και η φαση ειναι οτι αυτο ειναι το σετλιστ και στο εξωτερικο
παρε ενα ακομα (αν και ακουγοταν τοσο χαλια που δυσκολα το καταλαβαινες αν δε το εχεις ξανακουσει)
και η φαση ειναι οτι αυτο ειναι το σετλιστ και στο εξωτερικο
παρε ενα ακομα (αν και ακουγοταν τοσο χαλια που δυσκολα το καταλαβαινες αν δε το εχεις ξανακουσει)
Χαχαχα! Το rocking μετατρέπεται σιγα-σιγα σε ebm/industrial!
Ευχαριστω … Αμα σας ερθουν και αλλα στειλτε κανα πμ … Ψαχνω ενα το οποιο το επεξαν 2 φορες και ηταν το τελευταιο κομματι πριν βγουν οι προντιτζι… Μου θυμιζε το τραγουδι που επαιζε στον αλφα στην εκπομπη τησ φορμουλα 1 . αμα σας λεει κατι αυτο:lol:
αυτο ακριβως ειναι ευχαριστω παρα πολυ
θέλω να ποστάρω κάτι ακόμα σχετικά με την συναυλία…
[SIZE=“4”]καλα πόσο μαλάκες μπορεί να είναι μερικοί ;;;;;
[/SIZE]
ρε πούστη μου σε συναυλία πας όχι στον ΠΑΟΚ για να φωνάζεις συνθήματα…
x:x:evil::evil::evil:
x:x
ο άλλος ο τρόμπας είχε φέρει μαζί του και σημαία του ΠΑΟΚ…
ρε γαμώτο τέτοιες συναυλίες και γενικά ότι έχει σχέση με την μουσική, είναι υποτίθεται για να σε ξεκολλάνε απ’ αυτήν την τρέλα και την φανατίλα και να σε διευρύνουν λιγάκι στο μυαλό…
[SIZE=“6”][FONT=“Arial Black”]
δεν αλλάζουμε ρε γαμώτο ότι και να γίνει…
μαλάκες είμασταν μαλάκες παραμένουμε…[/FONT][/SIZE]
Δεν είμαι ΠΑΟΚ αλλά είχε τρελή φάση!!! Μόνο αυτοί σε όλο το κόσμο ρε… πραγματικά!!! Και ας είμαι μαλάκας!!!
Καλά χαλαρώστε λίγο με τα συνθήματα. Δεν το λέω επειδή είμαι ΠΑΟΚ και δεν λέω ότι καλά έκαναν, αλλά δείτε το λίγο και από την πλευρά του χαβαλέ. Στο κάτω κάτω δεν πείραξαν κανέναν… Απλά ακούστηκε 2 φορές πριν και μια φορά πριν το encore. Ήταν στο γήπεδο τους ήπιαν και κάτι παραπάνω και μέσα στην πώρωση τους το φώναξαν…
Και στην τελική δεν βαρεθήκατε το βαρετό “we want more - we want more”??:D:p
Δεν λεμε οτι πειραξαν κανεναν,λεμε οτι ηταν ηλιθια οπως το μεσο ορκ.
Ειχε πλακα παντως γιατι ειχαν συγχρονισει το συνθημα με το beat-ακι που επαιζε και ηταν λες και ακουγες το Gavroi Mounia σε remix.Καυλα.
χααχαχαχαχαχχααχαχαχ
Απο τη συναυλια της Θεσσαλονικης υπαρχει τιποτα;;
κανα torrent?
oντως. παει ποοοολυ αργα…
βρήκα κάτι κλειδιά με μπρελοκ davidoff μήπως είναι αυτά?
+1
φαντασου να εισαι ο λιαμ, ν ακους εξω ν γινεται πανικος λιγο πριν βγεις, ρωτας λιγο καποιον
-what they say dude?
-olympiakos fans you are pussies, fuck piraeus
-lol xD
απτην αλλη πλευρα βεβαια, ηταν γαματο το πως ακουγοταν γτ το φωναζαν ολοι!
Καλησπέρα και απο μένα,
Προσωπικά δεν τρελάθηκα με την συναυλία. Είμαι μάλλον της παλιάς, της πρώτης σχολής (στα 31 μου τώρα), μεγάλωσα και τρελαινόμαι για τα απίστευτα breaks 91-95. H στροφή που έγινε απο το firestarter και μετά δεν ήταν και ότι καλύτερο για τα δικά μου γούστα. ΒΕΒΑΙΑ, επειδή είμαι τρελός fan τους τόσα χρόνια, χαίρομαι που τουλάχιστον παραμένουν πάντα μπροστά απο την εποχή τους, εξελίσοντας και μεταλλάσοντας τον ήχο τους. Όπως επίσης που είδα ότι το κοινό τους είναι και νέα παιδιά 18-21 κτλ.
Προσωπικά θα ήθελα να παίζανε περισσότερα απο τα παλια τους κομμάτια, αυτα που του έκαναν γνωστούς παγκοσμίως…charly, everybody in the place, fire…και ένα σωρό άλλα… …anyway…
Κάποια κομμάτια του video έχω ανεβάσει στο Youtube:
The Prodigy live in Athens 2010 - Breathe
The Prodigy live in Athens 2010 - Smack My Bitch Up
The Prodigy live in Athens 2010 - Omen
(Προς τους διαχειριστές: Ελπίζω τα παραπάνω link να μην παραβαίνουν κάποιον απο τους κανόνες του forum)
octap εισαι ηρωας ρε μεγαλε πως καταφερες μεσα στο πανικο και τραβηξες βιντεο. Αληθεια ρε μεγαλε ποσο υψος εχεις ? 2.20 ? πως στο καλο καταφερες να τα περνεις ολα απο ψηλα? RESPECT και παλι !
Νομίζω το προδίδει στην αρχή του βίντεο το παλικάρι…2.20 όχι …αλλά τα 2 τα περνάμε…#-o
Το site έσβησα, καθώς απαγορεύονται τα links για bootlegs και επίσημες κυκλοφορίες γενικά.