Prodigy, 17-18 Σεπτέμβρη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ισχυει αυτο με το τικετhouse! Και μια φίλη μου πήρε τηλέφωνο σήμερα και της είπαν από δευτέρα.

Πάντως όπως εξελισσόνται τα πραγματά προτιμώ έτσι! Και με βολεύει παρασκευή, και θα είναι και μαζικό το Live όπως πρέπει, και θα πάω και με όλους τους φίλους μου (γιατί έτσι όπως τα’ χαν κάνει η παρέα είχε μοιραστεί στα 2)

Λοιπόν αναμένουμε.

Ρε πούστη αυτό το κωλοlive μας έχει βγάλει το λάδι γαμώτο. Καιρό είχα να’ χω αγωνία -τέτοιου τύπου- (διαδικαστικού χαρακτήρα) για μια συναυλία.

να, σας τα λέγα βρε σαλαμαλέγκοι

ξενερωσα αγρια,γαμω την τρελα μου

Μίλησα πριν καμιά ώρα με το Public Συντάγματος και μου είπαν από τη Δευτέρα για τα εισιτήρια…Μέχρι τώρα αυτή την ενημέρωση έχουν…
Shaman είχες δίκιο τελικά:respect::wink:

Nαι αλλά που να το πάνε αραγε; :-k

Σε κανα ΣΕΦ μήπως;

ΣΕΦ καλα ειναι…

Μην το πανε σε κανενα αλλο κλειστο παραθαλασιο γηπεδο και εκει που ψαχναμε ατομα να αγορασουμε εισητηριο, ψαχνουμε για να το πουλησουμε…

Το ΣΕΦ είναι υπερβολικά μεγάλο για Prodigy.

Αν δε μιλάμε για ανοικτό, που και πάλι θα ήτανε κάτι εκτός Λυκαββητού, τότε η μόνη λύση είναι το Tae Kwon Do.

Κράξτε ελεύθερα…

Μήπως είναι όμως:

Εισητήρια νέου χώρου < 2 x εισητήρια Αθηνών Αρένα

και τρέχουμε πάλι να προλάβουμε

οπου κ να το πανε το μπουλο πηρα

An allaksoun xwro na fantastw tha ginei mia mera anti gia 2? (sorry gia ta greeklish)

Tόσο μα τόσο ερασιτεχνισμός;;;

Η Ελλάδα πάσχει στο θέμα διοργάνωση συναυλίας!Τέλος.
Δεν έχει κατάλληλους χώρους,ο ήχος συχνά είναι πρόβλημα,οι διοργανωτές κοιτάνε μόνο να τα αρπάξουν.12 χρόνια τώρα η ίδια ιστορία!

Ναι, αυτό έμαθα.

τελικα τι θα γινει?
ξερουμε ποτε θα μαθουμε τη τελικη αποφαση?

Εντωμεταξυ γαμωτο πεφτει ιδια μερα με την εμφανιση του Brendan Perry στο Reworks,αλλα οκ θα παμε Prodigy.

Κανενα νεο εχουμε;;

Tηλέφωνο σε πάμπλικ: “Προς το παρόν δεν έχουν έρθει. Ξαναπάρτε το μεσημέρι”

Τηλέφωνο σε tickethouse: "μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ "

ωραια,αυτα ειναι

fixed
To σωστο διλημμα για εμενα :stuck_out_tongue:

τι θα γινει ρε γαμωτο με τα εισητηρια για τις 16. πηγα και σημερα στο παμπλικ και μου ειπαν οχι… :x

εχεις μείνει πίσω ρε!

Εδω συζητιέται ότι θα ξαναγίνει μία μέρα, αλλά σε άλλο χώρο (μεγαλύτερο)