Θα επιμείνω. Φοβερή δισκάρα, δεν έχω σταματήσει να το ακούω από όταν το πρωτοπήρα στα χέρια μου.
Οι λάτρεις του 70s prog rock σπεύσατε.
Θα επιμείνω. Φοβερή δισκάρα, δεν έχω σταματήσει να το ακούω από όταν το πρωτοπήρα στα χέρια μου.
Οι λάτρεις του 70s prog rock σπεύσατε.
… και αφού κανείς χόκαμ δεν άκουσε την προηγούμενη δισκάρα, ας προχωρήσω.
Περιμένουμε ντεμπούτο-δίσκο από τους Ισραηλινούς Ephrat, μιξαρισμένο από Steven Wilson και με guest φωνητικά από Daniel Gildenlow (PoS), Petronella Nettermalm (Paatos). Ντραμερ του γκρουπ είναι ο ντράμερ των Blackfield.
Όλα αυτά στο Porcupine Tree/Blackfield/Riverside στυλάκι που αποκτά όλο και περισσότερο κοινό.
Αναμένουμε
Αναλογως τι εννοεις με τη λεξη ‘‘ψαξω’’. Πληροφοριακα, αφ’ οτου εκλεισε η εταιρια δε βρισκεται τοοοσο ευκολα μιας κι επανεκδοση δεν εχει βγει. Εγω να φανταστεις το χω ακομα κοπια καθως εκ τοτε το χω πετυχει μονο 2 φορες και ημανε σε φαση αφραγκιας.
Υπάρχει No Remorse
Ναι εκει το δα τελευταια φορα. 15 ευρα νομιζω. Μαλλον θα ριξω μια ματια…
delete this.
Διεύθυνση / κατά πού πέφτει;
Άκυρο, βρήκα το site.
Έχει ακούσει κανείς τους LEGER DE MAIN;; Ξέθαψα 1 άλμπουμ τους(“Second First Impression”)που δεν θυμάμαι καν πότε το πήρα. Η αλήθεια είναι οτι δεν μπόρεσα να το ακούσω μέχρι τέλους…
Appearance of Nothing - Wasted Time
Οι παραπάνω κύριοι εξ Ελβετίας ορμώμενοι κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους.
Πολύ ωραίο άλμπουμ :!:
εχει βρει κανεις το ντεμο των looking-glass-self
ή των val’ paraiso?
έχω τις δυο unedited versions από το val’paraiso αν σε ενδιαφέρουν.
ofcourse!!
Τα έχω και τα 2. Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να στα στείλω με πμ.
Μια ερωτηση παρακαλώ
Μιας και ειμαι στο ψαξιμο για ψιλο power progressive μπαντα (τυπου vanden plas), επεσα πανω σε καποιους Division by Zero, και ακουγοντας το πρωτο κομματι που χουν στο Myspace τους
( http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=53559709 ) διεκρινα αρκετα στοιχεια απο αλλες μπαντες.
Να αγορασω το cd τους, αξιζει;
Επισης θα μπορουσατε να μου προτεινετε καμια αλλη μπαντα τυπου vanden plas;
Δηλαδη οτιδηποτε εκτος απο deathοειδη φωνητικα, υποτονα σημεια κλπ.
Κατι χαρουμενο βρε αδερφε, καλοκαιριου γαρ
προσωπικά δε με συγκίνησαν και τόσο, ειδικά για πληρώσω full price το cd τους…(σε κανά 5 ευρω ίσως).
Αν σου αρέσουν οι Vanden Plas να ακούσεις οπωσδήποτε το προσωπικό πόνημα του τραγουδιστή τους, τον ένα δίσκο των Abydos. Είναι εκπληκτικό, αλλά σε καμια περίπτωση χαρούμενο. Επίσης, πρέπει να δουν όλοι οι φίλοι του prog το κατά μια έννοια θεατρικό του εν λόγω δίσκου που ανέβασε…Απλά φανταστικό.
Ψάξτε και το 30 Silver Pieces των Melodramus. Παλιά δεν προφταίναμε και τώρα τα βρίσκουμε κάτι τέτοια με το σταγονόμετρο.
Αν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις ψάξε Sylvan, Enchant,Thought Chamber, Mind’s Eye…
Ναι φιλε μου, σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου
Έχω κολλησει τελευταια με τη δουλεια του τραγουδιστη, οπως επισης και με Mind’s Eye Και Mindflow.
Θα τσεκαρω και τα υπολοιπα σχηματα που μου προτεινες.
Ευχαριστω και παλι
To “The Atomized Dream” των Canvas Solaris το άκουσε κανείς; γνώμες;
ειναι παρα πολυ καλο
η μπαντα εγινε 5μελης τωρα
προσθεσανε δηλαδη μια ακομα κιθαρα και synthesizers
εχουν προχωρησει τον ηχο τους
spastic ink, (80’s) king crimson και τα γνωστα
σημαντικη διαφορα ειναι οτι κοψανε τις ταχυτητες
αμα γουσταρεις τετοια πραγματα ειναι εγγυηση
ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!!!
Σορρυ για τον υπερμετρο ενθουσιασμο μου, απλα εχω ανατριχιασει τοσο πολυ που θελω να το μοιραστω μαζι σας.
Μιας και ψαρακας στην αναζητηση prog-metal συγκροτηματων περαν των εμπορικων-διασημων-ξεχωριστων, ειχα βαλει στην πριζα και τον ξαδερφο μου που ζει Σουηδια, ο οποιος καμια σχεση με το ειδος ( καρρα και σφακιανακη ακουει ο ελληναρας ), αφου συμβουλευεται απο φιλους του Σουηδους, μου φερνει πριν 4 μερες, το Extension of the Wish των Andromeda
Αν και δεν ειχε τυχει να διαβασω κατι εδω περα απο τους πεφωτισμενους του ειδους, signal, manos, ναβουχοδονοσωρ και οutshined (σας χρωσταω παρα μα παρα πολλα για τις τοσο εμπερειστατωμενες σας δημοσιευσεις), μολις εβαλα το πρωτο κομματι του cd στο αμαξι, ενιωσα τοση πορωση, οπως ακριβως ειχα νιωσει με το inferno των Symphony X πριν χρονια ολοκληρα!!
Αφου δεν τρακαρα απο την τοση ανατριχιλα που χα παθει (ο ξαδερφος μονο που δεν πηδηξε απτο παραθυρο για να σωθει :lol:), τον αφησα μετα βιας στο εξοχικο στην Χαλκιδικη, και χωρις καμια απολυτως δικαιολογια, εκανα γυρες ολοκληρο το δευτερο ποδι Χαλκιδικης, μονο και μονο για να ακουσω ολοκληρο το cd.
Μιας και δεν αντεχω να περιμενω για να παω αυριο στα δισκαδικα να δω αν υπαρχουν οι υπολοιπες δουλειες τους, τα κατεβαζω αυτη ακριβως τη στιγμη, και μαλιστα μαθαινω οτι βγαζουν νεα δουλεια οσονουπω.
Βλεπω τωρα και αυτο το βιντεακι http://www.youtube.com/watch?v=Go2ZHf49Mv4 και ευχομαι με ολη την καρδια μου να διαπρεψουν πληρως στο ειδος, γιατι το αξιζουν υπερμετρα!!!
Οτι φρεσκο ακριβως εψαχνα για το καλοκαιρι :D:D:D:D
αν σου άρεσε το Extension νομίζω πως με το II=I θα τρελαθείς τελείως. Και το Chimera είναι καλό. Γενικά, τους γουστάρω τρελά.
και μιας και σου αρέσουν τέτοια ακούσματα τσέκαρε τους Ιταλούς DGM. Και τους επίσης Ιταλούς Eldricth και ειδικότερα τα πρώτα album που είναι πιο prog.