Puressence-The Greek Tour

http://www.rocking.gr/news/Oi_Puressence_periodeuoun_stin_elliniki_perifereia/12211/

Λοιπον 20 Μαρτιου και στο Βολο.Ισως παω…:-k,:-k,:-k.

Δεν έχει ίσως, θα έρθεις!!!

ΟΚ,εκλεισε.Γκομενιστικο rock μωρε παιζουν ομως…

Δίνουν πολύ καλά live όμως και στα συν ότι παίζουν από τον πρώτο στάνταρ κομματάρες (India, Casting Lazy Shadows, Near Distance) και από το 2ο επίσης.

Θελω ‘‘Make Time’’ και ‘‘Ιndia’’…

Δεν αντεχω τα Χατζηγιαννιστικα τυπου…’‘Don’t Know Any Better’’!

Για ρίξτε κανα ινφο τι να ακούσω

To πρώτο και ομώνυμο οπωσδήποτε!!! Μετά το 2ο (Only Forever). Από εκεί και πέρα έχουν σκόρπια καλά κομμάτια αλλά στο σύνολό τους τα άλμπουμ είναι μέτρια.

Προσωπικα εχω ακουσει ‘’[B]Planet Helpless[/B]’’(καλο,με καποια πολυ καλα κομματια) και ‘[B]‘Don’t Forget To Remember[/B]’’(για χαζογκομενακια),αλλα συμφωνα με Moon Madness τα δυο πρωτα τους ειναι πολυ καλα!!!

Οπως τα λεει ο Moon Madness. Τα 2 πρωτα αλμπουμ ειναι μνημεια, φοβερα αλμπουμ, τρομερες μελωδιες, εναλλαγες με δυνατα σημεια, στιχοι, ερμηνεια κτλ. Απο εκει και περα αρχιζει μια προοδευτικη κατρακυλα με απλως μερικα καλα μεμονωμενα κομματια. Τους λατρευω παντως τους ατιμους γιατι ηταν και η πρωτη συναυλια που ειδα το 1999, σε μια εποχη που νομιζες οτι οι Puressence θα απογειωθουν και θα τα γαμησουν ολα στο διαβα τους, αλλα δεν… Τους εχω δει η 4 η 5 φορες και πλεον εχω αρχισει να βαριεμαι και να προσπερναω τα live τους, αλλα οποτε πηγα περασα καλα

Αλλα για να επιστρεψουμε στο θεμα μας, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ οσοι δεν το εχετε κανει

έχω το [B]ONLY FOREVER [/B]και πέραν του εκπληκτικού χιτ “ιτ νταζν’ ενυμορ…”, δεν μου’καναν ποτέ κλικ, ιδιαίτερα… :frowning:

their rock is not our rock

^^ ναι ,οκ…

Οπως τα λεει ο Γιαννης ειναι.Τα δυο πρωτα ειναι φοβερα αλμπουμς,με το only forever να μου αρεσει ενα κλικ περισσοτερο.Ουσιαστικα δν εχει μετριο κομματι μεσα ο δισκος.

Το φετινο τους και παλι δν εντυπωσιασε χωρις να ειναι κακο.Το In harm’s way παντως ειναι κομματαρα.