Oταν λεμε περιορισμενος αριθμος εισητηριων τι εννοουμε;
αυτος που εκοβε παντως τα εισητηρια στο παμπλικ ειπε οτι εχουν βγαλει στο σύνολο 3.000 εισητηρια και οτι εχει αρκετη κινηση.
Ν’ αρχίσουμε να ανησυχούμε δηλαδής με τα το 15αυγουστό??
υποθετω…:roll:
θελει γρηγορες κινησεις αλλα δεν εχω μαρουλι
λέτε για sold out??
ε προφανώς?
Οπότε να βιαστούμε!!!
χαλαρα sold out…αν και απαραδεκτος ο χωρος…τεσπα
πολλες συναυλιες απο σεπτεμβρη…πολλα τα χρηματα
πηραμε χθες και ειναι γυρω στο 500κατι ο αριθμος…αρα χαλαρη μου φαινεται η κατασταση…εαν γινοταν μονο αθηνα κ οχι θεσσαλονικη θα γινοταν πανικος οποτε κ να μη βιαστειτε δεν θα υπαρξει προβλημα νομιζω
εγω δε νομιζω οτι θα αργησει το sold out στην αθηνα,μακαρι οχι γιατι δεν παιζει μια τωρα
εγω παντως πηρα 3 εισητιρια σημερα…
και ειχαν αριθμο :“2120,2121,2122”
:-k
πολλοι και οι τζαμπατζηδες…
δεν τα βγαζω αλλιως ρε γαμωτο…
Και γω είναι η αλήθεια ότι υπάρχει μια περίπτωση να με μπάσουν μέσα. Δεν είμαι συνήθως αυτής της τακτικής αλλά δεν πρόκειται να βγει αλλιώς ο Σεπτέμβρης…
Ειναι πολλα τα λεφτα μανωλιο #-o
Είναι… αν είσαι και από επαρχεία πολλαπλασιάζονται και τα έξοδα…
Κι εγω το σκεφτομαι το τζαμπα αλλα αν δν τα καταφερω το μπουλο γτ θα εχω παει απο Πατρα κ δν νομιζω να εχει εκει εισητηρια.:-k
με το συμπάθειο κιόλας αλλά γεμίζουν που γεμίζουν οι έλληνες διοργανωτές παραπάνω απο όσο πρέπει τους χώρους είναι που είναι σίγουρα το σολντ αουτ κοινώς σαν τα πρόβατα στο μαντρί θα μαστε όλοι εσείς που θέλετε να μπείτε στο τζάμπα δεν σας φαίνεται ότι παίζει να υπάρξει κίνδυνος για τα άτομα που είναι μέσα αν παιχτεί καμία μαλακια? εννοώ να μου έλεγες πάω να μπω τζάμπα με ντου κλπ σε ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ που ντάξει χωράει άνετα ο κόσμος να πω πάει στο διάλο η αεροσμιθ που ήταν και ψιλοάδεια αλλά εδώ?
πες τα?
:lol: