Νέες Κυκλοφορίες 2025

Ακούω το από πάνω έπος και μέρα που’ναι ό,τι θυμάμαι χαίρομαι,

αγόρασε κανένας το καινούργιο Yovel; Έκανα preorder από τον Δεκέμβριο μαζί με tshirt, υποτίθεται ότι θα το έστελναν 7/2, ακόμα τίποτα και δεν είναι ότι αγχώνομαι ξέρω γω, δεν θέλω να κάνω refund, αλλά έστειλα 2 μηνύματα (bandcamp και facebook seen) και απάντηση δεν πήρα τόσες μέρες και μου φαίνεται λ ί γ ο μαλακία =/

1 Like

Από άλλους το περίμενα (Ereb Altor) και από αλλού μας ήρθε…
όχι ότι το 1ο ήταν άσχημο (κάθε άλλο) απλά με αυτό θέλεις να πάρεις τα βουνα (κυριολεκτικά !)

1 Like

:heart: :heart: :heart:

2 Likes

Μου αρέσει πολύ η κατεύθυνση που έχουν πάρει στα τελευταία 2 album, μάλλον η καλύτερη δουλειά τους μέχρι στιγμής.

Θα συμφωνήσω, νομίζω τα δύο τελευταία είναι τα καλύτερα τους μαζί με το αγαπημένο ντεμπούτο βεβαίως!

1 Like

Το IV μου είχε αρέσει πολύ, δεν έχω ακούσει ακόμα το καινούργιο. Δυστυχώς τους έχασα και όταν κατέβηκαν γιατί είχα πάει στο Vive Le Punk εκείνη τη μέρα.

Φρέσκο πράμα
:arrow_forward:︎ Barndommens hjem | NyreDolk

1 Like

Φρέσκοι Volbeat

4 Likes

Φρέσκοι Volbeat, φρέσκοι Messa, χαμός σήμερα

2 Likes

Μεγάλο άλμπουμ!

Νέο Caustic Wound.

Καλη εβδομάδα.

5 Likes

* sips tea *

8 Likes

Αύριο έχουμε νέο Steven Wilson; Καμία εντύπωση από κάποιον εδώ μέσα; :grin:

Μια χαρά θα είναι τα πράγματα αύριο!

Έρωτας:

4 Likes

Coheed And Cambria - the father of make believe

3 Likes

Ποσο ομορφα τραγουδια το Goodbye Sunshine και το The Continuum II : The Flood?

Το προτζεκτ Vaxis παει πολυ καλα μπορω να πω, και τα τρια Vaxis ειναι εξαιρετικα αλμπουμ. Αν θυμαμαι καλα, περιμενουμε αλλα δυο στο μελλον. Τα δυο Afterman δεν με κερδισαν πολυ, ενω το Color Before The Sun το βρηκα πληρως αδιαφορο.

1 Like

O σατανάς! Οχι ,οχι ,οχι , Ο ΣΑΤΑΝΑΣ!

Απιστευτη μίξη Ντεθκορ- μπλακ.