Εγω καταννοω τι λεει ο Μανος και μ αυτο το σκεπτικο ισως οι Οceansze δειχνουν λιγο ακυρη επιλογη,αλλα εγω δν μπορω να τους θεωρησω οτιδηποτε αλλο παρα μονο μια γαμηστερη [B]Progressive rock[/B] μπαντα.Παρα τα οσα αλτερνατιβ στοιχεια εχουν.
Κατα τα αλλα αν και δν ακουω φανατικα κανενα απο τα γκρουπ του πολλ ας πουμε,συμφωνω 100% με αυτο >>
Τι να πω. Ή εγώ έχω υποτιμήσει τους Rush ή εσείς τους έχετε υπερτιμήσει.Οι μόνοι δίσκοι τους που με τρέλαναν ήταν τα 2112,a farewell to knights,Hemispheres,Permanent Waves και Moving Pictures.
Aν ξαναγραψει αλλη μπαντα (οποιουδηποτε ειδους 8)) ισαξια συνεχομενα αλμπουμ καποτε, ελα να το συζητησουμε.
Κατα τα αλλα μια χαρα σας χωνουν τα Signals, Counterparts, Grace Under Pressure (μην πω και για τα αλλα, θα γινω γραφικος), απλα εσενα σου φαινονται αρκετα “ηλεκτρονικα”.
Θέλω πάρα πολύ να ισχυριστώ ότι οι Pink Floyd είναι prog για να σας στείλω σπιτάκια να σκεπαστείτε με την κουβέρτα που τσιμπάει,αλλά δεν θα το κάνω8)
Πάντως δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά τιτάνες του χώρου ήταν και οι Soft Machine,σε μία εποχή βέβαια όπου το prog παιζόταν με το τσουβάλι.Διαλύουν πολλά “πρωτοκλασάτα” ονόματα του χώρου.
Α!Και τρέφουμε και αδυναμία στους Camel.
Παρακαλούμε τον Hokam να γράψει ένα δοκίμιο για τον ήχο του Latimer
Aπό pink floyd δισκάρες θεωρώ τα πάντα από το Meddle μέχρι το The Wall μαζί με το Division Bell(αυτό όχι τόσο).Πάντως όσον αφορά τα γούστα μου προτιμώ 1000 φορές King Crimson από τους Pink Floyd.
Λοιπόν παιδία ας το λήξουμε εδώ με την διαπίστωση ότι όλοι γαμάνε , απλά σε floydized αρέσουν παραπάνω οι floyd, σε Illuvatar οι Crimson και στα δυο αριανά οι Rush??
[SPOILER]Τσου,δεν τους θεωρώ prog,απλά είδα ότι αναφέρθηκαν και κάναμε λίγο χαβαλέ
[/SPOILER]
Και οι Supertamp μπαίνουν εδώ,έχουν πολλά χρόνια στην πλάτη τους,αν και έχω την εντύπωση πως επειδή κάποια τραγούδια τους έχουν πέραση και σε αυτιά που δεν ακούν rock,πολλές φορές δεν αναφέρονται,ίσως και σκοπίμως,στο prog rock