Prodigy, 17-18 Σεπτέμβρη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

επειδη καποιοι ρωτανε για την ωρα

22.20 ακριβως βγηκαν και τελειωσαν 23.50, δηλαδη 90’ με το ρολοι…ειπαμε επαγγελματιες!

πραγματικα απο τα πορωμενα κοινα (sic) που εχω δει σε συναυλια. Αν υπηρχαν και οι καταλληλες συνθηκες, θα ηταν απο τα καλυτερα λαηβ εβερ.

τα σκηνικα εξω που λετε οτι εγιναν, δεν τα ειδα, αλλα δεν μου προκαλουν εντυπωση, ολοι ξερουμε τι ζωα ειναι οι σεκιουριταδες, εξαλλου οι περισσοτεροι εξ αυτων ειναι συνδεσμιτες που ζουν για ξυλικια :stuck_out_tongue:

Ξεκίνησαν στις 22:20 περίπου και έφυγα στις 23:35 μετά το Τheir law.Kαθώς απομακρυνόμουν από το στάδιο άκουγα το no good.
Αφόρητη ζέστη και απαράδεκτος ήχος.Στεκόμουν δίπλα (αριστερά) στην κονσόλα και έβλεπα το χαρτί με το setlist του ηχολήπτη γιατί κάποιες φορές δεν ξεχώριζα τα τραγούδια…[-X
Στα μισά της συναυλίας ανέβηκα επάνω αριστερά γιατί κάτω είχε πάρα πολύ ζέστη.8O
Επάνω ο ήχος ήταν χειρότερος αλλά τουλάχιστον δεν είχε τόση ζέστη και ήταν πιο άνετα και από πλευράς κόσμου…
Κακή οργάνωση από τη detox αλλά αυτό είχε φανεί από την αρχή με τη δεύτερη ημερομηνία που δεν προστέθηκε ποτέ τελικά και την αλλαγή του χώρου…
Οπωσδήποτε λείπει ένας χώρος από την Αθήνα χωριτικότητας 3.000-7.000 θεατών για τέτοιες συναυλίες…

Μας εξουθένωσαν. Το setlist δεν υπήρχε, ε… Ήχος μια χαρά ήταν για μένα αλλά μάλλον παίζει ρόλο το οτι ήμουν μπροστα μπροστα. Είχα πάρει και εισητήριο, μην χάσω, και όλα τα εξάρχεια μπήκαν ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ με ντου… Δεν γαμιεται… Γαμώ τα live λέμε… Αν δεν δουλευα και είχα λεφτά εύκολα την εκανα για Θεσσαλονίκη σημερα το πρωί…

Οπωσδήποτε λείπει ένας χώρος από την Αθήνα χωριτικότητας 3.000-7.000 θεατών για τέτοιες συναυλίες…[/QUOTE]

νομιζω οτι δεν λειπει…οι αγαπημενοι :lol: μας ολυμπιακοι αγωνες μας κληρονομησαν 10δες γηπεδα που ρημαζουν αναξιοποιητα…π.χ. κλειστα=ανω λιοσιων,γαλατσιου,περιστεριου,ελληνικου…αλλα ακομη καλυτερα ανοιχτα=baseball ελληνικου,σοφτβαλλ ελληνικου,beach volley φαληρου,τεννις οακα…τα περισσοτερα χωριτικοτητας 7-10.000 χωρις την αρενα…:-k

Ξέρει κανείς ποιος διοργανώνει την σημερινή συναυλία στην θεσσαλονίκη;

νομιζω οτι δεν λειπει…οι αγαπημενοι :lol: μας ολυμπιακοι αγωνες μας κληρονομησαν 10δες γηπεδα που ρημαζουν αναξιοποιητα…π.χ. κλειστα=ανω λιοσιων,γαλατσιου,περιστεριου,ελληνικου…αλλα ακομη καλυτερα ανοιχτα=baseball ελληνικου,σοφτβαλλ ελληνικου,beach volley φαληρου,τεννις οακα…τα περισσοτερα χωριτικοτητας 7-10.000 χωρις την αρενα…:-k[/QUOTE]

Και το Ταε Κβο Ντο από πολλές πλευρές είναι καλός χώρος (πρόσβαση , πάρκινγκ) αλλά από πλευράς ήχου υστερεί απελπιστικά κάποιες φορές όπως χτες.
Οι άλλοι χώροι που αναφέρεις Φραγκίσκο ίσως είναι καλύτεροι αλλά γιατί δεν χρησιμοποιούνται;;;;:-k

ρε παιδιά ξέρει κανένας αφού θα τελειώσει η συναυλία, επειδή δεν θα πάρω το αμάξι, αν έχει κανένα λεωφορείο εκείνη την ώρα να περνάει για να πάμε κέντρο; :-k

Ευχαριστώ :slight_smile:

Μπορει ο ηχος να ηταν κακιστος και οι συνθηκες ανυποφορες αλλα αυτο δεν εμποδισε τους περισσοτερους απο εμας(αν οχι ολους)που βρεθηκαμε χτες να καταλαβουμε τι εστι Prodigy επι σκηνης.Μιλαμε για τονους ενεργειας,τρελο φωτισμο και ασταματητο χορο.

Κατι πηρε το αυτι μου οτι σ’ενα σημειο ο Keith εσπασε το laptop του απ’τη πορωση(2-3 κομματια πριν το τελος τραβηχτηκα πισω γιατι δεν αντεχα κι ετσι δεν εβλεπα καλα).Ξερει κανεις αν ισχυει?

Οι άλλοι χώροι που αναφέρεις Φραγκίσκο ίσως είναι καλύτεροι αλλά γιατί δεν χρησιμοποιούνται;;;;:-k[/QUOTE]

αν και βγαινουμε off topic.γραγειοκρατεια μου βρωμαει…η και ψηλα ενοικια.τα πρωτα χρονια μετα των ο.α. ειχαν γινει αρκετες κ πολυ καλες συναυλιες στο beach volley…μετα σταματησαν και κει…δες ενδεικτικα χωρο http://stadia.gr/hellinikon/baseball1.jpg.επισης το ποδηλατοδρομειο χρησιμοποιειται αρεα και που αλλα τα αλλα απλα σκουριαζουν

Ισχύει, αλλά το έσπασε ο Liam όχι ο Keith. Σε κάποια φάση έτσι όπως το έιχε μπροστά του το πήρε και ενώ φάνηκε σαν να πήγαινε να το πετάξει στον κόσμο το έσπασε στο μπροστινό μέρος της σκηνής.

prodidy-αλητεια :stuck_out_tongue:

τσεκαρετε το απο πανω απο το 0.30 και μετα - περιμενω σχολια για τον ηχο…

παιδες εχετε δει κανενα live στο beach volley?
ειναι απο τους πιο ανυπαρκτους χωρους…δεν ξερω βεβαια κατα ποσο μπορει να σουλουπωθει αλλα δεν γινεται 1)πισω απο την σκηνη να υπαρχουν containers και 2)οι διοργανωτες να μην βαζουν καποιο εστω καλυμα μεσα στο γηπεδο τιγκα στην αμμο…

εχει. 2, 3, 78Ν. το θεμα ειναι ποιος θα πρωτομπει :wink:

Γααααααμησεεεεεε!!! Παρεμπιπτοντως, αν βρηκε κανεις τιποτα κλειδια ας μου πει.

Για πες.

Eπικά καλύτερος απ’ αυτό που άκουγα χτες βράδυ. :stuck_out_tongue:

και εγω αυτο ακριβως ειπα!!!
και γενικα δεν ειχα προβλημα τοσο με τον ηχο χθες αλλα δεν ακουγοταν και τοοοοσο καλα…!

O πατέρας μου μου λέει “σε εκείνο κει με τον ήχο τον φοβερό; αυτό είναι ακουστικό τραύμα όχι συναυλία”
αχαχαχ

το live ηταν σκετη ΓΚΑΒΛΑ!
η ηχος μπουκωμενος του πουστη,αλλα με τοση ενεργεια απο το συγκροτημα και το κοινο,περασαμε γκαβλα…τρελος χορος και τεραστια dance pits οπως ειπε καποιος :stuck_out_tongue:
cheers σε worst enemy που τα εσπαγε καπου μπροστα :stuck_out_tongue:

Όσο για τους σεκιουριτάδες απ’ τις λίγες φορές που ταν τόσο αντιπαθητικοί. Να κράζουν μεγάλο κόσμο επειδή άραζε στα σκαλάκια. Ειδικά ένας παπάρας με ένα γυαλί ηλίου μέσα στον κλειστό το χώρο αξέχαστος θα μείνει. Και να ταν τίποτα σφίχτιδες. ΧΟΝΤΡΟΙ και ΑΓΑΜΗΤΟΙ είστε ρε ζώα.