Prodigy, 17-18 Σεπτέμβρη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

λογικα αν ειναι και γινει αυτο θα χρειαστει να κανουν επισημη ανακοινωση συντομα…μακαρι παντως

τελικα ποτε δεν ειναι αργα :p…
μακαρι…
περιμενουμε ανακοινωση…
αν γινει και καμια καλη κινηση τυπου χαμηλοτερο τικετ για οσους πανε 2ημερο θα τιμησω…
αναμενουμε…:smiley:

Πάντως ειλικρινά το πιο λογικό είναι να γίνει και δεύτερη μέρα.

Πραγματικά θέλει να τους δει πάρα πολύς κόσμος, ίσως και κάποιες χιλιάδες παραπάνω απ’ τα εισητήρια που χουν δόσει. Ήδη εγώ ξέρω καμιά 20αρια άτομα που δεν έχουν εισητήρια κι έχουν ξενερωσει

Φίλη μου που μίλησε με tickethouse επιβεβαιώνει ότι όντως αυτό σκέφτονται.

ωραια πραγματα…
αντε αντε…
βεβαια αν οντως παιξουν 2 μερες θελω να δω οσοι γκρινιαζαν αν θα τιμησουν…

Εγώ πάντως που γρκίνιαζα θα πάω. Και δε νομίζω να γκρίνιαζα και τζάμπα επειδη μήνα-και-βάλε πριν το λαιβ δεν είχα λεφτά να αγοράσω εισητήριο και πιο μετά εξαφανίστηκαν διότι οι τύποι είχαν τη φαινη ιδέα να βγάλουν 4 χιλιάδες εισητήρια για μπάντα που μπορεί να μαζεψει 12 χιλιάρικα στην Ελλάδα

Kαλά μη το παρακάνουμε. Την τελευταία φορά που έπαιξαν Λυκαβηττό έκαναν 4.000 εισιτήρια. Άλλο που μέσα ήταν κι άλλοι 3.000 τζαμπατζήδες…

Ντάξει τη παρούσα φάση, αν δε γινόταν λαιβ στη θεσσαλονίκη, κι έκαναν μία μόνο εμφάνιση στην Αθήνα, θεωρώ ότι ένα 10χίλιαρο το μάζευαν.

Τέσπα δεν έχει νόημα η σύζητηση που κάνουμε και μπορεί να λέω και μαλάκιες.

Το φλέγον ζήτημα είναι να δούμε τι θα γίνει με τη δεύτερη μέρα, γιατί αλλιώς ντεν έχει λαιβ πρόντιτζι

Εγώ πάλι πιστεύω οτι κανείς μας δεν πρόλαβε να πάρει εισιτήριο με το χαμό…Όσοι μου λέγανε οτι είναι σίγουροι, έμειναν με τα λεφτά στο χέρι! :stuck_out_tongue:

Δε νομίζω οτι έχει κανένας από εδώ πέρα…

Όποιος έχει ας postάρει photo να με διαψέυσει…! :slight_smile:

Ε ναι. Αυτό λέμε και γι’ αυτό γκρινιάζουμε τόσες μέρες

εγω εχω…:p:p
το ιδιο και οι μισοι μου γνωστοι - οι αλλοι μισοι δεν προλαβαν (μιλαω για ατομα που θα ερχοντουσαν στανταρακι)…
παντως αν ειναι να προστεθει 2η μερα δεν πρεπει να το καθηστερησουν και αλλο…

Δυστυχώς δε πρέπει να’ ναι και το πιο εύκολο πράγμα αυτό, αφού πρακτικά αλλάζει και το πρόγραμμα της ίδιας της μπάντας. Ωστόσο ίσχυει αυτό (–>). Όχι άλλη αναμονή. Και για πρακτικούς λόγους αλλά και για λόγους απογοήτευσης/ξενέρας:p

Όποιος πάντως μάθει κάτι ενημερωνει

και εγώ με το που βγήκαν έτρεξα και μάλιστα λίγο ακόμα και μπορεί να είχα στην κατοχή μου το 1ο εισιτήριο!!
νο6 εισιτήριο!! :stuck_out_tongue:

ε ακούτε κι εσείς τώρα τον ΧΕΡΕΤΙΚΟΥΣ που δεν πιστεύει ότι σε φόρουμ χιλιάδων μελών κάποιος πρόλαβε εισιτήριο.

enough, μην ποστάρετε άλλη πικ

γαμαει το τικετο! ξερει κανεις αν μπορω να βρω στο Public στα Γιαννενα???

Παιδια αμα μαθει κανεις κατι περι νεων εισητηριων (σε παμπλικ ή τικετχαους) ή 2ης ημερας ας μς ενημερωσει [-o<[-o<

Στο πάμπλικ που πήγαν κάτι φίλες μου, τους είπαν ότι θα βγει δεύτερη μέρα (16/9), και εισητήρια από τρίτη

και ακομα πουθενα η επισημη ανακοινωση…

Εγινε και στην θεσσαλονικη sold-out?