Punk Rock Band

Ψαχνω ατομα για punk rock/melodic hardcore, η και ηδη υπαρχουσα μπαντα, με χρονο και ορεξη για δουλεια, οχι του style “να σκοτωνουμε το χρονο μας”, “ειναι cool να παιζω σε μπαντα” κτλ. Στοχος η δημιουργια songs, να το γουσταρουμε πραγματικα και στην πορεια lives, ηχογραφησεις κτλ. Εγω παιζω κιθαρα και εχω γραψει παρα πολλα τραγουδια και στοιχους. Ειμαι 24 και μενω στα Ανω Πατησια.

Influences/Style:

-Bad Religion, Social Distortion, Rise Against, Pennywise, Offspring (τα παλια), No Fun At All, Misfits, Black Flag, Adolescents, Minor Threat και παει λεγοντας.
-Οχι newschool pop punk. Οχι χαζοχαρουμενο skatepunk. Οχι στην νεα ταση για full τεχνικο ηχο (και γενικα τη μετα 95 φαση της punk με ελαχιστες εξαιρεσεις).
-Κυριως γρηγορα, μελωδικα, συχνα σκληρα και σχετικα απλα πραγματα.
-Οι στοιχοι που γραφω ειναι κατα κανονα κοινονικοπολιτικοι και σε ενα βαθμο προσωπικοι. Φυσικα ευπροσεδεκτοι ειναι να γραφουν και οι υπολοιποι, αρκει να μην ξεφευγουν πολυ απ΄την ολη φαση.

Ζητουνται:

-Singer: Να γουσταρει full τις (περισσοτερες) bands στα influences, μιας και η φωνη θα ειναι πολυ βασικο στοιχειο στο υφος της μπαντας.
-Guitar: Κατα προτιμηση lead (εξαρτατε που θα καταληξουμε σε leads, αν ειναι λιγα και σχετικα απλα την παλευω και εγω).
-Bass: Οχι τρελες απαιτησεις, αλλα καλοδεχουμενα τα ξεχωριστα-περιεργα-μελωδικα basslines.
-Drums: Να μπορει να παιξει πολυ γρηγορα οπου χρειαζετε, και να εχει καποια ποικιλια.
-Ευπροσδεκτα και backing vocals απο οσους μπορουν να κανουν (εγω δεν:p).
-Πανω απο ολα να γουσταρεις τη φαση πραγματικα, και ας λειπει κατι απτα παραπανω

Contact:
Νικος,
badreligionnikoss(@)gmail(.)com [χωρις τα (, )]
6976894855

Bump Bump

ρε φίλος με το συμπάθειο κι όλας μήν είσαι τόσο δογματικός και συγκεκριμένος γιατι δε θα βρεις ποτέ. Ζήτα μπάντα για early 90’s καλιφορνέζικο Punk rock σε στυλ 2-3 μπαντων και εισαι κομπλε. Τωρα το να ζητας συγκεκριμενο παιξιμο ειναι too much. Θα το βρείτε στην πορεία το στυλ.

Δεν ζηταω τοσο συγκεκριμενο ρε συ, απ’τους Rise against στους Black Flag στους Social Distortion εχει αρκετα μεγαλη διαφορα πχ.

Απλα θελω να αποκλεισω μερικα που δεν με ψηνει να παιξω σε τετοιο στυλ. Πχ εντελος χαζοχαρουμενο η εμπορικο στοιχο, newschool τεχνικουρες, την πολυ εμφαση στο punk ως lifestyle κτλ. Που καποια απο αυτα δεν με χαλανε σαν ακουσμα αλλα θελω να παιξω κατι που θα γουσταρω full.