διπλο πακετο η 17 σεπ…
http://autechre.ws/move-of-ten/
? September
17 Greece, Athens @ Bios
18 Greece, Thessaloniki @ Reworks Festival
Δεν το πιασα #-o :-k
μολις ηρθε το εισητηριο σπιτι!!κομπλενταν!
:lol:δεν ξερω που να πρωτοπαω…την ιδια μερα prodigy με Autechre…
επειδη δν ειχα ξανακανει κρατηση ticket apo net εγω εκανα μλκ που προτιμησα να παρω το ticket μου τη μερα της συναυλιας αντι να μου το στειλουν με κουριερ??
κοιτα μ αυτη την διοργανωση εχουμε δει πολλα αλλα δεν πιστευω να υπαρξει προβλημα σ αυτο!
Στου βοδιού το γκώλο… -.-
Ήμουν ήδη μακρυά από το Αρένα και τώρα το κάνανε αντε γεια.
Τι απόδοση υπάρχει για το αν γίνουν μπάχαλα ή όχι στον οπάπ; Σκέφτομαι να το παίξω, σίγουρο κέρδος
Πέρα απ’ την πλάκα εύχομαι να κυλήσουν έστω μια φορά όλα ομαλά σε συναυλία των Prodigy. Να χαρούμε τη μουσική τους και όχι τις πέτρες…
To 2004 ολα ομαλα ειχαν κυλησει
δε νομίζω. δεν έγιναν και τα τραγικά αλλά όσοι ήμασταν στις μπροστά σειρές ότν έγινε το ντου μας πήραν τα ντουμάνια των δακρυγόνων…
To 2004 στο Λυκαβητό ήταν κορυφαία συναυλία με support από το πρώην μέλος τους τον Leroy Thornhilll ο οποίος έκανε τρελό DJ-set και μας είχε προετοιμάσει κατάλληλα για τους prodigy!
κατι θυμαμαι αλλα οπως λες κι εσυ ο ιδιος δεν ηταν και τοσο τραγικο
δηλαδη συγνωμη ειναι κατι σαν εθιμο να γινονται μπαχαλα στις συναυλιες των prodigy???
δεν μπορω να καταλαβω γιατι 10 μαλακες να χαλανε την διασκεδαση 6χιλιαδων ατομων…
δεν νομιζω οτι μιλαμε μονο για 10 ατομα…
θα μαζευτει πολυ “διαφορετικος” κοσμος - ο οποιος στην πλειοψηφια δεν θα ειναι και νηφαλιος σε τετοιο live…
Επιτέλους, μετα κόπων και βασάνων, έχω εισιτήριο…
Άσταδιάλα δηλαδή που μου έμαθαν όλοι τους πρόντιτζυ στα γεράματα[-X
Κάπως έτσι…
Ψιλοασχετο αλλα που ξερεις μπορει να εχει σχεση
Απο αυριο αρχισουν απεργια οι φορτηγατζηδες
Λετε να παιχτει καμμια μ… με τη συναυλια;
Εξαλλου πρεπει να μεταφερθει εξοπλισμος
Mήπως σκάσει και κανας μετεωρίτης και χτυπήσει το Tae Kwon Do? :-k
Εντάξει, μη μας πιάνει τρέλα ρε παιδιά… [-X
δικαιολογημένη ανησυχία, μιας και γενικά οι μπάντες μεταφέρουν τον εξοπλισμό τους με νταλίκες
Χμ…δλδ οι Prodigy στην Ελλαδα θα μεταφερουν τον εξοπλισμο τους με τις μεταφορες"Ο Μπαμπης" θες να πεις και δε θα χουν δικα τους μεσα?