Αν ημουν στην θεση σου θα το σκεφτομουν πολυ καλα αν θα εκανα ντου γιατι στο συγκεκριμενο χωρο εκτος απο την ασφαλεια της διοργανωτριας θα υπαρχει και η ασφαλεια του μαγαζιου οταν αυτο λειτουργει σαν μπουζουκομαγαζο…
Εκ των εσω…
μόλις έκλεισα 10 τικετς απο τικεταρενα!! προλαβετεεεεε!!!
θα φερω και το γκανι
Ρε tyler εχεις υποψιν ποσο πανε τα τικετς με το τρενο πλεον ? Τι διαολο ποσα λεφτα βγαζετε ολοι ? :?
Άνεργος here 10 μήνες, χρωστάω 150 ευρώ σε φίλους και αδερφό για εισητήρια συναυλιών…Σε λίγες μέρες την κάνω για Βραζιλία
Εντάξει μιλάω γενικά ότι θα κάνεις εκδρομή με ότι συνεπάγεται αυτό, όχι μόνο συναυλία. Και προφανώς δεν θα πας για το Live και θα γυρίσεις, υπάρχουν έξοδα. Μια δεύτερη γνώμη είπα, δεν έχω και λύση σε όλα.
Ο κλειστός χώρος ήταν σωστή επιλογή να μου πεις γιατί στην Αθήνα είναι σε χώρο 4.000 και στην Θεσσαλονίκη 8.000 όταν μιλάμε για τοπ 1/5 του πληθυσμού να σου πω οκ μαλακία. Κατά τα άλλα δεν έχω λύση…
ε ναι ελειπα τοσες μερες και δεν μπορουσα να παρω… σημερα το πρωι κοιταζω το σαιτ ειχε ακομα παω βαζω λεφτα στην καρτα και τωρα μου βγαζει out of stock…
εσυ ρε φιλε 10 εισιτηρια τι τα θελες δεν μου δινεις 2 σε μενα.?
Εχει κανεις τιποτα νεοτερο απο τα 100 εισητηρια που υποτιθεται οτι θα επεστρεφαν tickethouse (και public?) ??
Ας το αλλαξουν χωρο να τους δει ο κοσμος…
15 λεπτά πριν ήμουν στο τίκετhouse και μου είπαν το ίδίο, ότι έχουν τελειώσει, και περιμένουν την παρασκευή τα τελευταία 100 ειήτήρια.
Από μένα θα πάρουν πούλο μάλλον πάντως.
Kαταλαβα…Σε κανα 10λεπτο την Παρασκευη τελος δηλαδη.
Nαι ρε εννοείται. Γι’ αυτό σου λέω μάλλον θα φάνε ένα λυπήρο μεν (για μένα), αλλα απηυδησμένο δε Χ
ντου δηλαδη…
θα περασω μια βολτα απο παμπλικ-τικετ μηπως και μου κατσει.
δυστυχως μαλλον θα σακολουθησουν πολλοι…
παρασκευη πρωι θα τρεχω να βγαλω και γω για φιλους…
ευτυχως για μενα εβγαλα πριν φυγω για διακοπες γιατι αλλιως θα χτυπαγα το κεφαλι μου στον τοιχο…
Tώρα άμα κάνω κωλοτούμπα και πω ότι θέλω να τους το σπάσουν το μαγαζάκι θα’ μαι κακός???
Το πιο αστείο είναι ποιοι έχουν απαντήσει σε αυτό το τόπικ, τελείως ετερόκλητοι μουσικά. Πλάκα έχει.
Οντόπι, θα θελα αρκετά να πάω, αλλά με τα ίδια λεφτά θα πάω σε 5 underground συναυλίες. Δε σας χάλασε ε?
Εσύ worst enemy άσε τους θυμούς και κοίτα να πάς Unrestrained/Ruined Families/κλπ.
:lol:
ασε μη μου θυμίζεις ότι θα χάσω αυτό το λαιβ
Θα λείπω πάτρα λόγω εξεταστικής
Παρεπιπτόντως το τσίμπισα το βυνιλιάκι των Ruined Families!
Πάντως όπως έγιναν τα πράγματα η τακτική του red rum είναι η καλύτερη
Παιδιά παίζουν και my sleeping karma την ίδια μέρα…Στηρίξτε αυτό το γεγονός όσοι δεν βρείτε και γουστάρετε προφανώς ε…
νομιζω οτι γενικα οι prodigy μαζευουν κοσμο απο διαφορα ειδη…
και γενικα βρισκεις στοιχεια στην μουσικη τους απο διαφορα ειδη…
βαλε ξερω γω στην σειρα their law - narayan - out of space - funky shit - warriors dance και πολλα αλλα…
σιγουρα θα μπορουσε να ειναι μεγαλυτερος χωρος αλλα προφανως ειχαν τους λογους για να κλεισουν το συγκεκριμενο…
δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν εφικτο και αν αξιζε το ρισκο (εννοειται οτι τωρα ειναι αργα) να κλεισουν 2ημερο αθηνα και 1 θεσσαλονικη πχ…
πολυ πιθανον να μιλαγαμε για διπλο sold out - sorry αλλα δεν πιστευω οτι δεν υπαρχουν 6.000ατομα (αν μιλαμε για 3.000 τικετα την ημερα) να γουσταρουν live prodigy…
τεσπα… υποθεσεις κανω…
[-X[-X[-X[-X[-X
Για Θεσσαλονικη εχει ακομα?
Συμφωνά με εκ των έσω πληροφόρηση θα προστεθεί 2η μέρα (16 Σεπτ) στην Αθήνα.
Mακάρι γαμώτο μου!! Μακάρι