Progressive metal κυκλοφορίες/μπάντες

κατσε να δουμε αν θα υπαρξει γενικα επομενο…η μπαντα ειναι “on hold”…

Exoun kykloforhsei kai 2 ep:To Vog to 98 to opoio kineitai se pio industrial-skoteina monopatia xwris na xanei to prog feeling tou kai einai Aristourghma ka8ws kai to Siberian Church Recordinds tou 2001 pou einai mia miksh To Dimension me Vog.

Se pio Prog-Tech-Thrash(peripou) hxo tsekarete tous 8EOYS Kinetic Dissent.

αναφέρω κ δύο φρέσκα ψάρια που αλίευσα τον τελευταίο καιρό κ μονοπολούν το playlist μου.

1. bokor - anomia 1. αν οι tool έκαναν παρτούζα με τους opeth κ είχαν τον cris cornell στα φωνητικά αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα! απαραίτητο.
  2. P:O:B: - crossing over. σουηδοί. τί άλλο να πω? ε, ας πω αυτό: ντεμπούτο, που βάζει γυαλιά σε πολλούς “καθηγητές”.

τσεκάρετέ τους κ θα με θυμηθείτε.

Εχει ακουσει κανεις Andromeda??:-s :-s

Ακουσα το Extension of the Wish και μου αρεσε αρκετα!
Δεν ειναι ακριβως Prog αλλα οκ!

για δειτε εδω:

Sigh - Imaginary Sonicscape

Post-Black/Avant-Garde Metal, δρακουλιάρικο Ηeavy Μetal τύπου Mercyful Fate, progressive/psychedelic rock, trip-hop και αλλα απαρτιζουν αυτον τον υπεροχο δίσκο. σπερνει. το μονο κακο ειναι στη παραγωγη που μπορουσε να ναι καλυτερη. τσεκαρετε οπως ειστε!

Σε αυτούς δεν είχε παίξει ο πρώην κιθαρίστας του Dio Rowan Robertson ?

εχω ακουσει το “ΙΙ = Ι” από αυτούς. πολύ καλο, αλλα μεχρι εκει. δυσκολα θα ελεγες πως το ακους μετα απο χρόνια…

Και γω αυτο ακουσα και μου φανηκε χρυση μετριοτητα.

Με τους Sigh μου κινησες το ενδιαφερον!Θα τσεκαρω στανταρ!Αυτα τα blends ειναι που κανουν τη διαφορα μερικες φορες.

Και εγω ακουσα καποια κομματια απο αυτον τον δισκο αλλα To Extension of the Wish ειναι πολυ καλυτερο να το τσεκαρετε!

Oi Sigh είναι κάτι γιαπωνέζοι? Υπάρχουν ακόμα αυτοί? Είχα μία κασσέτα παλία ονόματι Ghostly Funeral Theatre και από ότι θυμάμαι παίζαν ενδιαφέροντα πραγματα.

Διαφωνώ,νομίζω πως ίσα ίσα μπορείς να το ακούς για πολλά χρόνια διότι δεν έχει εύκολα ρεφρέν κλπ,χρειάζεται χρόνος μέχρι να το συνηθίσεις.Πάντως τσεκάρετε και το τελευταίο “Chimaira”,πιστεύω πως είναι πιο ευκολοάκουστο σε στιλ “Flow”…Ά,και καλά μπάνια!!!

Οσοι αγαπατε το καλο prog metal παιγμενο απο τρομερους μουσικους τσεκαρετε το Planet X - Quantum σπερνει αγρια!!!

Ας προτείνω κι εγώ μία παλαιότερη κυκλοφορία:

BALANCE OF POWER - TEN MORE TALES…

Με την φωνάρα του Lance King (Defyance, Pyramaze και πλέον στους τεράστιους Heir Apparent!) να “ανεβάζει” σε πολύ μεγάλο επίπεδο το άλμπουμ! Απ’τους πιο “προσβάσιμους” prog δίσκους! :wink:

Α και οι Αndromeda είναι γκρουπάρα και δεν σηκώνω καμία αμφισβήτηση επί τουτου! :stuck_out_tongue:

Καπου εδω να προσθεσω οτι ακουσα το νεο single riverside…:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
Θελετε link?

Οπως και δήποτε…

:smiley:

Side project του πολυπραγματογνώμονα Dan Swano των Edge of Sanity…Πολύ καλή μπάντα με μεγάλη γκάμα επιρροών και πολύ καλό δέσιμο αυτών…Check…:wink:

Αντε με το καλο να βγει και ο δισκος

http://www.sendspace.com/file/q6adx8

:papas: riverside kick ass

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα φετινή κυκλοφορία θεωρώ το Anima των Spheric Universe Experience. Θα τους χαρακτήριζα ώς Threshold (εποχής Hypothetical και μετά) meets Dream Theater εποχής Awake & Images And Words. Αξίζουν προσοχής!

Η μάνα τους τους ξέρει αλήθεια?
:lol: :stuck_out_tongue:

Υ.Γ Θα ακουστεί και θα αποτιμηθεί σύντομα…:wink: