Οι παλιές αγάπες επανασυστήνουν τον παράδεισο.
Αυτό ψιλογάμησε, έτσι?
Νέο project από Niklas Sundin (πρώην μέλος των Dark Tranquillity) και Enrico Longhin (The Moor). Στο συγκεκριμένο τραγούδι κάνει γκεστ ο Mikael Stanne.
Ε ναι ας τραγουδήσει και κάπου κι αυτός, καιρό είχαμε να ακούσουμε τη φωνή του…
^ Winona
Χθες ακουγα τον τελευταιο τους, βρηκαμε τι θα ακουμε σημερα
Εντυπωσιακό πρώτο δείγμα από το δεύτερο άλμπουμ του project All Men Unto Me του Rylan Greaves των Ashenspire. Βασικά πρόκειται για side project, αφού εδώ παίζει επίσης ο McLean κι ο Dunn από τους Ashenspire.
Πολύ πιο κοντά σε Swans/Lingua Ignota νομίζω, με πολύ έντονα συναισθηματικές εκφράσεις. Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον το άλμπουμ στις 27 Ιουνίου.
Θα χάσουμε την μπάλα με τόσα που βγαίνουν αριστερά και δεξιά, αλλά πάμε σε λιγότερο ροκομέτσολ και πιο ιντοαρτιστίκ καταστάσεις
Σήμερα κυκλοφορούν αυτά:
(δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη επαφή, αλλά με αφορμή αυτό το δίσκο θέλω να εντρυφήσω. Είναι και SubPop!)
(ειδικά γι’ αυτό έχω τρελή περιέργεια να δω πώς επανέρχονται, αν και έχω FULL εμπιστοσύνη)
(η ψιλοψαγμενιά της ημέρας)
Επίσης, έχουν κυκλοφορήσει αυτοί οι τρεις πολύ καλοί δίσκοι:
(τούτη δω την είχα βάλει στα Underground του '22, όχι τόσο επειδή ήταν όντως ug, αλλά επειδή έπρεπε να μπει! Φέτος έχουμε νέο δίσκο. λοιπόν, και συνεχίζει σε καλά στάνταρ)
(νέο Ichico Aoba και δεν έχουμε απομονωθεί ακόμη;)
(πάει καιρός απ’ το Jubilee που πήρε διθυράμβους, και ήρθε η ώρα για τη συνέχεια, μ’ ένα δισκάκι πολύ συμπαθητικό - ΤΙΤΛΑΡΑ - και μ’ ένα δυο κομμάτια που θα σε πιάσουν αμέσως)
BCNR απογοήτευση. Βασικά είναι ΟΚ, απλώς πρόκειται για 100% διαφορετική μπάντα.
Όπως συνέβη και με τους Beatles όταν έβγαλαν το “Rubber Soul”
Ακούγοντας τα singles, πάντως, εγώ έμεινα παραπάνω από ικανοποιημένος. Μου έβγαλε μία μείξη Bent Knee, Spektor, και Vashti Bunyan (στα φωνητικά μόνο και σε κάτι κιθαρούλες, εντάξει, μην τρελαθούμε), με τον προηγούμενο ήχο των BC/NR. Με άφησε πολύ θετικά προδιατεθειμένο
Με έναν τρόπο πάντως, το Rubber Soul (μάλλον αγαπημένο μου άλμπουμ τους) είναι πιο κοντά σε ο,τι προηγήθηκε απ’οτι σε ο,τι ακολούθησε!
BCNR θα τσεκαρω, δεν έχω ακούσει τα καινούργια. Κάτι μου λέει πως μπορεί και να τους προτιμήσω έτσι.
Ναι, αλλά εκεί άφησαν λίγο την Boyband περσόνα τους και πήγαν σε κάτι πιο αρτιστίκ, με έναν άλλον τρόπο, νιώθω ότι είναι η πιο τρανταχτή διαχωριστική γραμμή που τράβηξαν, η οποία τους επέτρεψε να είναι μετά όπως ήθελαν