για τους spheric universe experience συμφωνώ. αξιοπρεπέστατο album με σαφείς επιρροές από τους τιτάνες του είδους, αλλά ακούγεται ευχαριστότατα!
κ επαναλαμβάνω για όσους προσπέρασαν ή δεν έπιασαν ακόμη τους bokor με το anomia 1 album τους. θα γυρίσουν πολλά κεφάλια προς το μέρος τους. ας είστε απ’τα πρώτα.
Λοιπον…Ο Ιhsahn.ο γνωστος των Emperor κυκλοφορησε περυσι εναν απο τους καλυτερους prog δισκους της χρονιας που περασε!!Σκοτεινο prog metal που φλερταρει και με το black και με πιο κλασσικα ακουσματα!!Yπαρχουν και καποια περασματα με Blast και καποια σαφως πιο ηρεμα κομματια με το Ihsahn να φτυνει τους στιχους κυριολεκτικα σε καποια κομματια!!Οσοι ψαχνεστε και ειστε φαν των μεγαλων Emperor επιβαλλετε να το ακουσετε!Δισκαρα!!
Λοιπόν κατάφερα επιτέλους να ακούσω προσεκτικά αρκετές φορές το Dead Reckoning των Threshold και θα πω ότι απλά σπέρνει ασύστολα…
Slipstream, Pilot in the sky of dreams, One degree down: Κομματάρες
Και φοβερή και η διασκευή σε muse :thumbup:
Στην αρχή μου είχε φανεί απλά πολύ καλός δίσκος… Όμως τελικά είναι κάτι παραπάνω8)
Μπα,προσωπικά μου φαίνονται πολύ άνευροι και αρκετά clopyright από Dream Theater.Ηταν βλέπετε από τους πρώτους που “επηρεάστηκαν” τόσο πολύ από τους Θεούς.
Αν ψάχνετε για δισκάρα βρείτε το In swallow waters των Inner Strength,του 1992 νομίζω.Δεν πρόκειται να ξαναβγει κάτι αντίστοιχο.
Μεγάλη απογοήτευση!Μετά το φοβερό ντεμπούτο των Spirit Web περίμενα μια ανάλογη συνέχεια,κρίμα…
Σε ποιόν δίσκο;…σ’αυτόν…? :)(το πρώτο τους είναι) (όπως και στο παραπάνω διαμάντι)
Καλά μπάνια
Episis treli diskara (klassika) to solo album tou Jarzombek “solitarily speaking of theoretical confinement”.Kai akoma mia einai kai to album twn Electrocution 250 “electric cartoon from hell”.Oti pio trelo kuklofwrei meta tous Watchtower/Spastic Ink.
το πρωτο τους λεγεται summoning
και το δευτερο λεγεται threshold of revelation
μιλαμε παντα για twelfth gate.αλλα απο οτι ειδα και στο ιντερνετ τραγουδαει και στα δυο!!!