Progressive metal κυκλοφορίες/μπάντες

Καινούριο Indukti. Και με συμμετοχή του τραγουδιστή των Sleepytime Gorilla Museum.
Όσοι έχετε τσεκάρει το προηγούμενο έπος SUSAR, ξέρετε.

αξίζει και δικό του τόπικ προφανώς.

indukti και beardfish μαζί!
too much to bear especially with a hangover.

Thanks! Δεν τους ήξερα!
Η τρέλα μου για Oriental Metal συγκροτήματα είναι γνωστή…

Ντάξει, το Indukti εκπληκτικό. Τρελή δισκάρα τα παληκάρια και σε σημεία ξεφεύγουν τελείως από τα τετριμμένα. Στο Indukted δηλαδή τι κάνουν;
Το Beardfish και αυτό φαίνεται υποσχόμενο με τις 70’s prog αναλαμπές. Οι τύποι το κατέχουν και με τις προηγούμενες δισκάρες τους το απέδειξαν.

Αυτά είναι. Και υπάρχει ήδη και το αριστούργημα των Riverside!

και σκέφτεσαι ότι Riverside και Indukti είναι Πολωνοί.
και αναρωτιέσαι αν πρέπει να είσαι πιο “μαλθακός” με τις εγχώριες μπάντες.
μπάντα σαν τους Riverside δε θα βγάλουμε ποτέ.

dying άκου και σε πρώτη φάση το Manimal και σε δεύτερη το Ashent. Και μια αυτιά στο εγχώριο Persona Non Grata.

και μιας και αναφέρθηκες στο πολωνικό prog, το άκουσες το παρακάτω;
Neo-prog φάση, το προηγούμενο ήταν καταπληκτικό, αλλά και αυτό δεν είναι άσχημο.

www.myspace.com/satellitepoland

Πρώτον, να πω ότι το Of The I είναι πάρα πολύ καλό και εξακολουθεί να παίζει δίχως να ξεφουσκώνει.

Δεύτερον, ας μιλήσουμε για το side project του Duda των Riverside, που απομακρύνεται από το metal αλλά ενθουσιάζει. Ξερω γω, φανταστείτε σαν οι RS να αγαπούνε περισσότερο τους Ανάθεμα απ’ ό,τι τους Οπεθ.

Ε,ναι πιο ambient/ατμοσφαιρικό το Lunatic Soul, αλλά η φωνάρα του Duda δίνει κύρος.

ωραιότατο και το Lunatic Soul αν και Riverside δεν ακουμπάει.

Από Satellite έχω το Nostalgia που παρόλο που μου είχε ακουστεί συμπαθητικό δεν του έδωσα την απαραίτητη προσοχή. Θα το ξανατσεκάρω πρώτα και μετά θα αναζητήσω το νέο.

Λοιπόν οι γνωστοί άγνωστοι ετοιμαστείτε για ΜΕΓΑΛΗ ζημιά, από μια γνωστή αγάπη.

[SPOILER]

Εστιάζουμε στο The Province. Ψηλά. Πολύ ψηλά.[/SPOILER]

για να δούμε τι βγάλανε οι παλαίουρες. όχι πως ανησυχώ, πάντα σταθεροί στα ψηλά σκαλιά.

Παίδες…ίσως απο τώρα πρέπει να μιλάμε για τον δίσκο της χρονιάς στο Prog…Βρείτε το, ακούστε το, βιώστε το…

Υπόψιν δεν έχει καθόλου μεταλ μέσα αλλα που αλλού να το ποστάρω το μέταλ σας γαμώ :stuck_out_tongue: ?

[SIZE=“3”]Phideaux - Number 7[/SIZE]

Το προηγούμενο ήταν φοβερό. Λες μεγάλα λόγια και μ’ έψησες άσχημα.

Αν και δεν εχει βγει τιποτα ακομα, δεν μπορω να συγκρατηθω.

Shadow Gallery myspace
[B]Update - short and simple
July 22, 2009

The band is at the mixing stage for their new album.
A release date will be posted in two weeks. [/B]

ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Ω GARY ΕΣΥ, ΘΕΕ ΤΗΣ ΠΟΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ,
ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΟΥΣΙΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΠΗΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΤΡΑΤΟΥ.

Τι χαρα ειναι αυτη ρε παιδια. Μετα απο την 100στη αναπαραγωγη του Amaran’s Plight, προσπαθωντας να ξεζουμισω οτιδηποιτε ειχε αυτο το album, ιδου η υλοποιηση ενος δισκου, που οτι και να γραψουν, θα τον παιζω και ακομη στο ταγμα διαβιβασεων :smiley:

Οπως λεει και ο τιτλος:
Short and Simple: ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!

Καμιά τελευταία καλή Prog/Power κυκλοφορία; :roll:

Mind Key φυσικα :wink:

http://www.metal-temple.com/review.asp?id=3860

Τους Άγγλους Enochian Τheory τους έχει ψάξει κανείς? Ένα ΕΡ και ένα full-lenght που κυκλοφόρησε πρόσφατα έχουν.

Τους έχει παίξει και ο Dickinson στην εκπομπή του μερικές φορές.

Evolution: creatio ex nihilio

Φανταστικό πρώτο άλμπουμ, με ενορχηστρώσεις πολύ προσεγμένες και γενικώς ένα άλμπουμ με πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες!

έρχεται και ρηβγιού

τελείως Ayreon.
οι πιστοί του Arjen να σπεύσουν.

Νομίζω οτι δεν έχει αναφερθεί.Αν κάνω λάθος,sorry…:oops:
Abigail’s Ghost-D_letion
http://www.myspace.com/abigailsghost