Δυστυχως ο Deacon ασχολειται με γεροντοερωτες και δεν μπορεσε να παρει μερος.Εχει ξεκοψει εντελως απο τους υπολοιπους εδω και πολλα χρονια.
Στηρίζουμε Queen και Paul.όσοι δεν γουστάρουν αυτά τα μεγαθήρια στην ίδια σκηνή (ποιος πραγματικός μουσικόφιλος δεν το θέλει αυτό?οεο?) να δοξάσουν ΤΙΣ επανασυνδέσεις του Kώλου maiden,priest κλπ κλπ
Το έχω ξαναποστάρει, αλλά τώρα το ξαναβλέπα…
Μετά τον ίδιο τον Plant, δεν έχω ακούσει άνθρωπο να το λέει καλύτερα!
Και μιας και η περιοδεία ξεκινάει σε λίγες μέρες, ορίστε δύο υπέροχα κομμάτια που είχαν ακουστεί λίγες φορές στην προηγούμενη:
http://www.youtube.com/watch?v=OWGU-umXlCQ (από τα πιο ωραία κομμάτια όλων των εποχών…)
http://www.youtube.com/watch?v=T53AwWEiK6s (απλό, αλλά τόσο ωραίο! - O Taylor διαβάζει τους στίχους από το μόνιτορ… :lol: )
Εγώ πάντως λω ότι ότι May (πολύ πολύ μεγάλος κιθαρίστας) και Taylor ΔΕΝ “απαγορεύεται” να βγαίνουν υπό το όνομα των Queen, αλλά και ότι Queen χωρίς Mercury δεν είναι ούτε το 10% της μπάντας. ΟΠΟΙΟΣ κι αν είναι ο αντικαταστάτης.
Κι άλλο ένα μεγαλειώδες κομμάτι των Queen που λατρεύω απίστευτα, από τον θεό Roger:
To υπέρτατο “Tenement Funster” από τον κορυφαίο δίσκο των Queen!!! (“Sheer Heart Attack” )
OH MY GOOOOOOD!!! 8O
Τα σπάει απίιιιιιιιιιιιιστευτα το Rock ‘n’ Roll!!! :yahoo:
:respect:
Edit:
Under Pressure χωρίς Bowie είναι σα χωριάτικη χωρίς φέτα… ελαφρώς… Αλλά όπως και να έχει το λατρεύω αυτό το τραγούδι!!!
σωστα, γιαυτο και οι περισσοτεροι τους αντιμετωπιζουν σαν ενα αλλο συγκροτημα, και αυτο φαινεται και απο τη νεα ονομασια του(queen+paul rodgers)
Λοιπον ποιος ειναι ο αγαπημενος σας δισκος απο queen? Οχι αυτος που θεωρειτε καλυτερο(φανταζομαι οι περισσοτεροι θα επελεγαν A Night at the opera), αλλα αυτον που αγαπατε περισσοτερο… (Δυστυχως συγχονευσα αναγκαστικα 5 αλμπουμς, επειδη οι max επιλογες ειναι 10…)
Φαντάζομαι ανήκω στους περισσότερους, μα δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Από τους καλύτερους δίσκους που έχουν βγει ποτέ
Ναι, και γω το ίδιο. Δε ξέρω, ίσως μετά αναθεωρήσω και ψηφίσω κάποιον απο τους δίσκους τους στα '80ς ή ακόμα περισσότερο, το Innuendo, αλλά προς το παρόν… η ψήφος πάει σε έναν απο τους σημαντικότερους και ποιοτικότερους δίσκους στην ιστορία της ροκ μουσικής. Και στον πρώτο που μου ήρθε στο νου φυσικά.
Τελικά ήταν σκόπιμη η ονομασία εκείνων των άλμπουμ των Queen με τα ονόματα των ταινιών των αδερφών Μαρξ?
Ωραιο θεμα.τρομερη μπαντα.εχει και ωραια αφιερωματα εδω.στην σελιδα εννοω.λοιπον επειδη εχω δισκογραφια σε γνησια και επειδη το night of the opera παιζει χωρις αντιπαλο θα ηθελα να ριξω τα φωτα στο seer heart attack.δεν ειναι μονο οτι μαρεσει εμενα αλλα και το οτι ειναι αρκετα πολυπλευρος δισκος με παντρεμα πολλων ειδων διαφορετικων.επισης αρκετα κομματια εκει μεσα μυριζουν κλασσικουρα παρολο που δεν εγινε καποιο we are the champions.αμα το βρειτε καπου φτηνα τσιμπηστε το.μην ξεχναμε πως και οι μεταλλικα καναν διασκευη απο εκει.δεν σας λεω κομματι.ξερετε εσεις.
Καλυτερο τους το A Night To The Opera, αγαπημενο το Innuendo
Innuendo…Και ηταν μάλλον γραφτό τελικά να είναι και το τελευταίο τους…
Φοβεροί οι τύποι. Μετά το 3 λεπτό γίνεται της κακομοίρας! :lol:
Να σημειώσω πως μου αρέσει πάρα πολύ που σε αρκετά τραγούδια τους τα solo ανεβάζουν την ταχύτητα του τραγουδιού και είσαι για γκάζια μετά!
Ο Taylor θα μπορούσε να κάνει φοβερή καριέρα ως τραγουδιστής,τα σπάει.Φέρνει σε Στιουαρτ λίγο η φωνή του γενικά
Και Brian Jonhson αμα το ζοριζει λιγο
Αυτό. ΕΛΕΟΣ.
Δεν μπορώ να καταλήξω αν το αγαπημένο μου είναι το Bohemian ή το Show Must Go On
Απίστευτη ανατριχίλα.
Προσκυνούμε ταπεινά.