Συμφωνείτε; Εγώ είμαι ενθουσιασμένος αλλά θα πλησιάζει καθόλου το Mercury;
Πρήξτε όποιον ξέρετε μέσα σε promoters να τους φέρουν στην Ελλάδα!
Δεν τον έχω ακούσει…Λέει?
oxi re ti na leei faltsos einai…
Ο καλύτερος blues rock τραγουδιστής ever… Ιωάννα έχει ακούσει τίποτα από Free και Bad company… Είμαι μέσα με τα χίλια…
Εγώ θέλω Queen με Tony Iommi και James Hetfield όπως είχε γίνει παλιά για κάποιο live!!! 8O :o
den ton plhsiazei ton Merkuru.
Τι να πω…Δεν έχω ακούσει κανέναν σαν τον Mercury…
__O Τέλης τα είπε όλα… εντάξει, ίσως όχι ο καλύτερος, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ μέσα στους καλύτερους αλλά και πιο ιστορικούς…
__Οσο για το αν θα δέσουν, ο Brian May είχε δηλώσει ότι με το που παίξανε μαζί το δέσιμο ήταν απίστευτο και ο τύπος έχει παίξει ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ και ΕΞΑΙΡΕΤΟΥΣ μουσικούς… Κάτι λέει αυτό. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι φοβερό το σχήμα.
__Οσο για τον αν είναι καλύτερος απο τον Freddie, εχμμ, πώς να το πω απλά; Α, το βρήκα -δεν είναι. Πάντως είναι καλή κίνηση που δεν βάζουν κάποιο στο στιλ (όσο αυτό μπορεί να προσεγκιστεί -που δε μπορεί!) του Mercury. Π.χ. τον τραγουδιστή των Darkness (που αποφάσισε να γίνει lead τραγουδιστής όταν κέρδισε έναν μεγάλο karaoke διαγωνισμό τραγουδώντας το Bohemian Rapsody !!). Κανένας δε μπορεί να τραγουδήσει όπως τραγουδούσε αυτός, ούτε ακόμα και ο George Michael (που ήταν και ο πρώτος λευκός που δέχτηκε η Aritha Franklin να ηχογραφήσει μαζί της!!), που ήταν υπέροχος στο Somebody to love -το ότι ήταν το ίδιο καλός σε ΕΝΑ τραγούδι σε σημαίνει ότι μπορεί να τραγουδίσει το ίδιο όλα). Οπότε καλύτερα ένας σε άλλο στιλ -που τουλάχιστον θα έχει μία διαφορετική προσέγκιση στα τραγούδια των Queen- παρά ένας παρόμοιος που θα ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να τα πει όπως τα έλεγε ο F.M.
Υ.Γ. Σίγουρα θα είναι κάτι πολύ καλό και πολύ ενδιαφέρον, αλλά το ίδιο καλό με την original σύνθεση… δε θα είναι. Απλά για να μην παρεξηγηθούν τα όσα γράφω.
Μια χαρα θα ειναι…
Ουτε ο μεν , ουτε οι δε ειναι τυχαιοι, Κατι θα ξερουν και συνεργαζονται…
Βασικά ο doomed τα λέει όλα!Δεν είναι τυχαίοι,όλοι τους είναι κορυφαίοι και αν μου δινούταν η ευκαιρία θα τους έβλεπα στο άνετο…Αλλά ρε παιδιά,με χαλάει που συνεχίσαν…Ας άλλαζαν όνομα,να σταματούσαν όπως οι led δε μπορείς να συνεχίσεις όταν χάνεται ένας τύπος σαν τον Mercury!!!
Συνεχιζουν ομως ως Queen feat. Paul Rodgers κ θα λενε τραγουδια τοσο των Queen οσο και του Paul…
o JSS neta paizei sta conventions… epishs kiddos, o freddo sta live, htan mmmmeeetrios… se polla… deite px to q@the bowl ?! prosfato… ntaks wemblay kai se 2-3 alla htan poly kalloi … alla mhn to sygkrinoume, apo tous elaxistous pou tous eixa dei live kai htan fobera konta sto studio apodosh o bob catley…
Όνομα θα αλλάξουν? Μου φαίνεται too much όνομα Queen χωρίς των πρωταρκικό frontman.
Δυστυχώς δεν περνούν από Ελλάδα οι Queen + Paul Rodgers
Mon 28 March London, Brixton Academy
Wed 30 March Paris, Zenith
Fri 1 April Madrid, Palacio De Deportes
Sat 2 April Barcelona, Sant Jordi
Mon 4 April Rome, Palalottomatica
Tue 5 April Milan, Forum
Thu 7 April Firenze, Mandela Forum
Fri 8 April Pesaro, Palas
Sun 10 April Basel, St. Jakobshalle
Wed 13 April Vienna, Stadthalle
Thu 14 April Munich, Olympiahalle
Sat 16 April Prague, Saska Arena
Sun 17 April Leipzig, Arena
Tue 19 April Frankfurt, Festhalle
Wed 20 April Antwerp, Sports Palais
Sat 23 April Budapest, Sportarena
Mon 25 April Dormund, Westfalenhalle
Tue 26 April Rotterdam, Ahoy
Thu 28 April Hamburg, Color Line Arena,
Sat 30 April Stockholm, The Globe
Tue 3 May Newcastle, Arena
Wed 4 May Manchester, MEN Arena
Fri 6 May Birmingham, NEC
Sat 7 May Cardiff Arena
Mon 9 May Sheffield, Arena
Wed 11 May Wembley, Pavillion
th kanoun ki alles dioti den paizoun skoti ktl , opote tha xei kai deutero gyro.
εγώ σε αυτό, πότε ψήφισα? Φυσικά και είναι καταπληκτικοί ωρέ!!!
Ψηφιζω την 4η επιλογη.
“Δεν υπαρχουν Queen with Paul Rodgers.-”