Puta Volcano / Half Gramme Of Soma / The Weather Underground Live @ Tiki Athens

Puta Volcano / Half Gramme Of Soma / The Weather Underground

Live @ Tiki Athens

Πέμπτη 11.04.13

Ώρα έναρξης: 21.00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Την Πέμπτη 11 Απριλίου, ανάμεσα στην τροπική βλάστηση του stage του Tiki bar θα κυλήσει ηφαιστειακή, heavy ψυχεδελική και θορυβώδης alternative rock λάβα με υπεύθυνουςτους Puta Volcano, Half Gramme Of Soma και The Weather Underground!

The Bands:

Puta Volcano

Οι Puta Volcano είναι μια μπάντα με ιδιαίτερο ήχο που προκύπτει από desert, volcanic και psychedelic στοιχεία. Υπάρχουν με το σημερινό τους line up, από τις αρχές του 2010. Αποτελούνται από τους Alex P (κιθάρα), Στέφανο Στεφανίδη (drums), Luna S (vocals), Άλεξ Μοίρο (μπάσο). Το 2011, στο πλαίσιο του πρώτου Band Complete project της S.A.E., η μπάντα ηχογράφησε το πρώτο της Ε.Ρ. με τίτλο “Respresent victory below eye…” με sound engineer και παραγωγό τον Grammy nominated Chris Tsagarides. O δίσκος κυκλοφόρησε σε περιορισμένα, συλλεκτικά αντίτυπα τα οποία διανεμήθηκαν στο release live τους, στο Six D.o.g.s. Αυτή την εποχή οι Puta Volcano είναι σε διαδικασία σύνθεσης καινούριου υλικού, το οποίο θα υποστηρίξουν με μια σειρά από live shows.

http://www.reverbnation.com/putavolcano

Half Gramme Of Soma

Ξεκινώντας στις αρχές του 2011, οι Half Gramme Of Soma επιχείρησαν το συνδυασμό του Heavy Rock ήχου με ποικιλία επιρροών καταλήγοντας στην κυκλοφορία του ντεμπούτου ομότιτλου album τους στις αρχές της χρονιάς και συνεχίζουν ενισχυμένοι με νέα σύνθεση, νέο και παλιότερο υλικό και αισθανόμενοι πιο δυνατοί από ποτέ και έτοιμοι για θορυβώδεις και έντονες live εμφανίσεις.

http://www.facebook.com/pages/HALF-G...42360595865442

The Weather Underground

Για άλλους η εμπειρία φέρνει γνώση και ωριμότητα. Για τους Weather Underground φέρνει προβλήματα στην ακοή και τη συμπεριφορά…

Ξεκινώντας από το alternative rock, η μπάντα πολύ σύντομα αγκάλιασε τον θόρυβο. Στην διάρκεια αυτής της αντίστροφης προόδου, έχουν κυκλοφορήσει ένα ανεξάρτητο full-length album σε παραγωγή των Χαρμπίλα / Καργιωτάκη, ενώ αυτόν το χειμώνα είναι στην διαδικασία προπαραγωγής του νέου της υλικού που θα ηχογραφηθεί μέσα στο 2013.

http://www.theweatherunderground.eu