Prodigy, 17-18 Σεπτέμβρη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Public πηρα τηλ στου Πειραια πριν καμια ωρα και μου ειπαν οτι εχουν τελειωσει απο ολα τα καταστηματα τους.

Τηλεφώνησα πριν από λίγο στο tickethouse (Αθήνα) και μου είπαν ότι τελείωσαν τα εισιτήρια αλλά τους είπε η detox πως θα μαζέψει ό,τι έχει μείνει από άλλα σημεία προπώλησης και θα τους τα δώσει…Δεν ξέρουν πόσα θα είναι , ίσως και λιγότερα από 100…Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα τα έχουν αλλά δεν ξέρουν ακριβώς πότε…

Για Θεσ/νίκη ξέρουμε πως πάνε από εισιτήρια;;;

Τωρα δεν ξερω τι γινεται αλλα μια φιλη μου που πηρε πριν λιγες μερες ειχε το 2400 περιπου.

Κανά 8.000 δε χωράει το παλατάκι;;

Ναι, μαλλον, αλλα θα εχει κοσμο και στον κατω χωρο αρα, μαλλον, θα βγαλουν πιο πολλα εισητηρια.

Ελπίζω να μην γίνει καμιά στραβή!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ντου στην αθηνα!!ε δε γινεται αλλιως!:stuck_out_tongue:

βασικά σε ανοιχτο χώρο έπρεπε…

Bασικά κι εγώ θεωρώ ότι η επιλογή του χώρου στην Αθήνα ήταν πολύ λανθασμένη.

Δε μπορείς να το κάνεις σε μαγαζί με τέτοια χωριτηκότητα. Αφου θέλει να τους δει πολύς κόσμος. Κάντο έξω ή στη τελική αν φοβάσαι τη βροχη κάντο σε κάνα χώρο τύπου ταε κβο ντο (όχι σε αυτό συγκεκριμένα)

Παιδιά το ντου φοβούνται και τα γεγονότα με beastie boys και την παράδοση που έχουν μπαχαλάκηδες και σε παλαιότερα live των prodigy εδώ βλ. Άγιος κοσμάς που μετά σπάγανε τα παραλιακά κλαμπς και σκυλάδικα…

Το ξέρω απο μέσα αυτό

ahaa i see…

Ντάξει επειδή τους beastie boys τους έζησα, ξέρω πόσο ξενέρα είναι να κόβεται το λαιβ τη καλύτερη στιγμή, οπότε πάσο

αλλά ντάξει δε γουστάρω να μη βρω και εισητήριο επειδή 1 μήνα πριν δεν έχω λεφτά.

έχεις και εσύ τα δίκια σου…απλά για κλειστό χώρο το ήξερα απο την ημέρα που είχα γράψει στις φήμες τις ημερομηνίες…γενικά είχαν φόβο να τους φέρουν όταν ρωτούσα και για eject τα παιδιά (τυχαίνει να ξέρω κάποιους). Θέλανε αλλά φοβόντουσαν και θα γινόταν μόνο σε κλειστό και δεν είναι τυχαίο πως και Σαλόνικα κλείσανε την Πυλαία.

Και εγώ πάντως τα χρωστάω τα φράγκα του εισητηρίου! χε!:stuck_out_tongue:

Τεσπά τι να πω…Θα δείξει αν θα πάω ή όχι… Πάντως σαλονικά αν δε κάνω λαθος ο χώρος είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας ε?

Πριν από λίγο τηλεφώνησα στο tickethouse και είπαν θα τους φέρουν 100 εισιτήρια και άλλα 100 στο Public στο τέλος της επόμενης εβδομάδας…Από Τετάρτη ξανατηλεφωνήστε…:slight_smile:

8O8O8O
θελω και γωωωωω
πρεπει να βρεθει (κατασκευαστει ισως) παντως καποιος κλειστος χωρος, με ανθρωπινο ηχο. ταε κβο ντο και μετα το χαος…:?

Ρε tyler πες στους φιλους σου οτι ειναι τριμπαζα γιατι τωρα θα φανε διπλο ντου … και απο τους μπαχαλους και απο αυτους που θα τα σκαγαν για το live αλλα πηρανε πουλο επειδη, οι διοργανωτες ειναι καθυστερες . Θενκιου .

:lol:

Toν αγαπάμε

Πάντως σήμερα πέρασα από το Αθηνών Αρένα και μου φάνηκε τεράστιο! Απορώ πως έβγαλαν μόνο 4-5 χιλιάρικα εισητήρια. anywayyyzz

Διπλό ντου σε κλειστό χώρο δεν νομίζω πως παίζει.

Anyway πρέπει να κάνουμε και τα κουμάντα μας…Όνομα και χώρος θεώρησα πως δεν μου αφήνουν και πολύ χώρο και χρόνο για να το σκεφτώ. Ντάξει καταλαβαίνω και το οικονομικό αλλα δεν θα απολογούμαι για την detox. Η σχέση μου περιορίζεται στο να μαθαίνω μερικά πράγματα γρηγορότερα και ευκολότερα

Στην τελική και ένα ταξιδάκι Σαλόνικα να δεις ξεχασμένους φίλους δεν θα είναι άσχημο!

Καλά πλάκα πλάκα το τελευταίο που λες, αν δεν ήταν περίοδος εξεταστικής και αν τη μέρα της θεσσαλονικης δεν ειχε αλλο λαιβ, θα το κανα. Anywayzzz

Πάντως ντάξει μπορεί να μ’ έχει χαλάσει πολύ η ιστορία με το μαγαζί και τα εισητήρια, αλλά όπως΄έχω ξαναπει έχω ζήσει αρκετά ντου/καταστροφές συναυλίων, και δε λέει. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο συμφωνώ με κάτι τέτοιο. Τεσπά ακόμα δε ξέρω τι θα κάνω :s