Prodigy, 17-18 Σεπτέμβρη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

φλωρε :!:

αυτα στο εξωτερικο… Εδω ειναι Ελλαδα

#-o :lol:

10 μερες πριν κ δεν ξερουμε τι θα γινειεγω ειμαι φανταρος κ πηρα αδεια 16 παραγγειλα απο νετ κ τωρα δεν ξερω

Mιλησα τωρα με φιλο, που πηρε χθες κατα τις 5 απο το tickcethouse.17/9 γραφουν πανω.Ναι, απο τα sold out…Μιλαμε για πληρη ανοργανωσια.Ας ανακοινωσουν επισημα tae kwon do και μαλλον θα υπαρξουν αρκετες αγγελιες στο forum.Τραγικοι απλα…Αν δεν μπορουν να το οργανωσουν ας το εδιναν στην (που φτασαμε!!!) didi. 1000 φορες στο χωραφι.

Mα για αυτό και η Didi φαίνεται “καλή” εταιρεία γιατί οι υπόλοιπες που ασχολούνται με το σπορ είναι απλά ανύπαρκτες και ανίκανες.

Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει!

πηρα ticketarena αυριο θα μου φερουν εισητηρια

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΙΣ 17 αλλα δεν ειναι τιποτα σιγουρο για το χωρο

Προφανώς και τα πράγματα δεν είναι όσο ξεκάθαρα όσο τα νομίζουμε…

Κάτι θα πρέπει να έχει παιχτεί για να μην ανακοινώνουνε. Από το γνωστό πρόβλημα με τον ήχο στο Tae Kwon Do μέχρι το τι θέλει η μπάντα μετά από όλο αυτό το πέρα-δώσε που γίνεται.

Προσωπικά ήξερα για ανακοίνωση χθες αλλά για να μην έχει γίνει ακόμα κάπου θα σκαλώνει.

Πάντως το Tae Kwon Do χωράει 7.000 άτομα οπότε πρέπει να βγάλουν άλλα 1.000 εισιτήρια, αφού έχουν πουλήσει 6.000 όπως λένε.

Πέρασα από το Public κατά τις 7:30 και είχαν εισιτήρια…8O οπότε πήρα ένα…Είχε και σχετική ουρά αλλά δεν ήταν όλοι για τους Prodigy…Ρώτησα αν υπάρχουν αρκετά εισιτήρια και μου είπαν πως υπάρχουν…Το εισιτήριο γράφει επάνω για Αθηνών Αρένα στις 16 αλλά μου είπαν για τις 17 στο Ταε Κβο Ντο…Επίσης είχαν και ανακοίνωση για μία μόνο συναυλία στις 17 στο Ταε Κβο Ντο…
Κρίμα που δεν ήρθα νωρίτερα να σας το πω μήπως προλαβάινατε να πάτε σήμερα…#-o
Jimmyontheroad διαφωνώ με αυτά που λες…[-X Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ με αυτή τη συανυλία ακι σίγουρα κάποιοι θα μέινουν έξω για πολλούς και διάφορους λόγους…
Ας ελπίσουμε σε καλό ήχο στο Ταε Κβο ντο:papas:

γαμω τις 17 μου!δε μπορω!τα νευρα μου!!

για αθηνών αρένα είχα κονέ και θα έμπαινα τζάμπα οπότε μαλακία που άλλαξε ο χώρος. Αnyway να ρωτήσω κάτι εισιτήρια παμπλικ μόνο στο κεντρικό σύνταγμα η έχουν και στα αλλα?

το tae kwon do ειναι για αγώνες και οχι για συναυλίες, καλά θα κάνουν οι οργανωτές να σεβαστούν τα λεφτά που τους δίνουμε και να την κάνουν σε κάποιο συναυλικό χώρο,π.χ. στο Λυκαβητό . εχω βαρεθεί να πηγαίνω σε συναυλίες για να βλέπω απλά, το θέμα είναι να ακούω ποιοτικά και στο tae kwon do αυτο δεν γίνεται…
:lol::lol::lol::lol:

Eγώ προς το παρόν θέλω να βρώ εισητήριο για να κεσκαλώσω και να ξεαγχωθώ γιατί η μέχρι τώρα κατάσταση δε παλευόταν. Τα του χώρου θα τα συζητήσουμε(σω) άλλη φορά.

ενας βασικος λογος για να παω ηταν ο θεωρητικα αψογος ηχος που υποτειθεται οτι διαθετει ενας χωρος σαν την αρενα. Αν’αυτου μια βδομαδα πριν την συναυλια και εν μεσω εικασιων λογω αδιαφοριας της εταιριας μαθαινω οτι εν την αγνοια μου αυθαιρετα αλλαζει ο χωρος και η μερα που εχω πληρωσει. Δηλαδη επειδη ο διοργανωτης μυρισε κονομα πρεπει να με γραψει στα @@ του και να αλλαξει τον χωρο και την ημερομηνια με το ετσι θελω? Και ρωταω εγω… εχουμε τα κοτσια εστω και την τελευταια στιγμη να τους μποϋκοταρουμε η παλι θα παμε με την λογικη το ωχαδελφισμου? Και καλα εμεις που μενουμε αθηνα… οι αλλοι που εχουν προγραμματισει ταξιδια και αδειες? τι γινετε με αυτους? Κ ποτε επιτελους θα αξιωθει η εταιρια να βγαλει εστω ανακοινωση? Δεν ξερω αλλα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μην παω εις ενδειξη διαμαρτυριας. Πρεπει με το τροπο μας να τιμωρησουμε τετοιες συμπεριφορες. Παω τοσα χρονια σε συναυλιες τετοια γαιδουρια σπανια θυμαμαι.

Γενικά συμφωνώ απλά πρέπει να καταλάβετε ότι πρακτικά η δεύτερη μέρα στις 16 του μηνός ποτέ δεν ίσχυσε. Εδώ καλά καλά μόνο στο ιντερνετ κυκλοφορισαν εισητηρια για τις 16, και καμια 300αρια στο παμπλικ που κι εκει επρεπε να παίξεις λοτο για το ποτε να πας και ν αγορασεις (στο τίκετχαουζ που από κει περνάνε τα μεγαλα λαιβ δεν εμφανιστηκε ποτε εισητηριο για τις 16). Κοινώς έπρεπε να πάρουν πιο σοβαρά καποιες αποφάσεις και να κάνουν πιο σωστές επιλογές συνυπολογίζοντας τα πάντα. Αυτά. Καληνυχτες

Οποτε τι παιζει ρε μαγκες γτ τοχασα?
Θαναι 1 μερα στις 17 στο Ταε κοντο ?
η 2 σε χωριστα μερη

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στο Ταε κβο ντο…
Μια μέρα μόνο…

Πηρα σημερα εισιτήρια απο το public (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)
η ούρα στο ταμείο έφτανε μέχρι τα cd γι αυτό οπιοι θελουν να προλαβουν να μην καθιστερουν καθόλου

παντος η ξεφτιλα ειναι οτι οχι μονο το εισιτήριο δεν γραφει το σωστο μερος που θα γινει η συναυλία αλλα ουτε και σωστη ημερομηνια #-o
σχεδον οτι γραφει πανς το εισητηριο ειναι λαθος τοποσ , ημερομηνια …
ελπιζω αυτο το “The Prodigy” που γραφει πανω να ειναι σωστο τελικα και να μην παμε και βγει ο τερλεγκας :lol:

1. Ακόμα απ’όσο ξέρω δεν έχει αλλάξει/ανακοινωθεί κάτι

2. Αν κοιτάξεις το εισιτήριο από πίσω αναφέρει:

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής ημερομηνίας και χώρου της Συναυλίας, ειδοποιώντας το κοινό σχετικά, από το ΜΜΕ. Στην περίπτωση αυτή, τα εισιτήρια ισχύουν ως έχουν

Δε λέω ότι μ’αρέσει αλλά έτσι είναι!!

Nα προσθέσω και κάτι άλλο περί ανοργανωσιάς; Όπου και να γίνει το live τι διάολο ώρα θα γίνει; Εγω που θα την κανω σκαστός από δουλειά και δεν έχω όλη την ημέρα στην διιάθεσή μου δεν πρέπει να ξερω τι ώρα θα το σκασω; Ουτε στο εισητηριο δεν γράφει, ούτε πουθενα τι ώρα ανοίγουν οι πόρτες να μπορω να υπολογίσω τι ώρα πρέπει να φύγω από την δουλεια…

Αλλαξτε και το χωρο στη Θεσσαλονικη.Και το εισιτηριο.
Λεει μπαουγκ πανω.

Αν γράφει ώρα έναρξης, τότε συνήθως οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν από αυτή.