Νέες Κυκλοφορίες 2025

Δεν βλέπω καμία αναφορά στο νεο Benediction που κυκλοφόρησε σήμερα.
Πρόχειρα και μετά από 3 ακροάσεις, μπορω να πω ότι συνεχίζει από εκεί που τους άφησε ο προηγούμενος δίσκος από άποψη ήχου. Οι punkικες αναφορές έχουν μειωθεί σε σχεση με το προσφατο παρελθόν, έχει πιο OSDM προσανατολισμό, γενικά φαίνεται να έχει πέσει δουλίτσα στις κιθάρες. Μου βγάζει ένα μπάσταρδο μεταξύ των Grind Bastard και Transcend The Rubicon. Γενικα πολύ μιαμ.

ΠΡΟ- ΣΚΥ - ΝΑ - Ω !!!

(Προβλέπονται 1-2 μηνες συνεχόμενου ριπιτ )

27.7.25

4 Likes

η φάση με το νέο Katatonia είναι “Μπορώ να αντιγράψω την εργασία σου;”

@OwlKitty τοποθετήσου σε παρακαλώ

1 Like

Στο τέλος θα πειστώ ότι τα φτιάχνουν με κάποιο κακό AI και σε όλες τις μπάντες αντιστοιχεί το ελάφι.

1 Like
2 Likes

Αυτά είναι!

3 Likes

Κάτι έκαναν πάλι τα παιδιά

Edit:
Και αυτό σημερινό

3 Likes

Στις 25 Φεβρουαριου 2025 οι Mars Volta επαιζαν στο Πορτλαντ του Ορεγκον , μια συναυλια που φαινομενικα ηταν ενα δευτερο περασμα απο την Αμερικη για τα διδυμακια αλμπουμ που εβγαλαν το 2022 και το 2023. Ελα που η μπαντα εσκασε και επαιξε απο το πουθενα ολοκληρο το καινουριο της αλμπουμ (και τιποτα αλλο), και χωρις να εχει ακουσει κανενας τιποτα. Εκτοτε, εχουν κανει ακριβως το ιδιο σε καθε σταθμο αυτης της αμερικανικης περιοδειας, και ο δισκος κυκλοφορησε και επισημα πριν λιγες ωρες.

Του εδωσα ενα ακουσμα στα αγρια χαραματα καπου μεταξυ πλενοντας μπουκαλια για το μωρο και αραζοντας με λιγο κοτοπουλακι γιατι ειχα να φαω κατι 12 ωρες. Το Lucro Sucio; Los Ojos Del Vacio ειναι απλα υπεροχο, και μου θυμιζει περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο τα δυο αγαπημενα μου αλμπουμ απο Mars Volta, δηλαδη το Octahedron και το Noctourniquet.

Τι κομματαρα αυτο το Cue The Sun…

1 Like

Πολύ καλό το νέο άλμπουμ, ωραία δομή, πολλές επιρροές, όλα καλα!

1 Like

Αγνοώντας το φουλ Opethικό ιντρο βγαλμένο από Deliverance, νομίζω ότι γενικά κάτι κάνουν εδώ οι Avkrvst, και όντως η φωνή του Jennings πάει πολύ καλά στη σύνθεση

1 Like

Στο ρίξιμο της καλοκαιρινής αυλαίας, έχουμε καινούριο Helloween - “Giants and Monsters”. Κρίνοντας από τίτλο, εξώφυλλο και τίτλους τραγουδιών, πάμε (ίσως) για επιστροφή στα “Keepers…”. Όχι ότι αυτό λέει κάτι.

"Giants On The Run”
“Savior Of The World”
“A Little Is A Little Too Much”
“We Can Be Gods”
“Into The Sun”
“This Is Tokyo”
“Universe (Gravity For Hearts)”
“Hand Of God”
“Under The Moonlight”
“Majestic”

8 Likes

Κανε μια μικρη αναλυση γιατι εγω δεν το βλεπω απο τους τιτλους κτλ, αλλα μαλλον ειναι πολυ πρωι για μενα. Με ενδιαφερει! Και ελπιζω πως οχι, το Keeper Legacy ηταν απογοητευση εν τελει.

1 Like

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Δε χρειαζόταν να το ονομάσουν καν έτσι.

1 Like

Δεν ηταν λανθασμενο το “εν τελει” με το κενο ενδιαμεσα, you did not have to do me dirty! :stuck_out_tongue:

1 Like

Είσαι οι Age of Apocalypse. Έχεις βγάλει άρρωστο ντεμπούτο το 2022, μπλεκοντας τελεια κλασικομεταλ με crossover hardore αναφορες.

Επανέρχεσαι φέτος με νέο δίσκο τον Μάιο, “In Oblivion”.

Πετάς πρώτο single αργόσυρτη mid-tempo επική φωτιά:

Και εκει που λεμε, οκ τους πηρε το μεταλ, επανερχεσαι με τον Graham των High Vis (αχ) γκεστ για υπερκομματο 2ο δειγμα.

Αν δεν βγαλετε δισκαρα με αυτα τα δειγματα ζουμε στο χειρότερο timeline.

1 Like

Καινούριο EP από τους Ancst στις 23 Απριλίου.

2 Likes

:100: :100: :100: :100:

4 Likes