον Τ-Μπαγκ γατουλα και τον Στρατηγο εκει που τον φοβομασταν ολοι και δε μιλουσε καθολου τον εκαναν Τακη Ζαχαρατο),με ανουσιες αναστησεις(Σαρα),με ξεχασμενους πρωταγωνιστες,μ δευτερη νεκρανασταση…με,με,με χιλια δυο…και κυριως με ΑΘΛΙΟ ΤΕΛΟΣ. -5 λοιπον για μενα.Οι αναμνησεις τις πρωτης σεζον οτι και να κανουν δε φευγουν.Αχχχχχχχ.

επειδη μια σειρα ειναι ωραιο να τη βλεπεις μονορουφι κι οχι επεισοδιο-ανα βδομαδα.
ετσι κι εγω ακουλουθω την τακτικη.
σημερα τελειωσα το 4ο κυκλο της σειρας. εχω να πω οτι 1>4>2>3.
συγκινησεις πολλες στα 3 τελευταια επς μαζι με τα Final Break, αυτες ειναι φυλακες, οχι η σονα και πιπες.
και μαχοουν ρε μαλακες, τι αξιαγαπητος χαρακτηρας.

Αυτο.