Promote your songs

Πάμε μωρή ομάδα!!! :smiley:

Να προτείνω κάτι: Μαζεύτε όλα τα κομμάτια που έχετε ηχογραφήσει και βάλτε τα σε ένα φάκελο, και δώστε τα σε μορφή πακέτου στο λαό!

Εξαιρετική δουλειά guys!

Δεν είναι κομμάτι…απλά ένας αυτοσχεδιασμός σε ένα backing track που βρήκα ξεχασμένο στο directory του guitar pro. Σίγουρα κάπου θα μπει πάντως, θα ποστάρω και ολοκληρωμένο κομμάτι αν υπάρξει ποτέ. :roll:

http://rapidshare.com/files/109216808/funk_improv_-_12.4.08.mp3.html

Comments are more than welcome. :slight_smile:

ρε ανεβατε το αμα μπορεις σε rapidshare γιατι το zonealarm δεν ανοιγει το site .

μαν πολυ γαματο το κομματακι .

ετσι ακριβως! :smiley:

βασικα κανεις δεν πεταχτηκε να πει οτι επαιιξα σε floyd κοματι…:stuck_out_tongue:

Πολλα μπραβο και στους 3…Πολυ ωραιες φωνες και καταπληκτικη κιθαρα…Ενα τερστιο ρισπεκτ απο μενα
p.s.Βlueslick ειμαι περιεργη να δω ποσο πιο θεικα παιζεις αυτα που γουσταρεις…

Mikefo πολυ ωραιο κομματι…Μille bravo…:wink: Αντε ποσταρε και ολοκληρωμενη δουλεια να κρινουμε…Πρεπει να το τσεκαρω τελικα αυτο το προ…:wink:

Παρτε και μια διασκευουλα απο μενα,σε κατι χαλαρο.

Majesty των Madrugada
.Εκτος απ το ντεφι και τη φωνη οοολα τα υπολοιπα ειναι κιθαρες.(Ας ειναι καλα το e-bow…):stuck_out_tongue: .Eιναι γραμμενο χωρις μετρονομο οποτε εχει ισως μια μικρη ποικιλια στο τεμπο…:stuck_out_tongue:

http://rapidshare.com/files/109766230/_956___945___950___949___963___964___953___958.mp3.html

Πολυ καλο ρε χοκαμισκε!Μπραβο.
Στο 48 δευτερολεπτο σου κοπαναει καποιος το μικροφωνο στο κεφαλι?:lol:

:lol: :lol: :lol:

Thanks mate!
Ρε συ 2 φορες κοπανησα το ντεφι στο μικροφωνο κατα λαθος,αλλα μετα βαριομουν να το ξαναγραψω απ την αρχη και το αφησα ο τεμπελης…:stuck_out_tongue:

δεν ξερω το κοματι αλλα ι εκτελεσι μου αρεσε πολυ!
:slight_smile:

(αν και δε με συμφερει αυτο αλλα…τσιμπα και το κανονικο!):stuck_out_tongue:

Θενκς μαν.:smiley:

Ωρα για κατι εντελως Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.
Μετα απο μερικες μπυρες και απειρη βαρεμαρα,εγραψα αυτην εδω την αηδια και ειπα να τη μοιραστω μαζι σας μερες που ειναι.Το ονομασα “Βλαμένκο” και ειναι ενας συνδυασμος βλακειας,φλαμενκο και σκυλαδικου μπουζουκοσολο.

http://rapidshare.com/files/110162837/_914___955___945___956___949___957___954___959-01.mp3.html

Eδω ειμαι κι εγω…λεπον…αυτο το βιντεο ειναι μονο τα τυμπανα απο το νεο μας κομματι με το γκρουπ Trusting The Wise! Λεγεται Every Little Summer και εχει αρκετα πραγματακια στα τυμπανα! Μαζι και σολο :stuck_out_tongue: ! Αν καταφερω θα τραβηξουμε σε βιντεο να παιζω το κομματι μαζι με το μπουζουκι (ελπιζοντας οτι ο Χοκαμ καποια στιγμη θα γραψει τις κιθαρες :stuck_out_tongue: ). Αυτο ειναι λοιπον…

Eδω ανεβασα ενα τζαμαρισμα πανω σε μια ιδεα που θα βρισκεται σε ενα νεο κομματι του σχηματος μου Trusting The Wise! Tο κομματι θα λεγεται Culture And Pride και στο συνολο του ειναι ενα απο τα πιο δυσκολο (ισως το πιο δυσκολο) απο οσα κομματια εχω γραψει! Στο κλιπ βεβαια δεν φαινεται κατι τετοιο καθως τζαμαρουμε σε ενα απο τα ευκολοτερα σημεια του κομματιου…ελπιζω να καταφερω πριν φυγω να τραβηξω βιντεο ολο το κομματι μαζι με το μπουζουκι! Θα ειναι καλη φαση!

Περιμενω γνωμες…:smiley:

Και ναι…επιτελους…εγραψα τα νεα μου κομματια σε βιντεο!!! Λοιπον το ενα που λεγεται Every Little Summer ειναι εδω και σας περιμενει να το δειτε…:stuck_out_tongue:

Λειπουν βεβαια μπασο κιθαρα πληκτρα αλλα αυτο αυμβαινει γιατι στην Σαμο δεν μπορω να βρω τιποτα απο τα 3!
Τεσπα δειτε και περιμενω γνωμες…

Παρτε και ενα ακομα κομματι…λεγεται Culture And Pride και ειναι ισως το πιο δυσκολο κομματι που εχω γραψει με γκρουπ! Ελπιζω να σας αρεσει…και παλι περιμενω σχολια…

Το μεηλ του Cozy ειναι η εταιρεια παραγωγης??:lol:

εντιτ:γαμωτο προλαβες και το σβησες…

εσυ αμεσως…μη χασεις!
Αντι να σχολιασεις κανενα βιντεακι λιωνεις στο να με κραζεις :cry: :cry: :cry:

Ειναι αδικη η ζωη!!!

Αντε λοιπον δες και πες!

Λοιπον τα ακουσα και τα ειδα αυτα τα 2…Και τα 2 φαινονται πολυ ενδιαφεροντα ρυθμικα τουλαχιστον,αλλα πραγματικα η ελλειψη κιθαρας και η υπαρξη του-για μενα-ενος εκ των εκνευριστικοτερων ηχων του Γαλαξια(ναι του μπουζουκιου εννοω) τα αδικουν παρα πολυ μελωδικα τουλαχιστον.Απο πλευρας δομης απ τα λιγα που καταλαβα το Culture and pride ειναι πολυ περισσοτερο ενδιαφερον.Θα ακουσω-δω και τα υπολοιπα που χεις ανεβασει τελευταια συμπεθερε!:smiley: !Ευγε για την προσπαθεια παντως και για το εξαιρετικο drumming,γιατι ρε κουφαλα οσο πας βελτιωνεσαι κι αλλο και πραγματικα με τρομαζεις.:stuck_out_tongue:

Σε ευχαριστω πολυ αρχηγε μου! Η γνωμη σου μετραει διπλα για μενα, το ξερεις! Γενικα υπαρχει ελλειψη, οχι μονο κιθαρας αλλα και μπασου και πληκτρων! Μακαρι να ειχα ατομα να μπορουσαν να παιξουν! :frowning:
Αν κανουμε καμια ηχογραφηση βασιζομαι στο να θες εσυ να γραψεις τις κιθαρες! Θα ηταν μεγαλη μας τιμη, περα απο την πλακα! Ελπιζω να σου αρεσουν και τα αλλα! Θα ανεβασω αλλα 2 και τελος μετα! Ειναι 2 ακομα κομματια που εχω γραψει με το παλικαρι που ειδες και εχουν αρκετες εκπληξεις! :smiley:
Και παλι ευχαριστω για την ωρα που αφιερωσες!