Progressive metal κυκλοφορίες/μπάντες

Τωρα τελευταια εχω κολλησει με τους Ουγγρους Dreyelands. Κταπληκτικα πληκτρα και καλη φωνη.

Κοψτε φαση στο Keyboard solo :smiley:

Αλλα φωναρα εχω βρει στους Σουηδους Silent Call

Ολα αυτα βεβαια μεχρι να μας ξαποστειλει το νεο Circus Maximus :wink:

Μέχρι λοιπόν να βγει το Circus Maximus

Aappearance of nothing - All gods are gone

Κυκλοφορεί από χθες ανάμεσα μας. Συμμετοχές από Dan Swano και Devon Graves.
Το κομμάτι που τραγουδάει ο Devon άκουσα και είναι πολύ καλό. Το έχει ακούσει κανείς ολόκληρο?

Λοιπόν ο δίσκος είναι πάλι σούπερ σαν το ντεμπούτο τους, έχει και μερικές ψαρωτικές στιγμές όπως το The Call Of Eve, αλλά συνδυάζει όμορφα τις επιρροές τους και συνολικά δεν χάνει κάπου. Και ενορχηστρώσεις και οι theater-ικές υπερβολές και όλα μια χαρά είναι. Και το κομμάτι με τον Devon είναι μια ομορφιά. Πολύ ωραία μπάντα οι τύποι και με φρέσκο ήχο, όπως πρέπει.

επίσης, τρίτος δίσκος Magic Pie και μάλλον στην αρχή φαίνεται να 'ναι ήδη καλύτερος από τα δύο προηγούμενα. Ωραία πράγματα, πιο παραδοσιακά.

Και εγω το ακουσα το “All Gods…”

ποιοτικο progressive 8)

ανακαλυψα αυτο εδω το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:bounce: τραγουδι στο youtube: http://www.youtube.com/watch?v=eenzIX4Y3Mw

ειναι απο μια γαλλικη μπαντα που ακουει στο ονομα Lizzard με εμφανης επιρροες απο tool…μπηκα στο site ακουσα αλλα κομματια και ηδη παραγγελνω το cd τους…Πιστευω οτι αξιζει να ριξετε μια ματια τουλαχιστον στο κομματι!! πρκαλω πειτε γνωμες

Φοβερό! Και το κλιπ έχει σκηνές από το a trip to the moon! :thumbup::thumbup:

Έχουμε σοδειά από πολύ prog υλικό να παρουσιάσουμε στην κεντρική…8)

Νέο δίσκο βγάζουν και οι Beardfish ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου και θα λέγεται Mammoth.

Πάρτε και καινούργιο κομμάτι
http://www.youtube.com/watch?v=jQH694U678k

για το οποίο θα τα πει πιο αναλυτικά ο Πάνος, αλλά εμένα προς το παρόν με έχει ικανοποιήσει πλήρως.

μπήκε δυναμικά στο prog το 2011 με Evergrey, Appearance Of Nothing, Magic Pie, TesseracT, Beardfish

και περιμένουμε όπου να 'ναι Testimony 2 από Neal Morse, τα project του Portnoy και κάμποσα ακόμα 8)

Επιτελους Prog Rock καλοπαιγμενο και με ιδεες και παλι στο προσκηνιο!!
Εντωμεταξυ τσεκαρετε και το τελικο line up του φετινου Night Of The Prog στο Loreley…Oνειρωξη και παλι…8-9 ιουλιου!

Moon Safari
Haken
RPWL
IQ
Anathema
Dream Theater

Martigan
Sky Architect
Threshold
Riverside
Eloy

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ [B]ΔΙΣΚΑΡΑ[/B]…
δεν χορταινω να το ακουω…:thumbup::thumbup:

ω ναι.

εν τω μεταξύ και το high voltage έχει κάτι τρελά. από τη μια theater και ryche, από την άλλη spock’s beard και neal morse. σχιζοφρένεια θα πάθω με αυτά που βλέπω…

Εκπληκτικό το lineup του Night Of The Prog. Αν είχε πάλι και Marillion θα΄ταν το τελειότερο.
High Voltage θα 'χει πλάκα, ιδίως αν ο Mike περιοδεύσει με τη μπάντα του Morse! Και φυσικά αν ο Morse κάνει καμιά εμφάνιση με τους Spocks Beard.

Όσον αφορά το Beardfish, νομίζω ότι το καινούριο τους άλμπουμ ίσως αποτελεί το peak τους. Καταπληκτικό.

Το Magic Pie να τσεκάρετε πάντως.

ενα demo που κυκλοφορισαν το 88’… οσο pshycho ειναι το εξωφυλο τοσο ειναι κ η μουσικη…
το εχω λιωσει τις τελευταιες μερες… παρα πολυ αξιολογο ειναι κ το ep που εχουν βγαλει το 89’…
κομματαρες και τα 3… το The Other Side ειναι instrumental και κουραζει λιγο…

τσεκαρετε τα οπωσδηποτε!!!

και αλλη μια δισκαρα την οποια δεν μπορω να τη βρω πουθενα…

[B]Prodigy - As Darkness Reigns[/B]

Demo που κυκλοφορισε το 92’.
πολυ καλη παραγωγη για demo, ριφαρες, πολυ καλη φωνη, πολυ καλες ιδεες.

@MARINER1970MINI
οι Prodigy που λες προφανως αλλαξαν το ονομα τους σε Oracle και κυκλοφορησαν σε κανονικο δισκο το As Darkness Reigns (αποτι βλεπω οι τιτλοι των τραγουδιων ειναι ιδιοι). Το CD παντως, τοτε στα 93-94 βρισκοταν, εγω το εχω αγορασμενο, για τωρα δεν εχω ιδεα αν ακομα μπορεις να το βρεις. Δεν ξερω αν και ποσο μεγαλες διαφορες μπορει να εχει απο το δεμο που λες ομως.

εδιτ: τρελη δισκαρα, πραγματι =)

γεια σου ρε νορβηγε…
απο σενα το χω αντιγραμμενο ε?? :stuck_out_tongue:

φοβερη δισκαρα οντως!
φωναρα - που συνεχισε και αλλου μετα
και τρομερες κιθαρες…

@Oljeselger
εχεις δικιο…!!!#-o#-o
και ελεγα τι μου θυμιζει ο τιτλος!!!:lol::lol:
το ηξερα το oracle αλλα δεν το ειχα ακουσει!!!

Τις τελευταιες μερες λιωνω το νεο Beardfish και ειναι σιγουρα απο τους καλυτερους prog δισκους της χρονιας :slight_smile:

Εμείς τα λέμε βέβαια, αλλά έτσι είναι. Μαζί με το Magic Pie, δύο απίστευτες ποιοτικές prog rock δισκάρες. Το Beardfish πάντως είναι διαφορετικό σε σχέση με το προηγούμενο, συνολικά ανώτερο και όπως λέγαμε και στην κριτική, φτάνουν στο peak τους. Πολύ ταλέντο οι τύποι.

επιστροφη