Νέες Κυκλοφορίες 2025

Κανείς;

7/3 έρχεται!

1 Like

Το λιγότερο καλό single κατα τη γνώμη μου αλλά και πάλι hype

1 Like
1 Like

Και νέο The Riven φέτος. Visions of Tomorrow, 25 Απριλίου η κυκλοφορία.

Ωραιότατο δείγμα!

3 Likes

Ο τυπάρας Charlie Giffiths - κιθαρίστας των Haken - κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, με το project να ονομάζεται πλέον όπως το πρώτο άλμπουμ του, δηλαδή Tiktaalika, στις 14 Μαρτίου.

Το άλμπουμ είναι απλά γαμηστερό. Heavy metal που οριακά thrasιζει, πολύ Megadeth 90s, αρκετοί Metallica του “…And Justice”, λίγοι Gojira και (φυσικά) αραιές δόσεις από καλό prog metal. Με διάφορους τραγουδιάρηδες να βοηθάνε και με concept κάτι σαν αυτό που κάνουνε οι The Ocean, στο πιο χαλαρό/χαβαλεδιάρικο.

Tyrannicide feat. Daniël de Jongh 3:54
Gods of Pangaea feat. Daniël de Jongh 8:36
The Forbidden Zone feat. Vladimir Lalić 5:52
Mesozoic Mantras feat. Vladimir Lalić 6:32
Fault Lines feat. Rody Walker 6:30
Give Up The Ghost feat. Daniël de Jongh 5:15
Lost Continent feat. Tommy Rogers 9:12
Chicxulub 7:31 (Bonus Track on CD & Digital)

Στο πρώτο δείγμα (στο ομόλτιλο “Gods Of Pangea”) πρέπει να σηκωθεί και να χειροκροτήσει ο MegaDave

Στο δεύτερο (closing track του δίσκου, εκτός από ένα instrumental bonus) έχει τον φίλο του από τους BTBAM, τον Tommy Rogers να τα σπάει όλα.

4 Likes

Indeed πολύ ωραίο, διασκεδαστικότατο άλμπουμ. Ωραίος και με την εξάχορδη ο κύριος Griffiths. Να συμπληρώσω ότι έχει και πολλή αγάπη για τους Annihilator ο δίσκος κι αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι!

ΥΓ (μόνο εξάχορδη δεν είναι, αλλά πραγματικά σαν εξάχορδη ακούγεται :open_mouth:)

1 Like

Φωνάρα

1 Like

Α ρε Quorthon

2 Likes

Δεν ξέρω πόσους μπορεί να ενδιαφέρει αλλά τουλάχιστον για λόγους… πληρότητας ας πούμε ότι επίκειται η κυκλοφορία νέου δίσκου από τους Jethro Tull!
Ήταν να μην πάρει φόρα ο μάστρο-Ian και μετά την επαναδραστηριοποίηση των Tull έχει βγάλει τρία album με πρωτότυπο υλικό μέσα σε τέσσερα χρόνια! Έτσι, μετά τα συμπαθέστατα Τhe Zealot Gene και RökFlöte περιμένουμε τον άλλο μήνα να δούμε/ακούσουμε τι μας επιφυλάσσει το καινούριο Curious Ruminant όπου, ειρήσθω εν παρόδω, θα υπάρχει και ένα κομμάτι με διάρκεια σχεδόν 17 λεπτών!

2 Likes

Ας ανοίξουν τα τζέμισον παρακαλώ.

Νέο Arm’s Length single-άρα φωτιά, και περιμένουμε σε 2 μέρες το Anxious για μαξιμουμ νταλκαδομετρο.

1 Like

Aνάμεικτες οι εντυπώσεις από το νέο project του Christofer των ΤΗΕRΙΟΝ. Kάποια ωραία ριφς και σόλος δεν αρκούν για να αναδείξουν το πρώτο single, που μου φέρνει σε μίξη της βασικής του μπάντας με Accept β’ κατηγορίας ειδικά στο ρεφρέν.

SPY και χιονιας

δεν εχω ακουσει τιποτα ακομα.

6 Likes
1 Like

Ωραιο το ριφφοσολιδο απο πισω εκει

1 Like

Πάμε για δισκάρα, τι πιο σύνηθες.

2 Likes

Deafheaven - Heathen

1 Like

Απ’ τις ως τώρα περίεργες παρομοιώσεις:

Η Kate Bush γράφει για τον έρωτα μιλώντας για ρούχα μαζί που πλήθυκαν κι έχουνε γίνει ροζ

Η Bjork γράφει για την μητέρα της και τη γέννηση χρησιμοποιώντας τους μύκητες και τα μανιτάρια

τώρα η Hval λέει: εισπνοή/εκπνοή, η μάνα μου που καπνίζει κι εγώ που τραγουδάω, ζωές παράλληλες

POETIC ΡΕ ΜΛΚΣΜΝ

2 Likes

https://kaosekt.bandcamp.com/album/the-fathomless-void-of-death

Ντεμπούτο LP από KAOSEKT - “The Fathomless Void of Death”, Untamed Black Metal Chaos από Θεσσαλονίκη

(Μέλη από Καταχνιά , Dishönor και Black Trinity)

3 Likes