Proud to be a metalhead. Metal fans community of Greece

Σε αυτή την ομάδα, εμείς, οι οπαδοί της HEAVY METAL, συζητάμε και μαθαίνουμε για το αγαπημένο μας είδος μουσικής όπως και για τις εκδηλώσεις της τοπικής σκηνής (συναυλίες στην Ελλάδα, εκδρομές στο εξωτερικό, metal events). Classic Heavy, Death, Progressive, Thrash, Black, Speed, Epic, Power etc. Οτιδήποτε σχετίζεται με το METAL. Μια οικογένεια!

Ανεβάζετε ότι θέλετε απο βίντεο, φωτογραφίες, ανταποκρίσεις συναυλιών, απόψεις και ό,τι εχει να κάνει με την αγαπημένη μας μουσική!

Πολιτικά, οπαδικά, φυλετικά ή οτιδήποτε άλλο, δεν χωράνε εδω μέσα.

Σκοπός μας εδώ είναι να γίνουμε όλοι μια παρέα που θα κουβεντιάζουμε για την αγαπημένη μας μουσική και θα πηγαίνουμε μαζί στις συναυλίες να παρτάρουμε.

STAY HEAVY λοιπόν και μην ξεχνάτε…
WE ARE ALL PROUD TO BE METALHEADS!!!

Αφ’ ης στιγμής γράφει “οπαδοί της HEAVY METAL” χάνει μεγάλο μέρος της αξιοπιστίας του!

1 Like

ο λογος? Τεκμηριωσε το αυτο που λες.

Το είπα ήδη, αλλά ορίστε και παραστατικότερα

2 Likes

…μαλιστα. ΤΗΣ METAL μουσικης και οχι ΤΟΥ METAL μουσικης. Να μιλαμε και σωστα Ελληνικα ομως φιλε μου. Προφανως λειπει η λεξη “μουσικης” και αυτο ειναι που σε χαλασε. Να’σαι καλα.

Ο όρος που, κατά σχεδόν απαράβατο κανόνα, χρησιμοποιούν (-με) οι φίλοι του συγκεκριμένου ιδιώματος είναι το (heavy) metal. Σχεδόν ποτέ κανείς δεν αναφέρεται στην (heavy) metal (μουσική).

Προσωπικά τέτοιες εκφράσεις μου θυμίζουν κάτι παλιά τηλεοπτικά αφιερώματα από άσχετους με το θέμα δημοσιογράφους που αποφάσιζαν να ρίξουν λίγο φως σ’ αυτό το περίεργο “φρούτο”. Δείχνουν δηλαδή ανθρώπους αποστασιοποιημένους, όχι οπαδούς, που καρφώνονται από μια λεπτομέρεια.

Σε κάθε περίπτωση, πάνε “αιώνες” από τότε που με… χαλούσαν κάτι τέτοια (αν υπήρξε ποτέ τέτοια εποχή) και θεωρώ ότι εκφράζομαι επαρκώς στην ελληνική. Να 'σαι καλά κι εσύ.

Καλα,δεν θα ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου,επειδη εσενα σε χαλασε,γιατι σε χαλασε, η εκφραση “Η HEAVY METAL ΜΟΥΣΙΚΗ” και οχι “TO HEAVY METAL”. Ελεος. Οσο για το αν ειμαστε ασχετοι στην σελιδα, θα μπορουσες αμα θες να κανεις μια βολτα και να δεις ποιοι ειναι οι admins. Αν ξερεις απο αυτο το ειδος, θα ξερεις και τα παιδια που εχουμε την σελιδα.