Ψηφίζω Led Zeppelin. Σαφώς και οι Queen ήταν τεράστιο συγκρότημα, απλώς ο ήχος των Zeppelin με εκφράζει καλύτερα. Αλλά και πάλι πώς να συγκρίνεις μεταξύ τους τέτοιες μπάντες! Αυτές οι μπάντες είναι ανεπανάληπτες και είναι κατηγορία από μόνες τους.
Νταξ,λιγο ακυρη δημοσκοπηση αλλα τελος παντων,παρολο που μου αρεσουν και οι queen πολυ προτιμω τους Led!
Ωραία πείτε μου ότι το ριφφ του Communication Breakdown δεν είναι πανκίζον και δέσαμε.
Προσωπικά Led Zeppelin αν και δε νομίζω να μοιάζουν ως μουσικές διαδρομές ώστε να μπορούν να συγκριθούν. Δηλαδή μου φαίνονται κάπως ανόμοια. Αλλά αν έχω να διαλέξω ανάμεσα σε αυτούς τους 2 θα διάλεγα Zeppelin.
σεβομαι και τιμω τους zeps αλλα προτιμω τους queen γιατι θεωρω τα τραγουδια τους περισσοτερο μεγαλοπρεπη,γιατι ο Mercury ειναι μεγαλυτερος τραγουδιστης απο τον Plant και τα τραγουδια τους ακουγονται πιο φρεσκα απο των ζεπελιν στη σημερινη εποχη!
Ειναι για μενα μεσα στις τρεις καλυτερες μπαντες απο εκεινη την περιοδο μαζι με τους σκορπιους αλλα ψηφίζω ζεπ. γιατι απλα μου αρεσουν περισσοτερα τραγουδια απ’ αυτους αλλα το :respect: παει και στους 2.
as mh sygrinoume anomoia pragmata…to kathe group monadiko sto eidos tou:wink:
Μποθ!!!
Παρα πολυ δυσκολη η επιλογη αναμεσα σε 2 τετοια ιστορικα συγκροτηματα. Θα πω Queen με την πιθανοτητα να το μετανιωσω… Παρα πολυ δυσκολο.
Θα πω Zeppelin γιατι μου αρεσουν περισσοτερο αλλα και οι Queen ηταν φοβεροι…και επειδη καπου το διαβασα, δεν ειμαι σιγουρος οτι ο Mercury ηταν καλυτερος απο τον Plant, ειναι/ηταν και οι δυο τεραστιες φωνες με διαφορετικο στυλ βεβαια
χωρις δευτερη σκεψη LED ZEPPELIN
καλοι κ οι Queen …αλλα ο ερωτας πως να κρυφτει???
…they carry news that must get through
to build a dream for me and you
they choose the path where noone goes
they hold no quarter
they ask no quarter…
Led Zeppelin και εγώ… Από τα ελάχιστα παλιά γκρουπ που μου αρέσουν τόσο πολύ…
Eυκολα Led Zep. Οχι οτι οι Queen δεν σπερνουν, αλλα τα κομματια των Led Zep μου “μιλανε” πιο πολυ. Γκρουπ τιτανας.
εγω ψηφισα Queen με αμπεμπαμπλομ γιατι αγαπαω παααρα πολυ και τα δυο τιτανομεγιστοτεραστια γκρουπς