Διακόπτουμε τη ροή του προγράμματος.
Παρακαλούνται οι κύριοι @Aldebaran, @ManosOrff και @apostolisza8 να προσέλθουν άμεσα στην υποδοχή. Ευχαριστώ.
Διακόπτουμε τη ροή του προγράμματος.
Παρακαλούνται οι κύριοι @Aldebaran, @ManosOrff και @apostolisza8 να προσέλθουν άμεσα στην υποδοχή. Ευχαριστώ.
Καιρό το περιμενω αυτό!
Το λες?
Συγκλονιστικοι οι δισκοι της…οι τιμες των βινυλιων της Ahmed ηταν παντα αλμυρες γιαυτο και δεν ετυχε να αγορασω κατι. Φοβερη μουσικος…La Saboteuse ftw. Αναμενουμε!
Το υπογράφεις.
πφφφ ωραίος.
Καινούριο Ep από την Anneke (μία είναι…) με τίτλο La Vie. Κάποιες πληροφορίες για αυτή τη νέα κυκλοφορία παρακάτω…
Dear friends,
‘La Vie’ is out now!
Few things are as exciting as releasing new music! What starts as a simple idea, shaped in the comfort of solitude, eventually becomes a fully produced release that involves many musicians, technicians, art designers, and more. Over the past few months, we’ve worked very hard on developing and recording these four songs. I’m incredibly proud of the result!
My new album will be titled ‘La Vie, La Mort, L’Amour’ – French for ‘Life, Death, Love’. This collection of songs will be released as a trilogy. Today, the first EP ‘La Vie’ has arrived and is now streaming on all digital platforms!
In 2026, the three EPs will come together to form a full-length album. The release of the third EP will coincide with a physical version containing all the songs, available as a CD Digipak and Gatefold LP.
Thank you for your endless support, and… enjoy listening!
Anneke
Το Ep υπάρχει στο Spotify για όσους ενδιαφέρονται να το ακούσουν κ ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρον σε σχέση με τις γλυκανάλατες μπούρδες (τουλάχιστον έτσι μου ακούγονταν) που μας σέρβιρε τελευταία.
Υ.Γ1 Το When I die είναι υπέροχο ρε…
Υ.Γ2 50/50 το Ep, τα 2 πρώτα κομμάτια είναι υπέροχα, τα άλλα 2 μεχ…
Το όραμα του Demonaz, που είχε ξεκινήσει να ενσαρκώνεται πέρα από τις ακτές των Immortal, ν’ αποδώσει τον πρέποντα φόρο τιμής στους Bathory, τώρα ξεπερνιέται.
Τα παλικάρια, εδώ, κάνουν την υπέρβαση. Την ηρωική, την επαναστατική, την επική. Οι ορδές των πολυφωνικών αναγκάζουν τον εγκέφαλο να τα καταγράφει μέσα του ως ιαχές υμνικές. Και αυτά τα riffs. Αυτές οι κιθάρες. Αυτό το “Kuoleman Oma”, που θα το γούσταραν τρελά και οι Amon Amarth.
Πως καταγράφεται στα επικά Σουηδικά ένα δεκάρι;
Υ.Γ. Σε στιγμές, η παραγωγή και οι κιθάρες μου φέρνουν στο μυαλό ένα δίσκο κάποιων Άγγλων blacksters, που στο εξώφυλλό τους έχουν κάτι κοντά στα σχέδια και τα εξώφυλλα του H. R. Giger. Όποιανού τα ραντάρ πιάσαν το σήμα, ας το επαληθεύσει με δεδομένα.
Ακούω το από πάνω έπος και μέρα που’ναι ό,τι θυμάμαι χαίρομαι,
αγόρασε κανένας το καινούργιο Yovel; Έκανα preorder από τον Δεκέμβριο μαζί με tshirt, υποτίθεται ότι θα το έστελναν 7/2, ακόμα τίποτα και δεν είναι ότι αγχώνομαι ξέρω γω, δεν θέλω να κάνω refund, αλλά έστειλα 2 μηνύματα (bandcamp και facebook seen) και απάντηση δεν πήρα τόσες μέρες και μου φαίνεται λ ί γ ο μαλακία =/
Από άλλους το περίμενα (Ereb Altor) και από αλλού μας ήρθε…
όχι ότι το 1ο ήταν άσχημο (κάθε άλλο) απλά με αυτό θέλεις να πάρεις τα βουνα (κυριολεκτικά !)
Μου αρέσει πολύ η κατεύθυνση που έχουν πάρει στα τελευταία 2 album, μάλλον η καλύτερη δουλειά τους μέχρι στιγμής.
Θα συμφωνήσω, νομίζω τα δύο τελευταία είναι τα καλύτερα τους μαζί με το αγαπημένο ντεμπούτο βεβαίως!
Το IV μου είχε αρέσει πολύ, δεν έχω ακούσει ακόμα το καινούργιο. Δυστυχώς τους έχασα και όταν κατέβηκαν γιατί είχα πάει στο Vive Le Punk εκείνη τη μέρα.