PLEASE HELP ME !!!
Τελικα θα ερθουν οι Devil’s Slingshot Θεσσαλονικη 3/11/07 γιατι εχει γινει τεραστιο μπερδεμα . Αν ξερει καποιος να πει ΠΟΥ πεζουν και απο ΠΟΥ μπορω να παρω εισητιριο . :!: Και αν δν ξερει κανεις να με πει που να ψαξω.
πολυ καλη ερωτηση…την ιδια απορια εχω κι εγω με τον καθηγητη μου…θα περασω απο το ticket house…μαλλον θα ξερουν εκει…
NICE ! Αν μαθεις και ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ μαθει κατι ας κανει ποστ εδω ή ας μου στειλει πμ , PLEASE :!:
θα αναφερω μια γκρουπαρα…λεγονται Without Face και το αλμπουμ Astronomicon μετραει πολυ ασχημα…
Ερώτηση προς τους συνήθεις ύποπτους αυτού του thread:
Ξέρετε μία μπάντα ονόματι: Τhought Industry???
ακούω κάτι κομμάτια τους και έχω μείνει μ@λ@κ@ς!!!
Βασικά είναι από τις μπάντες που ο όρος progressive καλύπτει ένα σωρό κατηγορίες και δεν μπορείς να τους κατατάξεις…
εχω το outer space is just a martini away του 96 νομιζω!
νταξει ειναι γεια σας ο δισκος.
οντως ο ορος progressive ειναι πολυ λιγο για να τους καταταξεις.παντως συνδιαζουν και τεχνικη και προοδευτικοτητα.στα συν και τα πολυ ομορφα φωνητικα.
πολυ μπροστα μπαντα.
κάτι μου έλεγε πως ο πρώτος που θα απάνταγε θα ήταν o signal!!! respect!! εγώ τώρα ακούω άνα κομμάτι που λέγεται to build a better bulldozer και γίνεται της ανωμαλίας το κάγκελο!!!
Από τα λίγα που άκουσα ισχύει αυτό:
Νice work! :thumbup:
πολύ “ό,τι να 'ναι”/ ιδιαίτερη μπάντα, πόσο μάλλον για την εποχή της. δεν έχω εντρυφήσει ακόμη πάνω τους (μόνο τα 3 πρώτα έχω ακούσει), αλλά φαίνονται μεγάλο κεφάλαιο μιας που ο ήχος δεν παραμένει ίδιος από κυκλοφορία σε κυκλοφορία. στο “outer space…” για παράδειγμα που ανέφερε ο σίγκναλ, το δεύτερο μισό ιδιαίτερα είναι μεγάλη κλοτσοπατινάδα. τα σημεία που ο καθένας κάνει τα δικά του στο όργανό του και ο τραγουδιστής ωρύεται πάνω απ’ όλα αυτά είναι… ο_Ο
και χωρίς να κατέχω σε μεγάλο βαθμό (σχεδόν καθόλου δηλαδή) τις σύγχρονες πειραματικές μπάντες του σκληρού ήχου, μάλλον έχουν ξεσηκώσει πολλές πατέντες από τούτους εδώ.
πάντως, γενικά οι δίσκοι θέλουν αρκετό άκουσμα για να δέσουν ως σύνολο. τουλάχιστον για μένα.
ισχύει ναι!!! εγώ πάντως που ακούω τωρα τα δύο πρώτα τους μια χαρά μου δένουν.
και γω συμφωνω με αυτο
πχ το πρωτο κομματι του outer space,αν εξαιρεσεις τα φωνητικα θα μπορουσε να ταν ανετα πχ ενα america των pain of salvation,γραμμενο ομως εν ετει 1996. (και η πλακα ειναι οτι το κομματι λεγεται love is america spelled backwards!!χαχαχα,κατι συνειρμους που κανω!!!)
για μένα σίγουρα δεν είναι εύπεπτα ούτε αυτά. πάντως στο τρίτο δισκάκι υπάρχει μεγάλη ποικιλία ήχων, τραγούδια τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, σε πετάνε δηλαδή από μια διεστραμμένα χαζοχαρούμενη μελωδία σε κάποιο τσατίλικο σημείο, ε και τα παίζεις ελαφρώς έχει απίστευτες τραγουδάρες μέσα πάντως (fairy, pinto award, watercolor grey, diy tranquilizers (πω!),sharron sours…)
yeah!!!φοβερο δισκακι.και νομιζω ολα τους τα πετυχαινεις φτηνα στο Internet!!
Divizion By Zero - Tyranny Of Therapy
Πέραν του ημιτραγικού εξωφύλλου, οι εξής Πολωνοί κυκλοφόρησαν ένα καταπληκτικό άλμπουμ, το οποίο βαδίζει σε Opeth / Riverside / Porcupine Tree και με ολίγη από Theater (όσον αφορά τα παπατζιλίκια) λημέρια.
Επίσης, στα των κορυφαίων κυκλοφοριών, ας αναφερθεί το κάτωθι άλμπουμ ακόμα μια φορά!
prog on!
πωπω νεα δισκαρα
DIVISION BY ZERO - TYRANNY OF THERAPY
πολωνοι καπου μεταξυ riverside και opeth.και φοβερα τεχνικα σημεια!!
βρε την πολωνια…
Χαχα, Jim,ένα ποστ χωρίζει τον ίδιο δίσκο!
Ωραίο έτσι;Αλλά μικρό σε διάρκεια γμτ.
χαχαχαχα
και εντωμεταξυ καπου θυμαμαι οτι το χα διαβασει,αλλα επειδη το ακουσα και το γουσταρα παρα πολυ,το γραψα κατευθειαν,χωρις να ελεγξω απο πανω!!!
¶ργισα πολύ να τους τσεκάρω καθότι hardcorίζουν επικίνδυνα, αλλά τελικά το έκανα!
Δύο πράγματα θα πω: αυτό 8O και αυτό :bow2:
[SIZE=“3”]Winds - Prominence and Demise[/SIZE]
[SIZE=“2”]Τον περιμενα καιρο αυτο τον δισκο απο τους Winds!!Και μιλαμε για πολυ μεγαλο δισκο…ενας καθαρα prog δισκος!!Οι μουσικοι που παιζουν στους Winds προερχοντε ολοι απο Black Metal μπαντες!Δεσποζει φυσικα ο Carl August Tidemann των Arcturus και ο Hellhammer που εχει παιξει σε απειρες μπαντες!Παρολαυτα ο δισκος δεν εχει την παραμικρη σχεση με το Black!!Φοβερα θεματα,εκπληκτικο παιξιμο…καλα φωνηικα και Drums απο αλλο πλανητη!!Οποιοι γουσταρουν εναν καλο prog δισκο ας τσεκαρουν αφοβα!![/SIZE]