Στο Their Law χυσια παντου.Γενικα,μεγαλη καυλα αλλα λιγο μαλακια το οτι η αρενα ηταν φουλ στο 15χρονο ιδρωμενο μαλακισμενο χωρις μπλουζα και μεγαλη μαλακια το ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ
τα πραγματα ητανε απλα…
αθηνα - θεσσαλονικη σημειωσατε 2
θεσσαλονικη ειχε 10 φορες περισσοτερο χαβαλε…
1.30 ωρα ενα ατελειωτο mosh pit :p:p
τελικα το λαιβ ειναι αναλογο της διψας του κοσμου…
ο χωρος θεσσαλονικη ακουστικα πολυ καλυτερος,σε ολα τα αλλα υστερουσε (εξαερισμο κτλ)
και βγηκανε και με το καθιερωμενο πλεον “γαυροι … τον πειραια” :lol:
κορυφαιο σκηνικο στην αθηνα το σπασιμο του mac μετα απο το λαθος και
ακομα πιο κορυφαιο σκηνικο στη θεσσαλονικη με τον λιαμ να πεταει τον,χθεσινο χαλασμενο υποθετω,mac στο κοινο!
Λοιπόν, εχω πολλά να πω γι’ αυτή τη liveαρα αλλά όχι τώρα γιατί είμαι ένα όρθιο πτώμα… Αύριο θα κάτσω να γράψω για αυτα που μου άρεσαν στο λάιβ και γι αυτα που με ξενέρωσαν. Άντε καληνύχτες.
Ένα έχω να πω μόνο για το live στην Θεσσαλονίκη…
[FONT=“Arial Black”]ΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/FONT]
[FONT=“Arial Black”]ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ LIVE[/FONT]
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
ΤΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΑΝΩ?
ΤΑ ΙΔΙΑ?
Γαματη αποδοση μπαντας,ΓΤΠ ηχος και εδω και γενικα χιλιαδες κοσμος να χορευει και να διασκεδαζει.Σετλιστ το αναμενομενο.Επισης αρκετοι τζαμπατζηδες πηδουσαν καγκελα κτλ,καποιες μικροαψιμαχιες στην πορτα(τουλαχιστον οταν πηγα να μπω) και ατμοσφαιρα μπαρουτιασμενη που ευτυχως εκτονωθηκε με τη μουσικη και δεν ειχαμε τιποτα ευτραπελα,με τοσο ετεροκλητο ακροατηριο.Καπνα,αηδια και σκατενια ατμοσφαιρα στον χωρο,ο κλασικος ο μαλακας ο Ελληνας στο μεγαλειο του και τα κλασικα γηπεδικα βλακοσυνθηματα για τον Πειραια.Lightshow γαματο,ομως οι μισες και βαλε συχνοτητες ηταν μπουκωμενες,με αποτελεσμα να περναει κανα λεπτο για να καταλαβεις ποιο κομματι παιζει.Βεβαια ποσως ενδιεφερε το 90% του κοσμου εκει μεσα κατι τετοιο,αλλα κουβεντα να γινεται.Γενικα για μια φορα καλα ηταν,δεν προκειται να παω ξανα να τους δω.
[SIZE=“5”]ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ ΜΑΝΑ ΤΟΥ!!![/SIZE]
Απίστευτο live με αδιανόητο κοινό να χορεύει και να τραγουδάει πολύ δυνατά (σε αυτό βοήθησε και η αρχιτεκτονική του γηπέδου) όπου μπορούσε από την αρχή μέχρι το τέλος, και μια αρένα από τις καλύτερες που έχουν γίνει ποτέ στην Θεσσαλονίκη… Ήχος σε πολύ καλά επίπεδα στην αρένα τουλάχιστον που ήμουν εγώ αλλά στις κερκίδες από ότι άκουσα ήταν κομπλέ.
Οι prodigy άψογοι και γούσταραν όσο εμείς. Έτσι με φάνηκε δλδ, γιατί να πω την αλήθεια από την κάπνα που υπήρχε δεν έβλεπα αυτούς αλλά μόνο 2 σκιές πάνω στο stage…
Μόνο αρνητικό για μένα η άπειρη κάπνα που σε συνδυασμό με την ζέστη και τα 10 κιλά ιδρώτα που έχασα με έκανε να σιχαίνομαι τον ίδιο μου τον εαυτό στο τέλος…
Μακάρι να έχουμε πάντα τέτοια live στην πόλη μας γιατί τελευταία είναι αρκετά σπάνια…
απιστευτο Live…
δεν θυμαμε στην ζωη μου να εχω παιξει τοσο ξυλο…
εχω να χωρεψω ετσι απο το δημοτικο που τους ακουγα!
η αποδοση του group τρομερη κ το σετ λιστ απιστευτο!
τα μειον τωρα
πολυ ζεστη κ καθολου αερας! μαστουρωσαμε ολοι μαζι με την μπαφιλα…:lol:
ηχος κακος αλλα με στο πανικο τωρα δεν με πολυ ενοιαζε.
τα ρουχα μου ακομα να στεγνωσουν!
θα ξαναπαω σιγουρα!
κ γω δεν θα πω κατι καινουργιο!!οι prodigy γαμω αλλα ηχος κ ζεστ αφορητη συν το μπρος πισω για νερα κ αερα που ηταν λογικο μου χαλασε τη βραδυα!!
:lol::lol::lol:
Ας πω κι εγω τα δικα μου, λοιπον. Πρωτα αυτα που μου αρεσαν:
- Απιστευτο και χορταστικο λαιβ διαρκειας μιαμισης ωρας ακριβως με τους Prodigy να τα δινουν ολα πανω στη σκηνη.
- Ο κοσμος, και αυτος απιστευτος αφου δεν σταματησε να χορευει ουτε ενα λεπτο.
Ας πω, τωρα, και αυτα που με χαλασαν:
- Ο ηχος ηταν κακος και οι μελοδιες σε μερικα τραγουδια ηταν δυσκολο να γινουν κατανοητες απο το κοινο. Εγω προσωπικα, για να καταλαβω το colours και το thunder επρεπε να περασει το μισο τραγουδι…
- Ο εξαερισμος ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ολοι εμεις στην αρενα αναγκαστικαμε να βγαλουμε τις μπλουζες μας απο το τριτο, κι ολας, τραγουδι για να μην παθουμε τιποτα απο την απιστευτη ζεστη που ειχε εκει μεσα.
- Ποσο κομπλεξικος μπορει να εισαι, καφρε Θεσσαλονικε, για να φωναζεις, “γαυροι μ…α, μ…α, γ… τον Πειρεα” στη συναυλια των Prodigy;; Αντε, οκ, για χαβαλε πριν αρχισει η συναυλια κι εγω το φωναξα, αλλα οχι και πριν το encore ρε… Τι να πω; ρεζιλια παλι…
- Αυτο προς τους διοργανωτες: ειναι δυνατον να διοργανωνεις συναυλια εκτος θεσσαλονικης και να μην βαζεις 5-10-15 λεωφορεια, γαμω το κερατο μου;; Τα 40 ευρω, ομως, τα πηρες… Μετα τη συναυλια, χιλιαδες κοσμος, κατεβηκε στον κεντρικο δρομο για να παρει το αστικο λεωφορειο το οποιο για ανεξηγητους λογους ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ πουθενα, αναγκαζοντας μας να ψαχνουμε για ταξι. Απλα, εσεις φρουμιτες, φανταστειτε τι μπορει να εγινε στους δρομους, μετα, απο τον αγανακτισμενο κοσμο που ηθελε να παει σπιτι του και δεν μπορουσε…
ΚΙ ΟΜΩΣ αυτα τα αρνιτικα που εγιναν χθες δεν ηταν ικανα ωστε να με κανουν να αλλαξω γνωμη για το οτι αυτο ηταν ενα απο τα καλυτερα λαιβ που εχω παει μεχρι τωρα.
Αμα θυμηθω κατι αλλο θα επανελθω.
Επιτέλους είδα τη συναυλία που περίμενα από 12 χρονών!!!Υπεργαμιστεροσύνη στο extreme, τι να λέμε τώρα :vibrate::vibrate::vibrate:. Καραsoldout γήπεδο,το setlist γάμησε άγρια, το remix του colours ήταν απίστευτο, τα οmen και omen reprise/invaders must die σπέρνουν στα live και ο ήχος ήταν οκ. Επίσης τα οπαδικά στη αναμονή για το encore ήταν η μεγαλύτερη μαλακία μπορούσε να σκαρφιστεί το δαιμόνιο μυαλό του νεοΕΛληνα. Πάντως για πρώτη φορά κατάλαβα πόσο σημαντικός ήταν ο Leeroy Thornhill στη σκηνική παρουσία των Prodigy. Πλέον ο Maxim ξεχωρίζει και o Keith δεν είναι όπως παλιά εκτός από το κούρεμα…Κατά τα άλλα :respect: ο Liam είναι θεός
Επόμενη φορά που θα τους δω πιστεύω θα ναι εξωτερικό όπου ελπίζω να ακούσω και κάποιο από τα “experience” αγαπημένα μου Charly, Everybody In the Place και One Love.
Φανταστικό live με πολύ ενέργεια από τους Prodigy!
Ο ήχος ικανοποιητικός(δεν περίμενα και κάτι καλύτερο σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ),το κοινό πήγαινε πάνω κάτω συνέχεια, ειδικά στην αρένα.:yahoo:
Το μετάνιωσα λίγο που δεν πήγα αρένα αλλά οι συνθήκες δεν ήταν και ότι καλύτερο κάτω.
Ζέστη και κάπνα αρκετή και φυσικά δεν έλλειψε η μαλακία με τα καπνογόνα που άναψαν, 3 στον αριθμό.
πολυ ωραια συναυλια μου ξυπνησε μνημες της συναυλιας στο παλε το 95 αν θυμαμαι καλα
Σόρυ δεν έχω διαβάσει τίποτα πιο πριν μιας και τώρα βρήκα ίντερνετ. Ας πώ κι εγώ τη μαλάκια μου:p
Γενικά το λαιβ γάμησε. Γούσταρα όσο δε πάει. Ο ήχος ναι παίζει να’ ταν κακός όπως ακούγεται από πολλούς (ειδικά πίσω) αλλά εγώ με ελάχιστες εξαίρεσεις δεν κατάλαβα απόλυτως τίποτα, ούτε και ενοχλήθηκα. Το ίδιο πιστεύω ίσχυει και για οποιονδήποτε βρισκόταν αρκετά κοντά στη σκηνή και στον χαμό γενικά. Απειρός χορός (παίζει να φύγα 3 κιλά πιο αδύνατος από κει). ΑΠΕΙΡΟ ΞΥΛΟ (έβαλαν τα γυαλιά σε πολλές άλλες πιο σκληρές μπάντες που χουν σκάσει στο ελλαντα). Ωραίο σετλιστ (νταξει ελειψαν καποια πραγματα). ΚΑΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ OUT OF SPACE.
Aπολογισμός θετικότατος:D
Χαρηκα πολύ που είδα πάλι DESTROYER και που γνώρισα GODSMACKGR
ναι οκ κ γω παρατηρησα τν κακο ηχο αλλα δε μ ενοχλησε.χαιρομαι απειρα που πηγα:D
Αυτο πηγα να ποσταρω 8)
Δωσαμε ρεστα !! Και μπενουν και στο στουντιο :bounce::bounce:
ρε μαν … Μηπως γνωριζεις κανα τραγουδακι που πεχτηκε πριν βγουν γιατι ψαχνω αλλα δεν βρισκω τιποτα … [-X