Prodigy, 17-18 Σεπτέμβρη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ξερει κανεις αν εχει tickets στο ticket house ή παιζουν μονο public??

πήρα τικετχαους πριν καμία ώρα και μου είπαν ότι τους φέραν αρκετά χθες το βράδυ και ότι έχουν

αποστολή εξετελέσθη

εισητηριο αγοράσθη

πειραζει που το δικο μου τικετι λεει 16 αντι για 17??? :?

δεν παιζει κανενα προβλημα…
πηγα public να παρω τικετς για 2 φιλους…
5.15 εκατσα στην σειρα…
5.45 ξεμπερδεψα…
ελεος…

μπουχαχαχαχαχαχαχαχα

9 μερες πριν το λαιβ και ακομα δε ξερουμε αν το τικετ που λεει πανω 16 ειναι οντως για 16 η για 17!!

το αθηνων αρενα για μενα ηταν σουπερ…δε πα να τραγουδαγε εκει ο καθε σκυλος!μου αρκει που θα ειχε τελειο ηχο και θα ηταν χωρος φτιαγμενος για λαιβ

τωρα αν το πανε στο ταε κβο ντο,την πατησαμε.

detox : “ρε προντιτζι,τελικα το ξανασκεφτηκα…θα σας πλερωσω τελικα για 1 μερα και θα το παω σε ενα δικο μου μερος,μεγαλο,να βγαλω τα διπλα λεφτα…”

και δε πιστευω να θελει κανεις και σαπορτ?θα σας χωσει εκει ο ηχοληπτης του μαγαζιου μια cdara επιλογης του. ( κατι σε portishead )

1 μερα ειναι τελικα - στις 17…
στο ταε κβο ντο…
και οσοι εχουν τικετς που λενε 16 δεν θα εχουν κανενα προβλημα…
ετσι τουλαχιστον ελεγε στα public…

πηγα κι εγω πριν λιγο…ανετα η πιο αργη εξυπηρετιση που εχω δει…
10 ατομα με μιση ωρα…

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΙΑ!

http://www.theprodigy.com/latest-news/37-homepage-section/403-athens-venue-change

καλα εδω εβγαλαν ανακοινωση στο σαιτ των prodigy κ στης detox μαυρα μεσανυχτα ακομα…
κ μ’αρεσει που λεει: For more info please check: www.detoxevents.gr

χαχαχαχαχχα αν ηταν να περιμεναμε απο εκει… την ανοργανωσια τους μεσα…

Ταε Κβον Ντο και Προντιτζυ. Χαχα, παλι καλα που δεν θα παω στην συναυλια, αλλιως θα τους επαιρνε και θα τους σηκωνε.

Σχολιο καποιου κατω απο την ανακοινωση ειναι απλα γαματη :lol3::bow::lol::lol::lol:

Ρε σεις με πλέξατε. Πότε είναι τελικά οι Prodigy?:stuck_out_tongue:

Αποφασισθηκε τελικα στις 17, που ηταν αρχικα, αλλα στο ταε κβον ντο… αν δεν το ξαναλλαξουν μεχρι τις 17! ποιος ξερει μπορει να τους ερθει καποια αλλη εμπνευση :smiley:

:papas: πηρα επιτελους εισητηριο… ανακουφιση

πηρα αδεια κ γωω τελικα!!!μεσααααααααααααα

το μονο που μενει να μαθουμε ειναι την ωρα εναρξης και τι ωρα θα παμε…χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αθανατο ελλαδισταν!!!:lol:

γτπ πάω παμπλικ που με στέλνουν τικετχαους γιατί τους τελειώσαν και εκεί 45 λεπτά για να φέρουν τα εισητήρια! Πήρα τελικά, πιο πολύ γιατί θα έπαιρνα και ενός φίλου που δεν τους έχει ξαναδεί και του το είχα υποσχεθεί αλλά γενικά αστεία διοργάνωση ε!

μεχρι αυτη τη στιγμη αστεια οντως,ελπιζω 17 να χαμογελασουμε

Πηρα και εγω 2 απο τα 20 τελευτεα εισητηρια που ηχαν … 20 λεπτα ακομα και γιοκ … :lol: :lol: 8) Απο οτι βλεπω εχει στο τικεταρενα εισητηρια ακομα παντως :-k :-k:!: