Progressive metal κυκλοφορίες/μπάντες

Ούτε. Κάτσε, έχουμε καλοκαίρια μπροστά μας. Έγινε ένα πρώτο βήμα. Μην είμεθα και αχάριστοι.

2 Likes

Νόμισα ότι ήταν απλά χαβαλές για το “be the first to know…” :laughing: :stuck_out_tongue:

1 Like

Σταματηστε οτι κανετε, βαλτε για μιση ωρα να παιζει αυτο, και κατα προτιμηση δειτε το κιολας. Δεν εχω ακουσει ποτε κατι τοσο εκνευριστικο και εθιστικο ταυτοχρονα. Απλα το χερι μου δεν μπορει να πατησει το Χ στο παραθυρο. Απιστευτο groove, και γενικα απλα wow. Οτι καλυτερο εχω ακουσει εδω και πολυ καιρο.

ΥΓ. Ολα μα ολα τα σχολια αποκατω ειναι φανταστικα επισης.

3 Likes
6 Likes

Μεταφέρετε το στο prog rock νήμα τουλάχιστον, δεν βλέπω/ακούω κάτι το οποίο έχει σχέση με prog metal.

1 Like

Νέο Fragile Vastness λέει. Αν και κλωτσάω λίγο με τα γυναικεία φωνητικά, είναι πιστό στο ύφος τους και καλό δείγμα σύγχρονου προγκ μέταλ.

8 Likes

Ωπ, να μια μπάντα που πάντα παρακολουθούσα μ’ ενδιαφέρον. Αν δεν κάνω λάθος και το προηγούμενο με γυναικεία ήταν, εμένα δεν με είχε χαλάσει, να σου πω την αλήθεια, αυτή η αλλαγή.

Στη χθεσινή εκπομπή SOUNDS OF DECAY RADIOSHOW (Δευτέρες 21.00-22.30 στο darkwaveradio.net) είχα τη χαρά να φιλοξενώ τους inner:i, στα πλαίσια της παρουσίασης του πρόσφατου πρώτου άλμπουμ “Lavender(2026, One Small Victory Records), ένας δίσκος που συνδυάζει το progressive metal των ύστερων Fates Warning με την alternative ματιά σχημάτων όπως οι Soundgarden…

Ακούτε ξανά ολόκληρη την εκπομπή εδώ:

6 Likes