Ζητείται Φωνή (Punk Rock, Αθήνα)

( Γιατί δεν κάνετε ένα ξεχωριστό παράρτημα με αγγελίες για μπάντες/μέλη που τις έχει καταπιεί το εμπόριο; :stuck_out_tongue: )

Έχεις όραμα, καλή προφορά στα αγγλικά, αρκετό χρόνο και γουστάρεις να τραγουδήσεις μελωδικό, γρήγορο (κυρίως αμερικάνικο) punk rock/hardcore punk και μένεις Αθήνα; Αν παίζεις και κιθάρα ή μπάσο μαζί ακόμα καλύτερα.

Είμαστε drummer και κιθαρίστας σίγουρα, (έχοντας υπ’όψην και άλλα άτομα) και στήνουμε μια μπάντα στο παραπάνω είδος και με επιρροές από μπάντες όπως Bad Religion, Good Riddance, Pennywise, Rise Against, Black Flag, Propagandhi, Strung Out, NOFX, No Use For A Name, Deviates, Poison Idea, No Fun At All, Lagwagon, Satanic Surfers, Descendents, Circle Jerks, Adolescents, H20, Dead Kennedys κτλ. Av δεν έχεις ιδέα από τουλάχιστον μερικές από τις παραπάνω μπάντες ή απλά ψάχνεις μια μπάντα για την προβολή ή το χαβαλέ μην στείλεις.

Υπάρχει άφθονο υλικό, μουσική και στίχος, αρκετό για πολλά άλμπουμ αν προχωρήσει η μπάντα, αλλά και διάθεση για συνεργασία στη σύνθεση σε περίπτωση που γράφεις και εσύ (αρκεί να μην ξεφεύγεις πολύ από το συγκεκριμένο ιδίωμα της punk).

badreligionnikoss@gmail.com

Όποιος ψάχνει band(mates) για punk μπορεί να συμμετέχει και εδώ https://www.facebook.com/groups/543020225767631/

μαν παίζει να σε θύμαμαι από το 2010 να ψάχνεις bandmates εδώ, ίσως και νωρίτερα. Είχα πει τότε, να κοιτάξεις στον real κόσμο γι’ αυτό που θες, να γνωρίσεις άτομα, να έρθεις σε τριβή μαζί τους κλπ, το λέω και τώρα.

καλή τύχη όπως και να’ χει

Φίλε μου τα κάνω και τα δυο συμπληρωματικά, βρίσκονται πολλά άτομα κατά διαστήματα (σπάνια φωνές δυστυχώς), έχουμε παίξει και με μπάντες μέσα σ’αυτο το διάστημα (με τη μια για 2 χρόνια), έχω μιλήσει και με αρκετό κόσμο απ’ την αντίστοιχη εγχώρια σκηνή, αλλά η φωνή είναι δυσεύρετη ειδικά όταν ψάχνεις σοβαρό άτομο, με χρόνο, προφορά, επαφή με το είδος κτλ. Είναι λίγοι και ήδη σε μπάντες, οπότε η καλύτερη ελπίδα είναι να εντοπίσεις άτομα που δεν έχουν ασχοληθεί ακόμα, είτε από κοντά, είτε από νετ.

Τώρα παίζω και σε άλλη μπάντα, αλλά με το ντράμερ είμαστε φουλ ψημένοι για αυτή τη φάση και ψάχνουμε εδώ και πολύ καιρό φωνή. Εκτός αυτού είναι κρίμα να πάει χαμένος τόσος κόπος και υλικό, οπότε συνεχίζω να προσπαθώ με κάθε τρόπο, μέχρι έχω βγει στο μικρόφωνο σε lives να ρωτήσω για φωνή. Θενξ πάντως!

Ψήνομαι.