Punk Vs Prog Vs Glam

Xριστος κι Αποστολακης!!8O

Λεω και γω,γιατι τα βαλε διπλα διπλα…Οι Nirvana συνεχιστες των Dead Kennedys ας πουμε?

Το grunge σαφώς επηρεάστηκε απο το punk… όπως όμως και απο όλη τη ροκ μουσική, στην πιο χύμα της εκδοχή, όπως εκείνη είχε αρχίσει να διαμορφώνεται ήδη απο τα late 60s… Υπάρχει συγγένεια μεταξύ τους, αλλά και αρκετές διαφορές, σίγουρα πάντως δεν είναι ούτε “παρακλάδι” ούτε “συνέχεια” του punk…

Progressive rock/metal. Όχι ότι δεν ακούω και τ’ άλλα αν κάτσει, αλλά πώς να το κάνουμε…

Καλά και το NWOBHM είναι ακόμα πιο επηρεασμένο. Αν τα βάλουμε όμως μαζί θα μας πάρουν με τις πέτρες :lol:

Ρε, το NWOBHM είναι ΜΕΤΑΛ πάνω απ’ολα! Δε πα να επηρεάστηκε κατά το ήμισυ απο το punk… Δε μετράει. :stuck_out_tongue:

Εγώ είμαι toy glam ρευματος καθότι τρελο ποζερι:p.Ενδεικτικά Bowie που τον λατρευω όλη τη διάρκεια της καριέρας του…(ασχετο αλλα ελπίζω ν αεχετ ακουσει ολοι ανεξαιρετως το heathen)Bryan Eno, Deee Snyder & Twisted sister,GnR στα πρωτα τους και φυσικά το είδωλο BRYAN FERRy…
αυτό το στλλογισμό που συνδεει πανκ κ γκρανζ δεν τον πολυπιανω…αλλα ok…:wink:

Mόνο εγώ κι ο Έλλανορ καταλαβαίνουμε…

Lol.
Punk ρε παιδιά. Και σε αυτό και σε οποιοδήποτε πολλ, εκτος αν το άλλο περιέχει bm οπότε ισοπαλεία. :stuck_out_tongue:

punk χαλαρα!!!:smiley:

που κολλαει το punk με την grunge???:-k

‘Νταξ’, δεν είναι ίδια, αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο. Το grunge μέσα από τη punk σκηνή γεννήθηκε και είναι μία μελωδικότερη εκδοχή του μπορώ να πω. Ακούγοντας Green River, Tad κλπ. μπορείς να βρεις αρκετά κοινά σημεία.

Εγώ λέω Mars Volta! :smiley:

3 σε 1! :stuck_out_tongue:

Ε, νταξει, στο περίπου…

Σωστός ο Γράκχος.

Εγώ λέω Hellhammer/Celtic Frost και τα πιασα όλα!!! 8)

KRAUT ROCK

Glam κ Ηair metal!!! Ανωτερη κλαση!!!