ευτυχώς τους είχα δει πέρυσι έξω γιατί ο ήχος ήταν απάλευτος. Κατά τα άλλα φοβερό κοινό και το πιτ ήταν ωραία εκτόνωση. Είχαν και μια δύο εκπληξούλες στο σετλιστ, γενικά μια χαρά πέρασα. Μετά που βγήκα είδα και τα σπασίματα τελείως βλακώδη και χωρίς ουσία αλλά δεν περίμενα και κάτι καλύτερο.
τι ώρα ξεκινησε τελικα & ποση ώρα έπαιξαν? (για εμας που θα παμε σαλονικα…)
10 παρά ή 10 αν δεν κάνω λάθος και είχαν πει για 9.30. Super στην ώρα τους.
Kαι παίξανε 2 ώρες παρά κάτι. Μπορεί και 2ωρο γεμάτο. Τούμπανο για τα σημερινά δεδομένα.
Θεϊκό λαϊβ και τρελό ντου
O ήχος ναι μεν δεν ήταν καλός αλλά σε λίγα σημεία με ενόχλησε πραγματικά. Δεν στάθηκε εμπόδιο δηλαδή στο να ΚΑΥΛΩΣΩ
Επίσης No Good (START THE DANCE). Αν και το κόψανε στη μέση και δε μπήκε το καλύτερο σημείο, ή είναι ιδέα μου; Αν είναι ιδέα μου με ενόχλησε ΠΟΛΥ ο ήχος
Τρελο λαιβ οπως εχει υποθει. Ο κοσμος γουσταρε αβερτα και αυτο φαινοταν απο τις αντιδρασεις. Ο χωρος για αλλη μια φορα ΣΚΑΤΑ με ΑΦΟΡΗΤΗ ζεστη και ΚΑΚΟ ηχο. Το συγκροτημα ειχε απιστευτη ενεργεια. Οπως ειπωθηκε και πανω τρελο ντου!!
Επίσης ανεκπλήρωτο (για πάντα απωθημένο) Narayan και Fuel My Fire λαϊβ. Τι πρέπει να κάνω για να τα ακούσω αυτά; :b
Οι θεσσαλονικείς ΜΗΝ το χάσετε
παιδες μονο εμενα δεν με ενοχλησε τοσο ο ηχος??
νταξει προφανως δεν ηταν ο καλυτερος ειδικα σε invaders…που ανεφερε καποιος…
ισως παιζει ρολο και το σημειο που ηταν ο καθενας ή εγω ημουν τοοοοσο γκαβλωμενος…
βρισκομουν μπροστα και δεξια εκει που ανοιξαμε τα mosh pits και κατεληγαν σε dance pits :lol: …
απιστευτη ενεργεια απο την μπαντα και απο τον κοσμο - πιο πισω δεν ξερω τι γινοταν αλλα εκει που βρισκομουν δεν σταματησαμε ουτε λεπτο…
τωρα για το setlist τι να πουμε - ακουσαμε ταααα ασματα και προσωπικα το αγαπημενο their law…
νταξει αν 1 μερα ακουσω live και narayan θα κατσω κατω και θα κλαιω - τελος…
πολυ ζεστη και ακομα περισσοτεροι καπνοι - δυστηχως…
τεσπα περασα και γαμω - ποναω απιστευτα - αντε να μας ξαναρθουν συντομα
και τελος 1 τεραστιο respect σε 1 παλικαρι που με βλεπει να βγαζω 1 πλαστικο μπουκαλι νερου απο την τσεπη - πινω και μου ζηταει να ριξει στο κεφαλι του…
του λεω φιλος δεν ειναι νερο - ειναι τσικουδια…
δεν πειραζει λεει - ριξε…
θεουλης…
υγ.
φανταστειτε να επαιζαν στο αθηνων αρενα τι θα γινοταν…
Πέρα απ’ την πλάκα, επειδή δεν είμαι και κανας die hard prodigy fan, Narayan και Fuel My Fire παίζουν ποτέ; (και δε μιλάω για το fat of the land tour ξέρω γω :p)
το fuel my fire ολο και καμια 10αρια φορες θα το εχουν παιξει…
το narayan ααααααν εχει παιχτει και ποτε δεν νομιζω να ηταν ολοκληρο…
η διαρκεια ειναι λιγο απαγορευτικη…
Δεν ξέρω αν ήμουν τόσο κλασμένος και δεν καταλάβαινα, αλλά έχω την εντύπωση ότι βγήκαν στις 22.25 και έφυγαν μαζί με το encore στις 23.55…
ξερει κανεις τι ωρα ανοιγουν οι πορτες στη Θεσσ/νικη?
Το παλατάκι πρέπει να έχει καλή ακουστική στα λάιβ…
δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν έχω ξαναπάει για μουσική,αλλά στα ματς με τον Άρη γίνεται ωραία ατμόσφαιρα :lol:
οπότε προβλέπονται ΚΑΥΛΕΣ
Πάρα πολύς κόσμος και γενικά πολύ ένταση. Μπροστά μπροστά που ήμουν ο ήχος κάποιες στιγμές μπούκωνε με αποτέλεσμα να ακούγεται σκέτο βουητό και να ξεκινάει το κομμάτι και να μην καταλαβαίνεις ποιό είναι.
Η ζέστη ανυπόφορη, ευτυχώς που κάπου κάπου έρχονταν λίγος δροσερός αέρας απο τον κλιματισμό.
Ο Keith και ο Maxim φαινόταν να τα φτύνουν σε μερικά σημεία γιατί σε κάποιες περιπτώσεις βρίσκονταν με “βάρδιες” στην σκηνή, μία ο ένας μία ο άλλος.
Καλύτερη στιγμή για μένα το “no good” που δεν περίμενα ότι θα το επαίζαν, κρίμα που το κόψανε στη μέση. Γενικά από θέμα διάρκειας δεν έχω παράπονο αλλά το no good έπρεπε να ακουστεί ολόκληρο. To Chomanche στο τέλος πολύ γαμάτο αν και σχετικά άγνωστο.
Ο ήχος κάτω παλευόντανε αρκετά καλά (πάνω όμως όχι). Αυτό που δεν παλευόντανε ήτανε η κάπνα, και είμαι και καπνιστής.
Στο Run With Wolves την έκανα από την αρένα και το υπόλοιπο live απλά το άκουσα. Όχι ότι στην αρένα έβλεπες και τίποτα αλλά λέμε τώρα.
Πάρα πολύ καλή εμφάνιση από Prodigy, ήχος ανεκτός, φωτιστής να έχει πάρει LSD… Όντως σε άλλο χώρο θα ήτανε τέλεια!
Στην θεσσαλονικη υποτιθεται τα εισιτηρια τελειωσαν
αλλα επειδη Ελλαδα εισαι δεν θα μου φανει περιεργο να πουλανε και στα εκδοτηρια του γηπεδου δεν θα τους χαλασει να εχουν(λεφτα απο) 1.000+ ατομα παραπανω
Μου κάνει εντύπωση πως δεν έχει μιλήσει κανείς ακόμη για όσα θλιβερά συνέβησαν στην είσοδο.
Ντροπιαστικές σκηνές με σεκιουριτάδες να εκτοξεύουν καρέκλες σε κόσμο, λοστούς, να χτυπάνε με κράνη μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων, να επιτίθενται έξι-εφτά άτομα σε ένα παιδί και να το τσακίζουν στο ξύλο. Τουλάχιστο 3 περιπτώσεις να επιτίθενται σε σεκιουριτάδες μαζικά σε ένα άτομα και να το χτυπούν ανελέητα!
Τελικά κανείς δεν βάζει μυαλό.Και μετά όταν θρηνούμε θύματα λένε πως δεν υπήρχε πρόθεση. Χθες ήταν ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ σε κάποιες περιπτώσεις οι επιθέσεις που έκαναν. Από τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς σοβαρά δίχως να είμαι και βέβαιος για αυτό.
Θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε από εσάς σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή αφού ακόμη έμπαινε κόσμος με εισιτήριο, όπως είχα και εγώ.
Και εντάξει υπάρχει εντολή από τους διοργανωτές μην μπει κανείς δίχως εισιτήριο. Η συναυλία όμως είναι sold out και κάποιοι θέλουν να δουν το αγαπημένο τους συγκρότημα. Πάνω στον παρορμητισμό του ο άλλος θέλει να μπει.
Οι αντιδράσεις όμως όχι είναι απλά ακραίες και ζωώδεις αλλά για αυτόφωρο. Χτύπησαν άνθρωποι που δεν έφταιγαν σε κάτι. Εάν κάποιος έχει τα video από όσα έγιναν μπροστά στην είσοδο μπορεί να γίνουν ρεπορτάζ σε όλα τα δίκτυα του κόσμου. Εχουν δικαίωμα να ματώνουν και να γρονθοκοπούν τον κόσμο; Όλα αυτά χωρίς καμία υπερβολή και ήπια τα περιγράφω. Όσοι ήταν μάρτυρες γνωρίζουν τι συνέβη… Η διοργάνωση τι θέση παίρνει για όλα αυτα;
Εχεις απόλυτο δίκιο, έτσι είναι. Όντως εκτυλίχθηκαν τέτοιες σκηνές στην είσοδο και το θέμα είναι ότι λόγω έντασης και γενικού εκνευρισμού σε τέτοιο σκηνικό μπορεί να γίνει μανούρα που δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει.
Αν πχ εκέινη την ώρα που οι σεκιουρητάδες κοπανάγανε έδειχνε και ο κόσμος αντίστοιχη συμπεριφορά μπορόυσε να γίνει επισόδειο με διάφορες προεκτάσεις. Όταν κοπανάνε τον κόσμο λες και είναι ζώα το ένα μπορεί να φέρει το άλλο και πάνω στα νεύρα του ο άλλος δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει.
Ο παρορμητισμος οδηγει σε μπερτακι καμια φορα.
Ενταξει σαν λαιβ μετρισε αρκετα, τρελη ενεργεια εαν και γερασανε λιγακι οι τυποι…
Παλια χορεβανε και χοροπιδαγανε σαν τα κρι-κρι ενω τωρα ιδιετερα ο Keith εκανε στεπ…
οσο για την διοργανωση…
αφιερωμενο