Να ρωτησω κατι αλλο εγω, στο εισητηριο δεν γραφει πανω τι ωρα ανοιγουν οι πορτες. Εμεις τι θα κανουμε; Θα μυρισουμε τα δαχτυλα μας;;
ενω το οτι γραφει 16 σεπτεμβριου @Αθηνων αρενα ειναι οκ.
1-2 μερες πριν το λαιβ θα γραφτει σε διαφορα Μεσα η ωρα
Εγω ειμαι απο θεσσαλονικη ρε. Ξερω απο την αρχη που και ποτε θα γινει η συναυλια μου!
δεν κινδυνολογώ, αλλά θα μπουν Ελλάδα φουλαρισμένοι από βενζίνη και θα τους φτάσει μέχρι Αθήνα;
Για να μη κινδυνολογούμε, όλες οι μπάντες όταν είναι να φέρουν εξοπλισμό χρησιμοποιούν συγκεκριμένες εταιρίες εξωτερικού οι οποίες ειδικεύονται στις μεταφορές αυτές.
Αυτοί παίδες είναι super οργανωμένοι, κάτι θα έχουν σκεφτεί…
Prodigy είναι αυτοί, θα έχουν και τα βυτιοφόρα τους στο τουρ…
Βυτιοφόρα σίγουρα έχουν, απλά κουβαλάνε άλλα εκτός βενζίνης.
Να ανησυχούμε μόνο μη τους δει κανένας Κνίτης, τους ακούσει να μιλάνε αγγλικά, τους περάσει για ελεγκτές του ΔΝΤ και τους πετάξει κανα παπούτσι?
Ήμαρτον…
Είναι ενδιαφέρον, πάντως, με την πτώση στις πωλήσεις των CD (για όποιο λόγο), που όλα τα συγκροτήματα έχουν αρχίσει τις περιοδείες.
Δεν παραπονιέμαι, βέβαια
Τι παιζει ρε παιδια ? δεν θα μαθουμε ωρα τελικα #-o τι σκατα … πως θα κανονισουμε ? :-k [-X
Απαραδεκτο
Mλκία όντως. Αλλά ρε παίδες υπολογίστε ότι πριν τις 9.30 (και αυτό τραβηγμένο είναι) δε θα βγούν και κανονίστε κάπως έτσι.
Κανείς που ξέρει κανέναν απ’ τη detox δεν έχει να μας πει τπτ? Tyler?
το ταεκβοντο έχει και κερκίδες σωστά? τα εισιτήρια όμως για κερκίδα και για αρένα είναι ίδια ε? και θα πάει ο καθένας όπου θέλει?
Ξέρουμε αν έμειναν εισιτήρια για Θεσσαλονίκη? Στο site πάντως τα έχει “out of stock”…
Να μου πείς τώρα που κουνήθηκα να ψάξω…
Ρε παίδες για την συναυλία της Θεσσαλονίκης έχω μια ερώτηση… επειδή δεν θα μπορέσω να πάρω το αμάξι μου μήπως γνωρίζετε ποια λεωφορεία απ’το κέντρο μπορώ να πάρω για να πάω στο γήπεδο ;;;; :-k
Ευχαριστώ…
Πάρε το 3 και κατέβα πριν το mega outlet έχει πινακίδα προς γήπεδο παοκ…
καλά ρε παιδιά δεν πρέπει να βγεί κάποιος να δώσει μια ώρα έναρξης? δλδ τι θα πρέπει να κάνουμε? προβλέψεις πότε περίπου θα ανοίξουν οι πόρτες?
πρώτη φορά βλέπω κάτι σαν και αυτό και θεωρώ πως είναι απαράδεκτο!
με 2 εγνατια
με 3 μητροπωλεος ,στρατου κ δελφων
με 8 εγνατια , εθνικη αμυνης κ παραλιακη
το γηπεδο βρισκετε αναμεσα σε δυο στασεις
η πρωτη λεγεται λουμιδη κ η δευτερη Καλαμαρι
πιστευω οτι εαν κατεβεις καλαμαρι εισαι λιγο πιο κοντα απλος θα πρεπει να προχωρησεις προς τα πισω κ μετα ισα πανω για το γηπεδο!
Γκρουπάκι στο Facebook δίνει 2 εισιτήρια για τους PRODIGY την Παρασκευή για την Αθήνα!
Γράφεις στο Wall τους ένα super τραγούδι, κερδίζεις τα περισσότερα Likes και έφυγες…
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Spase-ta-oria/102969063084364
thanks guys…
άκουσα ότι τελικά η συναυλία των prodigy δεν θα έχει ώρα έναρξης!! ό,τι ώρα πάει ο καθένας εκείνη τη στιγμή θα αρχίζει ένα prive show για πάρτη του μόνο!! απίστευτο!!!
α ρε Ελλάδα…
Έλα ρε, αφού το event στο facebook λέει ότι θα ξεκινήσει στις 21.30.
:lol::lol::lol: