Σε πρωινή κουβέντα με @apostolisza8 λέει πως το “Romance” έχει generational ύμνους (συμφωνώ) ενώ το νέο The Murder Capital (δισκάρα) είναι για μύστες. Εγώ λέω πως τραγουδια σαν αυτό:
…με κάνουν να φαντάζομαι πως είμαι ξανά 22 και βροντοφωνωνάζω το ρεφρέν σε κάποιο λασπωμένο φεστιβάλ, σε κάποια κεντροευρωπαική χώρα που, βασικά, ξεχνάω το όνομα της γιατί ήμουν αρκετά μεθυσμένος την τελευταία φορά που περάσαμε τα σύνορα…
Επειδη εχω μεινει λιγο πισω με τα φετινα, ζητημα ειναι να εχω ακουσει 5-6 δισκους, απευθυνω ανοιχτο καλεσμα στο φορουμ, οποιος θελει να προτεινει μονο ενα (1) φετινο αλμπουμ, που ειναι το αγαπημενο του ως τωρα.
Ε καλα αυτο το εχω λιωσει, δισκαρος, next
Ανελέητοι είστε ρε άτιμοι.
On topic,
πολύ ακριβής περιγραφή και συμφωνώ. Στα λόγια μου έρχεσαι Ο δίσκος που θέλαμε αλλά δεν ξέραμε αν όντως μπορουν να βγαλουν οι άτιμοι.
edit:
Και εξαιρετική παρουσίαση από φίλτατο @antonis86antoniadis
On topic, Παρασκευή κοντή γιορτή για λάτρεις dissonant black/death metal:
Τι του το προτεινεις, θα ακουσει παλι Theater
ρε σεις @apostolisza8 και @Aldebaran συμφωνώ για φοβερό δίσκο από Murder Capital. όσο το ακούω τόσο πιο εύκολη κάνει την απόφαση να κάψω Cat Power τον Μάη.
Η πιο εύκολη απόφαση που θα πάρεις φέτος!
Death Disco την είχαν κάνει όπα την προηγούμενη φορά!
Ιδια μέρα είναι ε;
Μαλακία.
Αλλά ναι, τους έχασα μια, δεν έχει και δεύτερη.
τι ήταν αυτό τότε;;; θα τολμήσω να πω ανοιχτά πως πιο πολύ ένιωσα στους Murder Capital παρά στους Fontaines στη Death Disco (ήταν και λίγο περίεργη η συγκυρία στους Fontaines) αλλά οι άλλοι όπως το πες! όπα!
*έχω εισιτήριο και για τα δύο προς ώρας
Cheers man, πολυ ενδιαφερον στις πρωτες 2 ακροασεις το κομματι, αναμονη ενα μηνα απ οτι βλεπω για τα υπολοιπα
Για μένα μάλλον αυτό:
Το Murder Capital που λένε τα παιδια δεν το έχω ακούσει, είναι στα υπόψιν. Από τα μετσαλ το Theater μέχρι στιγμής δεν έχει αντίπαλο.
Εγώ το δέρνα πάντως δεν ξέρω τι λετε
Το μπράτσο του Πετρουτσι το έχεις δει καλά;
Tοσες μαλακίες έχει παίξει, λογικό!