Progressive metal κυκλοφορίες/μπάντες

Παιδες το Between The Buried And Me ειναι τεραστιο αλμπουμ.
Λοιπον εχω παθει πλακα με το τελευταιο αλμπουμ των Vintersorg.Ενταξει δεν ειναι καθαρα progressive,
αλλα δεν παυει να ειναι αλμπουμαρα.

Vintersorg - Solens Rötter

Παρα πολυ ωραια τραγουδια,ομορφες μελωδιες,στιχοι στα σουηδικα συνθετουν ενα απιστευτο αλμπουμ
απο ολες τις αποψεις.Να και το review απο το site . http://www.rocking.gr/review1381.php

Το ξανακουω τωρα.Ειναι απιστευτο αλμπουμ.Οπως απιστευτη ειναι και η εμπνευση μερικων
ανθρωπων.

Aπό τις καλύτερες φετινές κυκλοφορίες το Prominence and Demise.

Αυτά που κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση είναι η “ξερή” παραγωγή του,τα τύμπανα του Hellhammer και οι πολύ εμπνευσμένες συνθέσεις που πολλές φορές δένουν ωραία με κάποια γυναικεία φωνητικά. :thumbup:

μόνο σε μένα φάνηκε βαρετό;

Γουστα ειναι αυτα.Σιγα μην σε κραξουμε που δεν σαρεσε ενα αλμπουμ.Ασε που εχεις δωσει τα
διαπιστευτηρια σου στο Thrash-αδικο τοπικ :stuck_out_tongue:

αν και η μπαντα δεν ειναι τοσο μεταλ
αν και καπου εχει αναφερθει αλλου

ακουστε anekdoten!!!

το ντεμπουτο τους Vemod ειναι καταπληκτικο!!!αρκετα heavy progressive rock με κυρια επιρροη απο king crimson!!!

+

συμμετεχει και ο per wiberg στα πληκτρα!!!

Μιας και οι Biomechanical βγαζουν νεο δισκο να αναφερω μια δισκαρα απο την προηγουμενη μπαντα του Ελληνα John K Balance Of Power!!Οι Βρετανοι κυκλοφορησαν με τον John στα φωνητικα εναν κατεμε εξαιρετικο δισκο…οσοι γουσταρετε να ακουσετε prog τυπου Queensryche,Fates Warning τσεκαρετε ευκολα.Δεν ξερω ποσοι τραγουδιστες στο μεταλ διαθετουν τετοια φωνη…απλα απολαυστε…ο δισκος ειναι του 2003 και ιδου το εξωφυλλο…

τον είχα ακούσει κάμποσες φορές τότε. ωραίος δίσκος, αλλά δε με είχε ξετρελάνει. ίσως πρέπει να τον ξεθάψω κάμια στιγμή, από τότε έχω να το ακούσω.

κατεβασα το A Time Of Day απ’αυτους, πολυ αξιολογο!

Φοβερός δίσκος! :thumbup:

Όποιος έχει link για vemod pm me, γιατί παίχτηκε μλκια και σβήστηκε

Frantic Bleep-The Sense Apparatus (2005)

¶λλος ένα εκπρόσωπος της Νορβηγικής Avant-Garde/Progressive σκηνής που τώρα τελευταία ανακαλύπτω και γουστάρω τρελλά. Τσεκάρετε άφοβα. Είναι το μοναδικό τους full-length

:thumbup:

yeah!!!
φοβερο δισκακι!!
εχουν και ενα ep που το ψαχνω ακομα!!!
νομιζω καποιοι γνωστοι αγνωστοι σχετιζονται με αυτους!!!
και κατι ειχε παρει το αυτι μου οτι ετοιμαζουν δισκο!!!ειδωμεν!!

Μλκ τι εξωφυλλαρα ειναι αυτη; Further info, plz, thnx :!:

blotted science "The Machinations of Dimentia"εχω μεινει αφωνος!!τι δισκαρα ειναι ετουτη…απλα κατεβαστε και απολαυστε!!:slight_smile:

ρον ζαζορμπεκ = θεος!!!

Οπως τη βρισκει κανεις…

At war with self-Acts of god (2007)

Πρόκειται για τον δεύτερο δίσκο του συγκροτήματος του Glenn Snelwar των Gordian Knot

Ελα ρε το εχω και εγω αυτο.Πρεπει να το κεθαψω απο καποιο Dvd αλλα θυμαμαι οτι μου αρεσε αρκετα.

καλα εβαλα να το ξανακουσω και επαθα μεγαλη πλακα!!!
τι δισκαρα ειναι αυτη!!!
καταπληκτικη εμπνευση,φοβερες συνθεσεις και τρελη τεχνικη!!!
και πολυ μεταλ!!!χτυπιεσαι συνεχεια!!!
οσοι δεν το χετε ακουσει ακομα
τρεξτε!!!

μερικα λογια απλως για οσους δεν γνωριζουν
η μπαντα περιεχει πρωην μελη των spiral architect και extol!!
η παραγωγη εχει γινει απο τον Neil Kernon
και κυκλοφορει απο την sensory!!