Propagandhi

σκατά. 6 μέρες μετά θα είμαι λονδίνο.

Μια χαρά, θα πάω φορώντας γούνα και θα μοιράζω γαρδούμπες και αποσπάσματα από βιβλία του Ντεκάρτ στο κοινό.

Ρε συ αμα δεν εχετε κλεισει αεροπορικα κοιτα το για Αγγλια εστω και οχι για Λονδινο που εχει ενα gig ακομα λιγο πιο μετα …στο νησι θα εχουν μαζι και Comeback Kid.

Εγω, ισως αμα ανοιξει ο Αραξος και κατσει κανα φτηνο για Μιλανο να το κοιταξω, αλλα εχω κλεισει ηδη για RUSH και δεν υπαρχουν αλλα λεφτα για φετος, μαλλον.

Αλλα ρε πουστη, δε γινεται να τους φερει καποιος;;; Και μονο 14 show;;;

μπα δε γινεται εχουν κλεισει τα παντα. νεξτ ταιμ ορ νεβα

Όσοι είστε κάπου κοντά τους πάντως να πάτε, σκοτώνουν. Κι αν έχουν μαζί Comeback Kid ακόμα καλύτερα.

Ολα έτοιμα για amsterdam.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Συνέντευξη με chris hanna: [B]http://www.rocking.gr/interviews/Sunenteuksi-Propagandhi/16722/[/B]

Αντε λαιβαρα γαμω!!

Ωραιος. :wink:

Aντε να 'ρθει η Κυριακη!!!

Όσο πιο πολύ ακούω ό,τι βγάλανε από Potemkin City Limits και μετά, τόσο δεν μπορώ να διαλέξω ποια περίοδός τους είναι η αγαπημένη μου. Και είναι εντυπωσιακό να βλέπεις την εξέλιξη σε τέτοιο βάθος χρόνου. Τεράστια μπάντα.

Σπάστε τα την Κυριακή!

το νεο κομματι ειναι ψιλοκαταπληκτικο ε

1 Like

ωραίος!

15 χρονια μετα…

Ντάξει τα πρώτα 6 είναι ισοδύναμα, αδυνατώ να τα δω αλλιώς

1 Like

Είδα post στο νήμα βραδιάτικα και νόμιζα έχουμε νέα μουσική, πωωωω, πίσω στην τρύπα μου.

1 Like

7 χρόνια χωρίς μισή καινούργια νότα… ας τους πει κάποιος οτι δεν έχει πλάκα… πισω στο στερητικό μου και εγω :grin:

1 Like

Ηχογραφούν, οπότε, θεωρητικά προβλέπεται τέλος στην ανομβρία.

1 Like

3 Likes

!!! ωραια πραγματα…

Νέος δίσκος 2 Μαΐου. Αυτό είναι το ομότιτλο.

Κλειδώστε το για φέτος.

8 Likes

Μεγαλες αλήθειες!καλημερες!