Prodigy, 17-18 Σεπτέμβρη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Παιδιά ξέρει κάποιος από Θεσσαλονίκη αν μπορώ να πάω με αστικό από κέντρο στο γήπεδο του ΠΑΟΚ;

Ψάξε μερικές σελίδες πιο πίσω για τα λεωφορεία από το κέντρο…:slight_smile:

Κατά βάση παίρνεις όποιο λεωφορείο πάει για ΙΚΕΑ και σταματάς στάση Λουμίδη…

Ηλία θ πάμε μαζί μην αγχωνεσαι…:stuck_out_tongue:
Ετοιμάσου …

Βραζω.

Τα ζωαδια ελληναρες ξαναχτυπησαν!

Ας ελπίσουμε αυτό να είναι το χειρότερο φίλε prosatanic.

μολις γυρισα…προντιτζι μια χαρα, αλλα τα αλλα οπως τα φοβομουνα, ΚΑΚΙΣΤΟΣ ΗΧΟΣ και αφορητη ζεστη (οποιος εχει παει κλατς ξερει). Κριμα, δεν τους ευχαριστηθηκα, οπως θα επρεπε. Και παρα παρα πολυς κοσμος.

Ήχος χάλια…

Συνθήκες κρεματορίου…

Prodigy γάμησαν παναγίες…

Κόσμος και καύλα σε τρομερά επίπεδα…

Αυτά…

Μα που πάω κι εγώ, γριά αγοραφοβική γυναίκα, που κόσμο στις συναυλίες θεωρώ τα 150 άτομα:roll:

Οπως ειπώθηκε, όχι μόνο ήταν φριχτές οι συνθήκες, αλλά δεν ακουγόταν και τίποτα. Την έκαμα νωρίς νωρίς, πάλι καλά που τους είχα προλάβει στο Λυκαβηττό και είχα ήδη βγάλει το άχτι μου.

Δεν μπορω να περιγραψω τι εγινε εκει μεσα γιατι η λεξεις ειναι φτωχες για να δωσει εστω και το παραμικρο στοιχειο καβλας και χορου που υπηρχε εκει μεσα …

Κακιστος ηχος ρε παιδια [-X:(

+11111111111111111111

Πρώτα κατατάσσω κάκιστο ήχο και κάκιστο χώρο γενικά και μετά η γκαύλα.
Δυστυχώς.

ΥΓ: Στο φεύγα, έκανα 45 λεπτά να βάλω δευτέρα.

Παιδια το live ηταν καβλα, κι εγω τρωω σκαλωματα με τον ηχο στα live, αλλα αν εχει τοση ενεργεια η μπαντα και ανταποκρινεται τοσο γαματα απο κατω ο κοσμος τι να μας πει κι ο ηχος… πισω πισω πρεπει να ηταν τελειως σκατα παντως… anyway… και το 2004 και τωρα που τους ειδα μου εδωσαν την εντυπωση οτι ειναι μοναδικοι σ αυτο που κανουν… ειχα δει και chemical brotas, καμια συγκριση… PRODIGY ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…

καλα το setlist τα σπασε ολα… no good, out of space, diesel power στο λυκαβηττο δεν ειχαν παιξει…

και του χρονου!

πρωτη φορα με ξενερωνει τοσο πολυ ο ηχος. Ειδικα στο Invaders must die μονο νταμπα-ντουμπα ακουγονταν. ελπιζω να εχουν καλυτερο ηχο οι αυριανοι.
κατα τα αλλα υπεροχη συναυλια. ασταματητος χορος απο ολη την αρενα και τραγουδια μπομπες.
χαρηκα που κοπανηθηκα με worst enemy:)
για τον πουτσο το τραμ. με τα ποδια πιο γρηγορα θα εφτανα

Τεράστιο πάρκινγκ με σχετικά δύσκολη πρόσβαση (το καταλάβαμε στο τέλος). Πολύ σπρωξίδι για να μπούμε. Μια πόρτα για να μπει κόσμος απ’ όλες τις μπάντες. Είμαι σίγουρος ότι το εισιτήριο μου το έκοψαν ενώ ήμουν στον αέρα από σπρωξίδι. Κ@υλωμένος λαός να ουρλιάζει πριν βγουν. Άπειρος κόσμος, τίγκα η αρένα με μαζεμένες τις εξέδρες. Ψηλοί οι πλειοψήφια και οι κοντοί πίσω δε βλέπαμε Χριστό (ήμουν στην κονσόλα κοντά). :stuck_out_tongue: Και δεν άργησαν να βγουν.

Ήχος όπως τα περιμέναμε, αίσχιστος. Δεν μπορείς να κάνεις LIVE μεσά σε τσίγκινο κουτί. Πρέπει να τρώει πρόστιμα πλέον όποιος προσπαθεί να διοργανώσει εκεί μέσα και στο Ξιφασκίας συναυλίες.Η αντήχηση χτυπάει από 5000 μέρη. Τα μπάσα (rythm μέρη) και τις φωνές ακούς μόνο. Ό,τι ήχο και να 'χεις και ό,τι και να κάνει ο κακομοίρης, ο ηχολήπτης. Μελωδίες δεν καταλάβαινα Χριστό.

Δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι είδα τους Prodigy αλλά τους άκουγα. Άκουγα (απ’ αυτούς που βλέπανε) ότι είχαν τρελή ενέργεια πάνω στη σκηνή και απ’ τις φωνές και τα ουρλιαχτά τους δημιουργούσαν πολλή ένταση. Κάτι που είχε αποτέλεσαμ στο καλύτερο μέρος αυτής της συναυλίας… τη συμμετοχή του κόσμου. ΤΟΣΟ ΓΚ@ΥΛΩΜΕΝΟ κόσμο δεν περίμενα να δω. Κοπάνημα μέχρι τέρμα σχεδόν πίσω και όχι απλό. Μιλάμε για αγκωνιές κλπ και όλος ο λαός να χοροπηδάει πάνω κάτω. Moshpits παντού. Καπνογόνα παντού και καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας. Όσο και να πέθανα, τέτοιο vibe είχα χρόνια να πάρω και τρελή εκτόνωση. Σκάει το World is on Fire, γαμώ ο κόσμος, χοροπηδάει. Μπαίνει το Breathe και… σφαγή απλά. Αποκορύφωμα φυσικά… Smack my Bitch up και ο Keith (αν κατάλαβα καλά) να λέει στον κόσμο καθήστε κάτω (στο break του κομματιού), 1, 2, 3, 4 και σκάει μετά το break το βασικό ριφάκι και ο κόσμος να πετάγεται πάνω. Θεϊκή στιγμή. Δυστυχώς σε κάποιες φάσειις (επειδή ήμουν και κομμάτια) ήθελα απλά να ακούσω το κομμάτι και δεν παλευόταν ο ήχος… Η έκπληξη της βραδιάς (δεν το είχαν παίξει στις πρόσφατες συναυλίες τους) το No Good :)))). Nαι, όπως ήταν αναμενόμενο κι εκεί έγινε της Πόπης. Και παίξανε κι ένα έξτρα τελευταίο. Δεν το ήξερα. :S

Για να φύγουμε και μεις σαν το φίλο από πάνω 45 λεπτά σταματημένοι σχεδόν.
Γενικά, γαμώ τις συναυλίες, αν ήταν σε κάποιο φανταστικό χώρο (που δεν έχουμε στην Ελλάδα) μπορεί να ήταν συναυλία οf a lifetime. Είχε τα φόντα.

ΕDiT: Ρε, ξέρεις κανείς το τελευταίο κομμάτι που παίξανε τι ήταν; Καινούριο ή είμαι άσχετος;
ΕDiT2: ΑΥΤΟ το σκηνικό λέω http://www.youtube.com/watch?v=oZBwz-4s1N8
Δεν υπάρχει απλά…

Λεγεται Comanche και ειναι καινουριο

EDIT: Επρεπε να πουμε ενα χρονια πολλα στον Flint… ειχε γενεθλια :stuck_out_tongue:

λοιπον να πω και εγω,

-ειχα δει τους prodigy περσυ στην αγγλια και τους βγαζω το καπελο για την ενεργεια που βγαζουν σε καθε συναυλια,ειναι το α και το ω για τον πανικο που δημιουργουν

-το σετλιστ ηταν αναμενομενο και εγω που ειχα κοιταξει τα προηγουμενα σετλιστς τους ηξερα και την σειρα των τραγουδιων,δε συγκρατω τωρα μονο το τελευταιο,που μαλλον ηταν και εξτρα[SPOILER] *
World’s On Fire
Breathe
Omen
Poison
Thunder (Dubstep)
Colours
Warrior’s Dance
Firestarter
Run With the Wolves
Voodoo Peoplε
Invaders Must Die
Diesel Power
Smack My Bitch Up

Take Me to τηε Hospital 
     Their Law 
     Out of Space 

[/SPOILER] ,δν ξερω αν ξεχναω καποιο αλλο

• ο ηχος ηταν τραγικος οπως ειπαν ολοι,και δν ακουσαμε τα πιο κ@βλτικα σημεια των prodigy που ειναι οι μελωδιες(ειδικα σε diesel power και invaders)
  • o κοσμος ειχε πολυ ενεργεια(max 20 χρονων οι περισσοτεροι),ειχαν χαβαλε οι μεγαλοι κυκλοι για moshpits που δημιουργουνταν,οι οποιοι βεβαια στην πορεια καταληγανε σε dance pits:lol:,ατελειωτο χοροπηδητο και πολυ κεφι.
  • για το χωρο καταλαβα τι θα γινοταν οταν πριν καλα καλα ξεκινησει η συναυλια,ειχε μαζευτει ενα ντουμανι καπνας και τεχνητου καπνου και οντως ηταν αποπνικτικα,το μονο που βοηθησε ηταν οτι δν ειχε τοσο στριμοξιδι η δν καταλαβα κατι τετοιο
  • αυτα,περσυ που τους ειδα ηταν σαφως ανωτερα ολα αλλα γενικα ηταν αρκετα καλα!με ξενερωσε αρκετα ο ηχος αλλα αν τους εβλεπα πρωτη φορα ειμαι σιγουρος πως δε θα λογαριαζα τπτ απο την πορωση!!
  • κορυφαιες στιγμες το snackmybitchup οπου ο maxim μας καθησε κατω και εγινε της τζουλιας και κατ εμε η κομματαρα omen που προβλεπω οτι σε 10 χρονια θα ναι prodigy classic!!απιστευτο συναυλιακα κομματι!!!

Thanx, panos.

http://www.setlist.fm/setlist/the-prodigy/2010/tae-kwon-do-stadium-athens-greece-53d5d711.html