γαμω το rapid!
ρε σηκςσε στο βοχ!
δεν μπορω να το κατεβασω!
Λοιπον αλλο ενα κομματι…αυτο ειναι αρκετα διαφορετικο! Αλλη φαση…δειτε και πειτε…
Ωραίο thread αυτό ρε παιδιά. Τώρα το ανακάλυψα. Ωραίες δουλειές έχετε κάνει όλοι, αλλά ξεχώρισα του tolkki ένα εισαγωγικό που έλεγε για demo. Δεν έχω ακούσει τίποτα σε death black κτλ. Για αρχίστε να ανεβάζετε.
Ουτε εγω γαμωτο.Μου βαζει να λυσω κατι γριφους με γατες!Μην τα βαζετε ρε στο rapidshare,εχει και το σπαστικο περιμενε…
Eπειδη εγω παλι δεν βγαζω ακρη με το Box,ανεβασα το Βλαμενκο στο Sendspace,λογικα θα ειναι πιο ευκολο απ τη καινουρια γατομαλακια του ραπιντσερ.
Σόλαρε και λίγοοο…:lol:
:lol: :lol: :lol:
Οχι οχι,δεν το κανα επιτηδες!
Eδω… το τελευταιο για αυτον τον καιρο! Ειναι διαφορετικο απο τα αλλα και αυτο…πιο ατμοσφαιρικο με αρκετα διαφορετικα στοιχεια! Εχει πιο χωσιματικα σημεια και ειναι λιγο πιο μεγαλο σε διαρκεια! Εδω ειναι το λινκ…
νανε καλα το Happyour του rapid που με αφησε κ κατεβηκε τελικα!
πολυ ωραια ρε Hokam! μου θυμησε πολυ Meola ιδικα ενα Lick πρεπει να ειναι απο το elegant gypsy!
αλλα τα δραμσ πολυ παεουρ!:lol:
Εάν δεν βαριέστε οικτρά ακούστε 2 κομματάκια στο www.myspace.com/killerbeesband. Παλεύω να παίξω κιθάρα . Ηχογράφηση μονοκάναλη σε προβάδικο με 3 ευρώ την ώρα. Φάση είχε.
Φρεσκο φρεσκο,σπαρταραει ενα πραγμα.
Μια πιο"εμπορικη"αποπειρα μου…
Το κομματακι λεγεται “One Night”.
να και κατι προχειροδουλιτσες δικες μου και ενος φιλου μου, ουτε τρελα σολιδια θα ακουσετε ουτε τπτ βασικα
τα περισσοτερα ειναι περασμενα κατευθειαν απο κιθαρα στο λαπτοπι (μη ρωτησετε τη συνδυασμο βυσματων επρεπε να χρησιμοποιησω) και ενα ηταν φιλτραρισμενο μεσα απο το στερεοφωνικο για ψηφιακια ντραμς (γτ βαριεμαι να μαθω καλα το γκιταρ προ) και παιχτηκε στην αποφοιτηση μας σνιφ σνιφ
καθε σχολιο ευπροσδεκτο :oops: :oops: :oops:
(αγνοηστε και τη φατσα μου αριστερα 8)
voila http://profile.ultimate-guitar.com/Mr_Whatsisname/music/all/play29096
Το εμπορικο τραγουδακι του ξεπουλημενου του Gus K ειναι πολυ ομορφο ε.
Eυχαριστω κοπελια,αφιερωμενο λοιπον εξαιρετικα!8)
Φρεσκο και αρκετα"ποζεραδικο" θα ελεγα,οχι τοσο δουλεμενο ωστοσο,οχι οσο θα ηθελα τουλαχιστον,γιατι λογω ζεστης η βαρεμαρα χτυπησε κοκκινο.Οκ σταματαω τις φτηνες δικαιολογιες και ζητω απλα επιεικεια…
Το κομματακι λεγεται “Sweet Little Devil”
γαμωτο κ τσαμπα ξυρισα το κεφαλι μου!
επρεπε να τα αφισω να τα βαψω ροζ κ να τα κανω μπουκλες α βαλω κ τα δερματινα μου κ να ερθω να γυρισουμε βιντεοκλιπ!:lol:
Χα χα, κάποιος παραεμπνεύστηκε από πρόσφατη συναυλία των Μπον Τζόβι στην οποία ήταν παρών! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Τρελαμενε…
Κοζι οχι ρε.γιατι το λες αυτο???