PULP/The Smile @Release Athens 20/06/24

Όλα αυτά βρίσκονται στο μάτι (ή το αυτί) του παρατηρητή, για μένα, οπότε όντως, ο,τι είδες είπες.

Πιο πολύ τον Αντώνη πείραζα για τον ευφημισμό του!

2 Likes

Εχει πλάκα πάντως, μπηκα φουμπου, οι μισοί αποθεωνουν κι άλλοι μισοί κοροϊδεύουν.

1 Like

Για κάποιους, απόδειξη μεγάλου συγκροτήματος

3 Likes

Ή μεγάλων καλλιτεχνών, όχι παρουσας μπάντας.

4 Likes

Το μισοί είναι υπερβολή τώρα.
Το 85% είναι μεταξύ ήθελα να ξεριζώσω τα αυτιά μου και δεν με ενόχλησαν, κι ένα 15% λέει “είστε κουφοί που δεν αντιληφθηκατε το μεγαλειο των σωτήρων μας”.

Τώρα που βρηκα λιγο χρονο μπορώ να γράψω κι εγώ κατι παραπανω για smile και Pulp.

Οπως εγραψε ο Παντελης (η συναυλια ξεκινησε, αρα ξερουμε οτι ηταν εκει), δεν ηξερα τι να περιμενω. Απο τη γνωστη τριαδα της britpop μονο αυτοι με διασκεδαζουν και ηξερα οτι μαλλον θα περασω καλα, αλλα πηγα σε φαση “χερια στις τσεπες, μαρκες στις τσεπες κι ο,τι βγει”. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Τζαρβις σε επιπεδο Iggy Pop, δλδ “δινω ο,τι εχω, ειμαι πιο τιμιος κι απο τον τιμιο σταυρο, θα διασκεδασετε μαζι μου” και ναι ρε, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΜΕ. Μερικα τραγουδια τα ξερω, μαζι με καποιους στιχους, σε αλλα δεν θυμαμαι τους τιτλους αλλα μονο τον ρυθμο. ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΡΕ, ΞΑΝΑΠΑΙΞΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.

Για τους smile, δεν ακουω radiohead, αλλα με το προγκ εχω μια μικρη σχεση, οποτε δεν νομιζω οτι ειμαι εντελως ασΚετος. Οι άνθρωποι ειναι παιχταραδες αναμφισβητητα, αλλα ήταν εντελώς experimental στα αυτιά μου, ίσως σε δισκογραφία να είναι φοβεροί. Πιθανως για έναν τέτοιο ανοιχτό χώρο μάλλον δεν ταιριάζουν. Ή δεν είχαν το κοινό για να τους υποστηριξει. Τα πρώτα 3-4 τραγούδια νόμιζα ότι ήταν ένα ίδιο και έκαναν διακοπή κάθε τόσο για να πιουν λιγο νερο. Αργοτερα παντως εφτιαξε πολυ αυτο που ακουγα και με ψιλοκρατησαν. Αλλα ρε γκαιζ, δεν ηταν φεστιβαλικο προϊον. Δεν σε εβαζε στο μουντ να διασκεδασεις, να πιεις μπυρα, να κοιταξεις τη σκηνη και να απολαυσεις ωραιους ηχους. Βασικα για μπυρα ηταν, διοτι ηταν καλη ευκαιρια για μπυρα και τουαλετα.

Ισως παλι να ειμαι εντελως ασΚετος και βλαχος και να μην καταλαβαινω τα μεγαλα μουσικα νοηματα. Μπαντ λακ.

5 Likes

https://x.com/mvmarva/status/1804150994990669840

4 Likes

Παιζει κανενας κωδικος για Massive Attack?

Αν δεν βρεις καποιον ως το βραδακι, στειλε ενα reminder κατα τις 7-8 αποψε. Νομιζω οτι εχω κωδικο στο σπιτι, αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος.

1 Like