http://www.rocking.gr/agenda/2011/8/20/6675/ Ενώ έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό, δε βρήκα κάποιο αντίστοιχο thread κι είπα να κάνω τη αρχή!!
Τι έγινε ρε παιδιά; Μόνος μου θα πάω;
Σκέφτομαι να πάω αλλά μέχρι στιγμής κ εμένα δεν ακολουθεί κανένας… :?
Οι διοργανωτές είναι βέβαιοι για την επιλογή του Terravibe? Μόνο Pulp και 20 Αυγούστου?
Δε λέω, κλασικό όνομα των '90ς, σίγουρα έχει το κοινό του (και το φόρουμ του ρόκιν δεν είναι το πλέον ενδεικτικό, μια που η πλειοψηφία εδώ δεν είναι του alternative ήχου), αλλά φοβάμαι μήπως ο κόσμος που θα πάει ζήσει στιγμές Manic Street Preachers το '07… (όπου παίζαμε μπάλα στη Μαλακάσα, κυριολεκτικά).
Ξέρω πολλούς που θα πάνε πάντως. Οκ, δε θα γίνει και sold out, αλλά θα έχει κόσμο. Σταντέ αυτό.
Εγώ τώρα δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω, καθότι όσο και αν αγαπώ τους Pulp, το χωράφι δε με δελεάζει ιδιαίτερα…
Θα αναστενάξουν οι φράχτες και πάλι.
μαζί με Suede θα ήταν όμορφα… τώρα μοιάζουν πολλά τα 37χλμ όλα αυτά είναι για Lycabetus Hill κανονικά…
Θα έχει κόσμο, μιλάμε για ένα απο τα μεγαλύτερα Αlternative-Britpop συγκροτήματα της Αγγλίας που έχει να παίξει μαζί 8 χρόνια… Και κακά τα ψέματα έχει αρκετό κοινό (Κ εγώ μέσα… :p) Εδώ σε πολλά festival της ευρώπης ήταν-είναι απο τα πρώτα ονόματα… Μόνο το χωράφι μας την χαλάει κάπως…
Ps. Θυμόμουν όταν τους είχαν ανακοινώσει είχαν 30ε τα εισητήρια, τώρα 34-38… Ας με διαφωτίσει κάποιος αν κάνω λάθος !
Ps2. Για support ακούστηκε τίποτα ?
Δε θυμάμαι ποτέ να ακούστηκε/ανακοινώθηκε κάτι για 30 ευρώ… Μάλλον θυμάσαι λάθος…
Θα ήθελα πολύ να τους δω αν και είδα τον Jarvis Cocker μόνο του το 2009 στο Ejekt αλλά η Μαλακάσα είναι αποτρεπτικός παράγοντας δυστυχώς…[-X
Φιλικα, μπορεις να μας πεις τον λογο; Ειδικα στους Pulp, που δεν θα εχει τπολυ κοσμο, θα πας , θα τους δεις , και θα φυγεις ανετα.
Τους Pulp τους ειχα δει στο Rockwave Ωραιες εποχες
[QUOTE=gore;1188310]Φιλικα, μπορεις να μας πεις τον λογο; Ειδικα στους Pulp, που δεν θα εχει τπολυ κοσμο, θα πας , θα τους δεις , και θα φυγεις ανετα.
Τους Pulp τους ειχα δει στο Rockwave Ωραιες εποχες :p[/QUOT
Ναι , μπορώ να τους πω τους λόγους…
Δε μου αρέσει η Μαλακάσα ως χώρος και από αυτά που έχω διαβάσει εδώ η παροχή υπηρεσιών στους πελάτες είναι κακή (έλλειψη τάπητα , σκόνη , ακριβά φαγητά και ποτά)…Επίσης είναι μακριά από την Αθήνα που σημαίνει επιπλέον έξοδα μεταφοράς…
Σε συναυλίες της Didi στην Αθήνα πηγαίνω…
[quote="“zois,post:12,topic:18370”]
Αρα να υποθεσω οτι δεν εχεις παει ποτε; Ισως ειναι ευκαιρια να πας στους Pulp να τσεκαρεις απο μονο σου, διχως να διαβαζεις απο εδω και απο εκει:wink:
Επιπροσθετα, επειδη πηγα στις περισσοτερες συναυλιες του καλοκαιριου, η μπιρα ειχε απο 3-5 Ε, και το νερο απο 0,50 εως 1 Ε… αρα οι τιμες ειναι περιπου standard για ολες τις εταιρειες…
Το θεμα με τους Pulp ειναι η ημερομηνια…Για οσους φετος πανε διακοπες η 20 Αυγουστου, ειναι η ημερα επιστροφης για πολλους, γιατι πανε δουλεια(οσοι εχουν ακομα:p) στις 22…
Εγω μαλλον θα γυρισω στις 18 για να ειμαι παρων στις 20:)
[quote="“gore,post:13,topic:18370”]
Δε θεωρώ φτηνή τιμή το 1 ? για το νερό , ούτε τις τιμές για τις μπύρες…Αντίθετα τις θεωρώ ακριβές…
Επίσης εμπιστεύομαι , χωρίς να γνωρίζω κανέναν από εδώ , όλα τα μέλη που εχουν αρνητική γνώμη για τη Μαλακάσα ενώ είναι πολύ λιγότεροι αυτοί που έχουν θετική γνώμη…Επιπλέον έχω δει πως λειτουργεί η Didi επομένως έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου για τη συγκεκριμένη εταιρεία…
Αφού οριστικοποίηθηκε οτι διακοπές για φέτος δεν έχει, μια εκδρομή στη μαγευτική Μαλακάσα θα είναι ότι πρέπει. Θα πρέπει να κάνουμε και λίγο προετοιμασία όμως, για την αλά Manics μπαλίτσα που θα παιχτεί. Θα είναι ωραία όμως όμως και χαλάρα, ότι πρέπει για βολτίτσα.
Η Φρεατύδα ανήκει στο παρελθόν, αυτά που έγιναν στο κλείσιμο με το Common People δεν ξαναγίνονται…
παιδία να πάτε. Live τα δίνει όλα ο Jarvis
Ξέρουμε τίποτα για support;
Γιατί τόσο ψόφιο το thread ρε παιδιά; Τέσπα, θα είμαι ένας ψηλός μελαχρινός τύπος με μαύρο μπλουζάκι που θα λέει μπροστά με ροζ γράμματα PUMBA! Όποιος θέλει ας έρθει να πει ένα γεια!
Παιδια να πατε οπωσδηποτε!!! Τους ειδα πριν λιγες μερες στη Βουδαπεστη στο sziget festival!!! Ηταν αψογοι!!!
Ποτε ηρθαν οι manic και δεν το πηρα χαμπαρι? Τι ελεγε τοτε το live?
Ευτυχως τους ειδα και αυτους πριν απο λιγες μερες μιας και ηθελα πολυ και παιξανε και αυτοι φανταστικα!