Τα άλλα 2 δεν τα ξέρω, αλλά εδώ είσαι φαουλ.
Λάθος θρεντ για τους Strife
Ό,τι πρέπει για το χαρντκορ θρεντ, όχι για εδώ 8)
Δεν πειράζει όμως, να ποστάρει και κανας άλλος εδώ εκτός απ’τους γνωστούς-αγνώστους
Welcome
Τα άλλα 2 δεν τα ξέρω, αλλά εδώ είσαι φαουλ.
Λάθος θρεντ για τους Strife
Ό,τι πρέπει για το χαρντκορ θρεντ, όχι για εδώ 8)
Δεν πειράζει όμως, να ποστάρει και κανας άλλος εδώ εκτός απ’τους γνωστούς-αγνώστους
Welcome
Tι τεραστια μπανταρα που ηταν οι lagwagon στα 90’σ.
[B]http://www.youtube.com/watch?v=v61qr5IVaDk[/B]
Νταξει derrick plourde μακραν καλυτερος καλιφορνεζος punk drummer των 90σ. RIP μεγαλε
[B]Star Fucking Hipsters - From The Dumpster To The Grave[/B] 2011
Δεν είμαι φαν.
Απλώς το πέτυχα μπροστά μου και είπα να ενημερώσω γιατί όλο και κάποιος θα γουστάρει.
Εντάξει, άκουσα και μερικά κομμάτια, το ομολογώ, κάποια μου άρεσαν αρκετά 8)
Γαμάτη μπαντούλα γενικότερα, με μέλη από θρυλικές μπάντες κατα τη γνώμη μου. Ο πρώτος τους δίσκος ήταν δισκάρα, ο δεύτερος όχι και τόσο αλλά δεν ήξερα ότι βγάλαν και τρίτο φέτο! Πολυ ωραια, θα πεσει δουλίτσα!
ξεθαμμα
κυκλοφόρισε το Lp terrible feelings. [B]ΦΑΚΙΝ ΓΕΑ[/B]
…και κατα πάσα πιθανότητα έχουμε τον δίσκο της χρονιάς κυρίες και κύριοι…
Βέβαια τα περισσότερα κομμάτια τα γνωρίζαμε αλλά δεν έχει καμία σημασία.
Έπεται και συνέχεια…
Τσεκαρετε και τη δευτερη κυκλοφορια των Αγγλων Booze & Glory!!
Πολυ καλο οπως και το πρωτο τους αλμπουμ,oi! απο τα παλια με αρκετα καλη παραγωγη,στοιχοι που κινουντε στη γνωστη skinhead θεματολογια και γενικα ενα πολυ γαματο αλμπουμ!
Χρονια ειχα να ακουσω καινουργια αγγλικη Oi! μπαντα και να μου αρεσει τοσο…
Επιτελους υστερα απο χρονια η Αγγλια βγαζει κατι καλο
Μπορειτε να το κατεβασετε απο εδω
http://unitedfrontskins.blogspot.com/2011/06/booze-glory-trouble-free-cd-2011.html
Επανακυκλοφόρησαν πρόσφατα:
[B]BANNLYST - Diskografi[/B]
Περιλαμβάνει οτιδήποτε ηχογράφησαν οι Bannlyst, όπως τις συμμετοχές στην συλλογή «Na Eller Adri», το ΕΡ «La Dem Ikke Lure Deg» (1985) και το split με τους Angor wat (1984).
Bannlyst - Det Begynner Å Bli Sent
[B]LAMA - …ja mikään ei muuttunut[/B]
Συλλογή με τα όλα τα EP που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν.
LAMA - Totuus löytyy kaurapuurosta
[B]RATSIA - s/t[/B]
Κλασσικό φινλανδικό punk από τα τέλη της δεκαετίας του '70!
Ratsia - Lontoon Skidit
Χμμμμ ο διάδοχος του καλύτερου Εp της χρονιάς (aka “[B]Impending Doom[/B]”) είναι εκεί έξω, τι περιμένετε??? Τετοια πραματα δε θελουν αναμονή. Μιλάω για τον ντεμπούτο δίσκο των σουηδών [B]Τerrible Feelings[/B], με τίτλο “[B]Death To Everyone[/B]”, o oποίος περιλαμβάνει 8 πανέμορφα, μελωδικά, punk rock ασματα.
Ρε πούστη μου τέτοια πράματα θέλουμε. Διψάμε πλέον για όμορφο γυναικωτό μελωδικό punk rock, με την γνωστή “[B]pop[/B]” υποβόσκουσα αισθητική. Οι φαν των [B]assassinators[/B], αλλά και της φετινής απόκαλυψης ονόματι:[B] icon gallery[/B], τσεκάρουν επιγόντως. Τωρα. Χθες.
ωραία πράματα ποστέρνετε. θα τσεκαριστούν ασαπ.
Κατά τα άλλα, έχουμε νέο Total Chaos και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη. Κλασσικά πράγματα, anti-intelligent μπαχαλο-street punk/hardcore με μπόλικες τζούρες ροκ ν ρολλ που είναι ό,τι πρέπει.
πάρτε ένα από το καινούργιο
Α! πάρτε και ένα παλιότερο μέρες που είναι
Για Assassinators δεν ξέρω αλλά με Icon Gallery δε νομίζω οτι έχουν και ιδιαίτερη σχέση οι Terrible Feelings.
Και τα 8 κομμάτια του δίσκου αποτελούν κολλήματα. Πάω στοίχημα οτι όποιος το ακούσει θα “κολλήσει” και με διαφορετικό κομμάτι κάθε μέρα και τελικά με όλα 8)
Χαλαρότατα στις τοπ κυκλοφορίες της χρονιάς. Άνετα.
Τους έλιωσα το καλοκαίρι αλλά και τώρα με πιό βαρύ καιρό μιά χαρά είναι.
Επιμένω πάντως οτι θα πρέπει ο δίσκος να ακουστεί και από άτομα εκτός του πανκ χώρου. Θα βρούν πολλές ομορφιές εδώ μέσα
Εδώ ακούτε/με όλο το αλμπουμ για όποιον θέλει να πάρει μιά γεύση.
Death To Everyone και Blank Heads στα τελειότερα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ, έτσι;
E πως δεν εχουν σχεση μωρε agrym!? Στην ιδια φαση βρισκονται, απλα με λιγος πιο μεταλικες διαθεσεις οι αικον
Kατα τ’ αλλα πολυ ομορφος δισκος, ίσως λίγο μικρός θα λεγα, αλλα παρα πολυ καλος!
Πολύ καλό το τελευταίο τους!
Aξιζει να τσεκαρετε τους DEVIATORS…Νεουρκεζικη μπαντα απο τελη 80’s αρχες 90’s
Mελωδικο punk rock με oi! στοιχεια εχουν βγαλει μονο 2 σιγκλακια 6 τραγουδια συνολικα και μετα το διελυσαν.
Ετσι οπως ειναι αυτα τα 6 κομματια αν συνεχιζαν 8α τους ηξεραν πολλοι περισσοτερο
Εδω το κορυφαιο τους κατ’εμε
Και κατι ασχετο αλλα ειναι απτα αγαπημενα μου κoμματια των BUSINESS…
Η διασκευη τους στο τραγουδι Step into Christmass της πουστρας Elton John
Oτι πρεπει για χριστουγεννα και μπυρες…
trailer για την ταινία σχετικά με τον Rowland…
Έλα πάμε να θυμηθούμε λίγο ιταλικο λαλημένο πανκ…
Negazione - Parole
Indigesti - Senso Di Abitudine
Kina - La loro Libertà
Peggio Punx - Scemo
Raw Power - Screams From The Gutter
Contropotere - Demoni e Dei
Wretched Live@Leoncavallo. Italy
[B]Νous[/B]: έχετε πάρει χαμπάρι αυτούς εδώ τους Ισπανούς;;
πανκ, grunge-ιζον, και βασικά το κομματάκι γαμεί. Απλά δεν μπορώ να τους βρω με τίποτα!
καλη φάση το electric requiem…