εσεις τι θα προτιμουσατε λοιπον?Να ησασταν υποδουλοι σε κατι γαληνιο,παραδεισενιο και “τελειο” απο ολες τις αποψεις η να ειχατε το πανω χερι σε κατι πιο σκοτεινο που δεν θα του λειπουν οι κραυγες πονου και θανατου?και γιατι?
Is it better to rule in hell,
than it is to serve in heaven?
Απο τυς Τιτανομεγιστους Warlord λοιπον.
Στη σημερινη κοινωνια επιβιωνουν οι ισχυροι και οχι τα “καλα παιδια”.Αυτο βεβαια ισχυε απο αρχαιοτατων χρονων με το “δικαιο του ισχυρου”.Αν αποφασισεις να εισαι καλος δεν εχεις μελον…
Αφού δεν υπάρχει οκ θα διαλέξω ένα που θα ήθελα να υπήρχε.Διαλέγω το πρώτο μιας και στην κόλαση μπορεί να είσαι ο απόλυτος κακός αλλά όλοι θα είναι κακοί και θα θέλουν να σου κάνουν κακό:-k άρα επειδή δεν είμαι και πολύ τύρανος θα προτιμούσα να είχα την δουλίτσα μου,την οικογενειούλα μου παρά να προσπαθώ να αντιμετωπίζω εχθρούς συνεχώς:p
Αυτό βασικά είναι στίχος από το Paradise Lost του Milton:p
Γενικώς θα προτιμούσα Master in Hell. Στην Θεία Κωμωδία ο Παράδεισος είναι η βαρεμάρα η ίδια, οπότε τον αποφεύγω:p
Έτσι. Αυτό είναι το ιδανικό. Αυτός θα έπρεπε να είναι και ο στόχος της ανθρωπότητας, αν εμείς οι ανθρωποι είχαμε φτάσει σε ένα επίπεδο ολοκλήρωσης ως προσωπικότητες. Αλλά πως να γίνει αυτό με τέτοια βαρίδια που μας έχουν και κουβαλάμε (θρησκείες, πολιτικές, ψευτοδημοκρατίες, ψευτοελευθερίες, ιδιοκτησίες κτλ), όλοι αυτοί που δεν τους συμφέρει να συμβεί αυτό.