Στο Public στο Σύνταγμα πουλάνε εισιτήρια από σήμερα στις 16:00 για τις 17 του μηνός.
17 Σεπτ - Tae Kwon Do.
Από στιγμή σε στιγμή και η επίσημη ανακοίνωση.
Αυτοί οι Πρόντιγκοι πολύ μας κουράσανε!
Τηλεφώνησα στο Public & μου είπαν τελείωσαν τα εισιτήρια…#-o(150-200 τους είχαν δώσει)…Για τις 16 δεν έχουν εισιτήρια , είπαν για αλλαγή χώρου (όπως λέει ο Arg0)…
Μας έχουν ταλιπωρήσει με αυτή τη συναυλία και κάτι μου λέει πως δε θα μπορέσω να βρω εισιτήριο…:?
eftiaxa profile mono k mono gia na pw ayto (epidei parakoluthw ayto t thema edw k kairo kai ayto t forum fainete na einai t pio enoimerwmeno )
eimai apo aytus th skwtwnan k anthrwpo gia na doune prodigy live kai ekana t lathos na paw diakopes iloulio kai aygusto opote otan girisa itan sold out
alla t kako exei paraginei piao
i diorganotes mas exun prixei ta arxidia :@ epitelus as kanun kati gt mas vlepw na xeniteyomaste gia na doume prodigy :S
(pantos th einai gamato an alaxei t athinwn arena gt kanenas dn exei orexi na dei prodigy st skylomagazo oso kalo ixo kai an exei )
Τα greeklish απαγορεύονται =)
α συγνώμη δεν τ είχα προσέξει
Μεγάλο πέρδεμα με αυτή τη συναυλία δυστυχώς[-X…Το Ticket house δεν έχει εισιτήρια και μου είπαν πως η Detox ψάχνει το χώρο για τη συναυλία…#-o
Ανάλογα που θα γίνει θα υπάρξουν ή όχι εισιτήρια…Αν μείνει στο Αθηνών Αρένα δεν πρόκειται να βγάλουν άλλα σε προπώληση μάλλον…Μόνο εκέινη την ημέρα έξω από το Αθηνών Αρένα θα έχουν πιθανότατα…:-k
Ρε πούστη μου οι άνθρωποι είναι μαλάκες
Είχα βρει άτομο που να πουλάει το εισητήριο του για τις 17 και το άφησα με τις υποτηθέμενες αλλαγές για 16 του μήνος που ακούγονται απο διάφορες πηγές (προφανώς και δε κατηγορώ κανέναν από’ δω ε. Τους διοργανωτές κατηγορώ κυρίως.
δυστηχως θα επρεπε να ειχε ηδη βρεθει λυση εδω και μερες…
παντως φανταζομαι οτι και εταιρεια θα το κυνηγαει…
κριμα να γινουν ολα τελευταια στιγμη γιατι περιμενει πολυ κοσμος και πολλοι δεν εχουν ενημερωθει - συνανταω ατομα και μου λενε για 2ημερο και ψαχνουν τικετς για 16…
Ακριβώς αυτό. Κι επικρατεί τρελή σύγχηση να τους λέω ότι τελικά μάλλον θα γίνει μία μέρα στις 17 και να μου λένε μη λες μαλακίες και τέτοια.
Τελοσπάντων πολύ φοβάμαι ότι θα μείνουμε δυστυχώς με το πουλί στο χέρι και αλλή μια χρόνια συναυλία-απωθημένο δε θα εκπληρωθεί. Θεωρώ ότι οι μέρες πλησιάζουν απηλειτικά οπότε δε νομίζω να αλλάξει κάτι.
Πάντως ειλικρινά επειδή μιλάω με πολύ κόσμο που θέλει να πάει και του έχει βγει το λάδι με αυτή την ιστορία, επικρατεί τρελός εκενευρισμός και τσαντίλα γενικως. Δηλαδή αν και γκρινιάζω αρκετά εδώ μέσα δε θεωρώ ότι είμαι ο μοναδικός που του χουν σπάσει τα νεύρα
Φίλε μου κάνενα λάθος δεν έκανες. Αμα τρομπάρουν τα παιδάκια…
η συναυλία θα γίνει 1 ημέρα μόνο στο tae kwon dο
εγω θα ρωτησω κατι οσους λενε με σιγουρια οτι θα γινει 1 μερα σε μεγαλυτερο χωρο.
οσοι εχουν παραγγειλει εισητηρια απο το τικετ αρενα για το υποτιθεμενο λαιβ στις 16 τι θα γινει??θα ισχυει το εισητηριο για τις 17 σε μεγαλυτερο χωρο η οχι???
χααα…καλο και αυτο…
λογικα θα ισχυει αλλα πρεπει να βγει καποια ανακοινωση…
αντε να δουμε…
αντε γιατι πολλα μας τα εχουν κανει…οχι τιποτα αλλο εισητηριο ακομα στα χερια μου δεν εχω δει…λογικα θα περιμενουν να βγει ακρη για να το στειλουν…τι να πω…:-k
εμενα με πηρε ο τυπος απο τικεταρενα!ειχα αγορασει για 16 κ ηταν ετοιμος να το στειλει!μαυρα μεσανυχτα!το εξηγησα οτι ακουγεται για μια μερα κ ετσι περιμενουμε
οι πληροφορίες που εχω είναι 17 του μηνός tae-kwnon-do με όσα εισητήρια έχουν πωληθεί για 17 και 16.Δεν ξέρω αν υπάρχει περιθώριο να βγούν και άλλα εισητήρια.Λογικά θα ανακοινωθεί μες την εβδομάδα.
Πολλοί καλομάθανε στο φόρουμ,θέλουν 10 μέρες πριν τη συναυλία να ξέρουν αν και πότε και που θα γίνει…
Αυτά στο εξωτερικό μόνο μάγκες.
Ας κρατήσουμε τη μαγεία με τις συναυλίες στην ελλάδα,άντε γιατί πολύ έχουμε φλωρέψει…
Mαγκα … Για πες μου τωρα εσυ εγω που θα παω και δεν ξερω χωρο και ημερα ενω εχω φροντηστηρια και υποχρεωσεις ειμαι φλωρος? 10 μερες πριν ειμαστε φλωροι ρε … τι λες τωρα [-X
Γεια σε όλους , οι συναυλίες πρέπει να γίνονται σε χώρους που οι ακροατές θα ακούν καλά, το να γίνονται σε γήπεδα χωρίς ακουστική απλά για να χωράνε περισσότερο κόσμο δεν πρέπει καν να γίνονται . Δίνουμε 40-50 ευρώ για να δούμε και να ακούσουμε το συγκρότημα που αγαπάμε και όχι τον αντίλαλο από τους τοίχους . Καλύτερα να μην βρω εισητηρια για το αρένα παρά να πάω στο tae Keon do όπου το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι στο αρπα κολα η εγκαταστάσεις Και ο ήχος μαπα …
Kαλά μας δουλέυεις τώρα???
Υπάρχει κόσμος που δουλεύει και θέλει να πάρει άδεια, κόσμος που χει σχολείο, κόσμος που’ χει εξεταστική, κόσμος που μένει εκτός Αθήνας, και γενικά κόσμος που θέλει να τους δει και του χει βγει η παναγία στα τηλέφωνα και στις επισκέψεις στο τικετχαουζ. Κατα τ’ άλλα είμαστε φλωράκια.
Επίσης αν ίσχυουν αυτά που λες και γίνει στις 17 στο ταε κβο ντο είναι δυνατόν να μην βγουν αλλα εισητηρια??? Δηλαδη για τις 16 του μηνος μονο ιντερνετικά έχουν βγει μέχρι τώρα.
Τεσπά βαριέμαι την παρούσα φάση να ασχοληθώ άλλο. Θα επιστρέψω αλλή στιγμή
Αν μη τί άλλο ας βγεί ρε γαμώτο η detox στο site της να πει τίποτα. Γενικώς να το ενημερώνει διάολε