ProgSession

Ευγε για τη νεα στηλη.Ετσι για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεωτεροι.Ωραια παρουσιαση επισης,με τα trivia να ειναι εξαιρετικα ενδιαφεροντα.Μ εκανε να ξανακουσω και παλι το μνημειωδες αυτο αλμπουμ των Spring μετα απο καιρο!Καλη συνεχεια ευχομαι!

Ευχαριστώ κι εγώ για τα καλά σου λόγια. Αρχικά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε κάποια μισογνωστά-μισοάγνωστα άλμπουμ και αν υπάρχει ανταπόκριση θα επεκταθούμε και σε πιο obscure δίσκους.

Ωραια πραγματα!Obscure και ξερο ψωμι.Ριχτε πραγμα!Αν και για το θεμα της ανταποκρισης δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος,μια και τα αντιστοιχα τοπικ στο φορουμ ειναι αρκετα θαμμενα,αλλα ισως,επειδη προκεται για παρουσιασεις και οχι συζητησεις,αποτελεσει απο μονο του κινητρο για καποιους να ασχοληθουν και με πιο “underground” πραγματα.

Δεν τον έχω ακούσει αυτό το δίσκο ,αλλά θα τον ακούσω σύντομα γιατί πρέπει να γαμάει.
Πάντως θέλω να πω ένα ευχαριστώ στο rocking και σε αυτόν που έγραψε το κείμενο γιατί
προωθεί με αυτό το τρόπο ένα είδος το οποίο στις μέρες μας περνάει μια περίοδο κρίσης και δεν έχει μεγάλη αποδοχή. Αναφέρομαι στο παλιό προγκ ροκ το οποίο δεν έχει τόση πέραση στην εποχή μας κάτι που το βρίσκω φυσικό αφού η μουσική εξελίσσεται και μαζί της και οι ακροατές της.Αλλά δεν είναι κακό αντλώντας έμπνευση από το παρελθόν να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό καθώς η μουσική(αυτή τουλάχιστον) δεν έχει όρια και δεν επιδέχεται κορεσμό.

Α μπράβο.Να εγώ για παράδειγμα.Συγχαρητήρια και για το κείμενο!

Πολύ καλή η στήλη και για μας που δεν το έχουμε πολύ με το prog! Θα κάτσω να την ψάξω λίγο τη δουλειά!!!

Συγχαρητήρια για τη στήλη. Ευχαριστώ πολύ το φίλο Κώστα Σακκαλή για τη παρουσίαση των Tonton Macoute που δε τους γνώριζα και δύσκολα θα μάθενα. Ελπίζω να έχει τη καλύτερη δυνατή ανιμετώπιση και ανάλογη συνέχεια η στήλη.:thumbup::thumbup:

Εγώ ευχαριστώ και το “φίλος” μπορείς να το βγάλεις από τα εισαγωγικά, έστω και από απόσταση φίλοι είμαστε όλοι στο rocking. (ακούστηκε λίγο κλισέ αυτό αλλά το εννοώ :p)

Θα κάνουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όσους ενδιαφέρονται - που φαίνεται ότι ίσως είναι και περισσότεροι από όσους και εμείς αρχικά νομίζαμε!

Τα εισαγωγικά έφυγαν.Και ξανά ευχαριστώ πολύ.:slight_smile:

Μπραβο! Ειστε πηγη μουσικης παιδειας!Συνεχιστε ετσι.
Ξεστραβωστε μας!

μπραβο ρε Κωστα εχεις παει το rocking ενα βημα μπροστα! :wink:
ελπιζω στο μελλων να εχουμε και κατι απο “γερμανια” :smiley:

Οπωσδήποτε Σάκη! Έχει πάρει λίγο προβάδισμα η Βρετανία, αλλά θα το φτιάξουμε αυτό… :stuck_out_tongue:

με αυτην την βρετανια… τσ τσ τσ :lol:
τωρα περα απο την πλακα υπαρχουν μερικοι κλασσικοι αγνωστοι γερμανικοι δισκοι που αξιζουν αναφορα!

για αυτα που εγραψες δεν τα εχω ακουσει αλλα θα το κανω!
τωρα ειναι να αγορασω κατι αλλα CD οποτε θα παει λιγο πισω.

Δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι του γούστου σου. Είναι πολύ περισσότερο μελωδικα και λιγότερο τζαμαριστά/spacey/τεχνικά κτλ. Άπό την άλλη είναι από τα καλύτερα σε αυτό το είδος οπότε αξίζει να δοκιμάσεις

θα στειλω εναν φιλο που ακουει “βρετανοφλωριες” να τα αγορασει.
εαν του αρεσουν πολυ τοτε δεν θα τα παρω! :lol::lol:

Μπράβο,μπράβο,μπράβο!

Ρε το Prog, κοίτα να δεις που χει σουξέ.
Έτσι, δείχνετε ενδιαφέρον και θα’ρθουν και άλλα όμορφα.
(που έτσι κιαλλιώς δηλαδή θα ρχοντουσαν, αλλά λέμε τώρα!)

Μπραβο και απο εμενα Κωστα! Πολυ καλη δουλεια, εχω μαθει ηδη 2 πραγματα παραπανω για μια σκηνη που λατρευω και αναμενουμε συνεχεια :slight_smile:

Να προτείνουμε κανα δίσκο για παρουσίαση παίζει ή μπα ;:smiley:

Φυσικά, αρκεί να υπάρχει η κατανόηση ότι κάπου μπαίνει και το προσωπικό μεράκι στη μέση οπότε υπάρχει και κάποιος δρόμος να διανυθεί μέχρι να καλύψουμε τις δικές μας συμπάθειες πρώτα. Σκέψου ότι ήδη πάνω κάτω οι πρώτοι 10 δίσκοι είναι λίγο ως πολύ προαποφασισμένοι :stuck_out_tongue: Μπορεί όμως και να συμπέσουμε, ε;