τωρα δεν παω φοβηθηκα…
Μην είστε κάφροι ρε.
Κοίτα angelheart, δε θα 'ναι Νταλάρας η συναυλία, αλλά με μία καλή θέση πίσω στα καθίσματα θα περάσεις super.
Οι συναυλίες των prodigy δεν είναι το παράδειγμα της lounge βραδιάς…
θα πας prodigy και θα κατσεις καθισματα?
Με παρεξηγησατε ρε. Σε οσες συναυλιες εχω παει ημουν μπροστα στο πιτ και δεν προκειται να κανω κατι διαφορετικο σ’αυτη. Απλα μια ερωτηση εκανα.
ΥΓ. Το να απαντησεις μια φορα σοβαρα σε μια ερωτιση και να μην ειρωνευτεις, δεν ειναι κακο. Ελεος ρε με ολους τους “εξυπνους” εδω μεσα…
Αθηναίοι προσέχετε γιατί στις 17 ο Keith έχει γενέθλια.Πάντως στη Σαλόνικα η συναυλία θα ναι πιο μαγευτική ειδικά άμα αρχίσουν να παίζουν από Experience και Music for the jilted generation
Καλή φάση οι Prodigy, αλλά με 45 δεν πάμε πουθενά.
Μας γάμησε τον εγκέφαλο…
Ας σου απαντήσω σοβαρά λοιπόν: Είναι δεδομένο πως θα παίζουν πολλά πολλά κουμπιά… (κάτι που με ξενερωνει και εμένα αλλά από την άλλη δεν γαμιέται… PRODIGY)
Με κατεστρεψες με αυτο που ποσταρες.Καθησα κι ειδα ολα τα βιντεακια και ειχα λιωσει στα γελια.Η ελληνικη τηλεοραση στις δοξες της!!
Χαμός θα γίνει!!!
Start the DANCE!!!
Και κουμπιά να παίζουν, δεν είμαστε μικρά παιδιά…
Red Bull, Shark να υπάρχει μόνο… χαχα…
Ο τυπάς έχει απλά την φάτσα του γνωστού κάγκουρο-καταληψία-“μαθητή”
Eπίσης το setlist που ποσταρε ο deathakias είναι χ*σιμο
Μα γιατι. Χμ. Βασικα αγαπαμε Invaders.
ΠΟΟΟΟ ΡΕ!!!
Από κει έχω εμπνευστει και συνδιάσει τον όρο, αλλά δε θυμόμουν, ούτε ήξερα ότι αυτου του τύπου ήταν η συγκεκριμένη φωτογραφία…Δεν παιζει!!:lol:
Το κατάλαβα, γι’αυτό έβαλα το link.
μολις τσιμπησα τικετ…!!!
ωραιος!!!
Πωωωωω πρέπει να πάω να τα σκάσω μονοκοπανιάς I think. Για U2, Prodigy, Ozzy…
πω πω,βαρυ